FÖDELSEDAG NUMERO UNO

.
.

.IMG_1866-3
.
.

Tårta och paket tidigt imorse innan vi smög upp till födelsedagsbarnet och sjöng och grattade!:)

.

.

.

.

Hallå mes amies!

.

.

.

Idag är det en stor dag här hemma hos oss i Småstaden! Trulle fyller år och han fyller inte vad som helst, han fyller t o n å r i n g och  detta är ju jääättemärkligt om man tänker på hur himla ung jag är? (Hehe, skämt:) Nej men det känns faktiskt speciellt och stort när äldsta barnet plötsligt inte är ”barn” längre. Älskade skatt.

.

Hur som helst, igår var vi och åt massa gott och firade nere på suveräna Kajplats 9 i hamnen och idag har vi uppvaktat med finfina presenter och talat om hur himla mycket vi älskar honom och pussats och kramats och mumsat tårta. Mysigt mysigt. Veckans födelsedag numero uno för i övermorgon firar vi ju Beabus istället:)

.

Nu har resten av familjen försvunnit iväg till skolor och kontor och jag ska också ta tag i dagen här. Först lite jobb och sen utvecklingssamtal står på förmiddagsschemat och sen kikar jag in till er igen!

.

.

.

Fab torsdagförmiddag till er alla!

.

..

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “FÖDELSEDAG NUMERO UNO

 1. Stort Grattis till din fina tonåring! Jag undrar vart du köpt det urfina presentpappret? // Jessica 🙂

 2. Hej! Haha!! Förstår att det är konstigt att ha en tonåring, du ser ju inte ut att vara en dag över 30!!! Hoppas att han får en fin födelsedag och att du får en bra dag!! Stor kram Lisa S i H-viken (t o m här nere i södraste Skåne har vi snö and I love it!!!! Så mysigt!!)

 3. Hipp,hipp hurra till absolut snällaste & goaste
  tonåringen Truls! Största kramen från oss!

 4. Wow, tonåring! Måste kännas huuur stort som helst, grattis till Trulle 🙂
  Hoppas ni får en mysig dag, här ska det piffas i nymålat kök idag, wihooo.
  Kram Catta

 5. Grattis fina T på tonårsdan!! Galet ja!! Han var ju så liten när jag började följa din blogg <3 Min äldsta blir 10 i feb & det tycker jag oxå känns lite extra. Lite extra stort. Åh vad de blir stora fort…. Själv blev jag oxå precis ett år äldre (exakt en vecka sen idag), men som sagt, det är bara en siffra…för mentalt har man inte åldrats så värst mkt de senaste tio åren. Haha.
  Idag ligger jag hemma krasslig i sängen. Så jag är glad att det inte var för en vecka sen. Hoppas Trulle får en supermysig dag. Vad fint du har gjort med presentpiffet,
  Ha en fin dag även du.
  (Och skäms på mig men väldans länge sen jag skrev en kommentar här…. Men jag läser fortfarande)
  KRAM!

 6. HIPP HIPP HURRA för din tonåring idag!! Det är ju super stort att bli tretton.
  Skrattade högt åt dit skämt, men kände ändå igen mig *haha* För när folk frågar om hur gamla mina barn är & jag svarar 8 år (tycker det känns lagom ålder egentligen) OCH 23 år!!! -så hoppar jag till inombords varje gång & fattar inte helt hur det gick till?? att unga jag har en så vuxen son 😛
  Samtidigt som jag ibland ser kvinnor på 43 år år & tänker -men herre gud vilken gammal kärring….
  -Kanske det är det som kallas ”ung i sinnet” ?? 😉
  Ha en FAB födelsedag & du, den där tårtan var dåligt gjort att du la ut & suktade med!!
  Glada Hälsningar
  //Sessan

  1. En kvinna som tänker så nedsättande och använder sådant språk om en annan kvinna! Jag baxnar! 🙁

 7. Gratulerer så mye med dagen til Trulle!!!! Håper dere får en fin dag!! Vis gjerne noen av bursdagsgavene!!! 🙂 Klem Siv

 8. Gratuelerer til Trulle 🙂 Ja, det er rart når de ”plutselig” blir tenåringer, og det er jo på barna man merker hvor fort tiden går – fortere for hvert år virker det som 🙂
  Min eldste blir 30 i år, ganske rart det også… Håper dere får en finfin dag 🙂

 9. OMG presentpappret är ju sååå sött! Var har du köpt det? Har ju tjejbarn men den där mustaschen kan inte motstås! kram

 10. Jamen precis, visst är det så märkligt att man kan ha barn som är i tonåren när man själv är…eeeh…25 nånting…!
  Smarrigt tårta ser det ut som! Ha en fortsatt bra kväll. Kram, kram

 11. Grattis till tonårskillen!
  Ja, det är märkligt det där med att barnen rusar iväg i ålder, och man själv känner sig inte en dag äldre än när man fick dem 😉 Mognare och kanske även klokare, men inte äldre 😉
  Våra tvillingtjejer fyllde nyss 21 och jag är 42, och mannen 43. Herregud, jag var ju inte mycket äldre när jag fick dem än de är nu!!! 😉
  Ha en fortsatt fin torsdagskväll
  Kram /Maria

 12. Tusen tack alla rara bloggisar för söta grattishälsningar!!! Ska hälsa tonåringen Trulle när han kommer tillbaka:)
  KRAM
  P

Comments are closed.