EN LITEN FÄRGKLICK

.
.

.
IMG_1904-9.

.
Är ju så sugen på färg just nu och när man väl släppt in lite så är det ju så mycket lättare att släppa in meeer!:) Nya mycket färggranna kudden ovan passar ju faktiskt riktigt bra här i vårt trettiotalshus (är made by Josef Frank i början av 40-talet:)

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

Här har jag precis släppt iväg födelsedagsbarnet och LoLo som ska till Stockholm och fira och ha helkväll med pappa! Hoppas de får en riktigt härlig kväll:)

..

Själv ska jag strax pölsa genom snön iväg till posten och hämta lite paket med fina saker som ska slås in till det andra födelsedagsbarnet och jag säger bara thaank god för snabba leveranser (var lite rädd att det inte skulle hinna fram eftersom jag som vanligt var ute i allra sista minuten…) Sen när jag kommer hem ska vi beställa hem lite Onlinepizza från Pizza Hut. Mmmm, är såå hungrig och är inte det bara såå skönt att man kan klicka hem lite pizza på nätet hur lätt som helst och få det levererat hem till dörren? Iaf här i Småstaden känns det så idag när ”Huten” ligger vid ett köpcentrum åt heelt fel håll och man inte har den minsta lust att skrapa isiga bilrutor och hoppa in i en tokkall bil och åka dit:) Och nu vet jag att jag skrivit att jag ska vara nyttig på vardagarna, och det är jag faktiskt, men idag kickades ju dagen igång med chokladmoussetårta så det är ju liksom bara att köra det spåret fullt ut haha (en bra ursäkt inte sant?;)

.

.

.

Ses snart igen bästa bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “EN LITEN FÄRGKLICK

 1. Hej! Fina bilder! Får ibland uppfattningen att du skriver en sak och gör en annan, som tex det här med att äta nyttigt..jag har märkt av det många ggr. Är det så du är eller har jag fel uppfattning..det kan ju ibland låta bra att göra det och det, men egentligen så gör man det inte alls.
  Kram

  1. Katy, jösses amalia, det är väl skönt när människor är som folk ska vara? Hur många av oss (särskilt så här vid ett nytt år) säger inte att nu jäklar, nu ska vi börja ett nytt, nyttigt liv. Och så gör vi det, men frestas ibland och faller dit. Det är det som är livet. Mänskligt och sunt.

 2. Härlig kudde med mkt vårkänsla. Självklart ska man inte ”dieta” sig när det firas tonåring i huset 🙂 Onlinepizza räddade oss många gånger när vi bodde centralt…nu går det tyvärr inte längre. Men vi har lite tur ändå med gårdsbutiker med både nöt, gris och viltkött med eget slakteri samt rökning av kött samt fiskare med försäljning av massa godsaker 🙂 Ska faktiskt testa Hjortkött till helgen, har ingen aning om hur det smakar 🙂 God pizzastund önskas 🙂

 3. Tänk att ni har en tonåring i huset!? Det är stort det:) Så snyggt med färgklicken och man blir ju så sugen att ta in mer när man väl börjat, kudden blev iaf jättefin där! Här äts det också gärna pizza emellanåt och jag som är gravid har haft det som ursäkt i typ 7 månader nu, tur det det ”bara” är två månader kvar annars vet man aldrig vart det här kan sluta..haha!
  Mysig kväll till dig, kram fredrika

 4. Pizza hut är egentligen den enda pizzan jag gillar, men tyvärr (eller kanske tack o lov?:-)) finns det inte här i vår lilla stad:) Men klart man får ”fuska” när det är födelsedagsfirande och tiden och orken läggs på annat än matlagning (riktat till Katy här ovan, hur orkar folk bekymra sig om andras kosthållning?) . Hoppas sonen har en jättefin dag, det är stort att fylla tonåring minsann!:) Kramkram

 5. Har också mest svart och vitt i mitt hem, och håller med om att det blir lättare att ta in mer färg när man väl börjat! Köpte efter en låång fundering ljusrosa ljus (istället för vita) till vår ljusbricka, och efter det har jag tagit in mer och mer. 😉

 6. Hej Petra!
  Har du sett @mittvitahus instagram,nu finns dina unika tavlor där också,mattan likaså…
  Måste kännas märkligt för dig!
  Kraam

  1. Först och främst, barnsligt beteende ”skvallra” såhär speciellt om du är i en äldre ålder!
   För det andra, har Petra ensamrätt på sin inredning?:) givetvis tycker folk att saker och ting är fint & vill ha detta i sitt egna hem, men med tanke på dagens inredning & att alla köper från samma märke och i princip även har samma stil så kvittar det väl att någon har detsamma? Finns garanterat någon som hade tavlorna innan Petra men som inte bloggar om det eller en blogg som du ännu inte upptäckt!
   Trevlig helg!

 7. Ja jag såg också det,såg även dom två silverskålarna exakt likadant placerade på ett
  exakt likadant skåp…scaaaaaary.

Comments are closed.