BEATRICE FYLLER FEM

.
.
.

IMG_2132

.

IMG_2121-5

.

IMG_2060-2

.

IMG_2088-2

.

IMG_2106-3
.
.

Pics från vår morgon här i Småstaden! Minsta lilla skatten firades med tårta, kärlek, pompa och ståt och mer av den varan väntar:)

.

.

.

.

Tjingeling Lördag!

.

.

.

.

Fullspäckad helg har vi här och förutom att Beabusen fyller år idag så väntar också ett dop, besök på en kompis kalas och en familjemiddag! Så egentligen har jag just nu inte alls tid att sitta still utan jag borde se till att vi alla är påklädda och klara så att vi kan vara i kyrkan i tid om någon (och dit bör man ju veeerkligen inte komma försent:)

.

.

.

So – got to go bloggisar!

.

.

.

Ha en fab lördag alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “BEATRICE FYLLER FEM

 1. Så stor redan! Herregud, minns när hon var två, då har man följt dig ett tag va 😉
  Stort grattis till söta Beatrice (så vackert namn för övrigt) hoppas hon får en fantastisk dag!
  Kram Catta

 2. Gratulerar med dag till Beabus!
  Var har du köpt huvudljusstaken? Helt fantastisk tuff!
  Kram Marie

 3. Bon Anniversaire! Jag fullkomlighen älskar detaljer till kalas. Har du själv gjort vimpel (print) eller beställt? Och söta 5 ljuset. Var hittar du? Jag bor själv i Schweiz (gift med dansk så stor kärlek till dansk design) och nätshoppa funkar ju toppen!
  Kram!

 4. Grattis till Bea 🙂 Hoppas hennes dag blir så där fantastisk som man alltid vill att ens barns födelsedagar ska vara 🙂 Du har verkligen gjort det jättemysigt åt henne. Kram

 5. Hej!
  Grattis till Bea! Undrar om din Project Foce jacka är varm? Hur varm om du jämför med en dunjacka tex? Tacksam för svar, tänkte ev investera i en sådan..

 6. Vilken härlig dag det är när ens barn fyller år och man ser hur hela deras kropp nästan bara bubblar över av lycka. Tänk att fylla en hel hand =) Grattis och hoppas att det blir en fin dag =) Kram Carola

 7. Lyckliga unge, vilket ljuvligt kalasande det ser ut att vara:) Här har vi fyraårskalas om ett par månader och den lille mannen funderar på om han ska önska sig bilar, bilar eller bilar:) Ha en finfin söndag, kan tro att ni är trötta framåt kvällen när ni avklarat ett sådant schema:) Kram/tanja

 8. Å så fint du har gjort det! Undrar också va den fina vimpeln kommer ifrån?! Hade velat ha något sådant på vårdat bröllop!

Comments are closed.