PÅ VÄG HEM FRÅN SKOLAN

.
.
 
 
IMG_1940-2
.

.
Hellooooo:)

.

.

.

.

Tjingeling Torsdagskväll!

.

.

.

Idag efter vi varit på utvecklingssamtal jag och Lo Lo (och världens stoltaste mamma var jag då:) så promenerade vi den korta vägen hem. Från skolan och hem tar det ungefär 5-10 min beroende på hur bråttom man har:) Eftersom det var såå mysigt med all snö och  jag ändå hade kameran med mig så tänkte jag att jag skulle ta lite pics så ni ser lite ”var vi bor”. Kanske vore kul och se (jag har väl visat nästan allt annat med vårt casa:)

.

Kvarteren här i vårt område är verkligen helt magiskt fina med nästan uteslutande vackra gamla stora direktörsvillor och gröna parker och tom lågstadiet ser ut som, ja ni ser ju själva, ett rosa minislott. Såå fint. Känner mig lycklig över att skatterna får växa upp här och med närheten till precis allt de vill göra och behöver..

.

.

.IMG_1927-3
.
IMG_1947..
 
IMG_1972-2

 .

.

Här har vi kommit ”halvvägs”! Bakom Lo Lo till vänster ligger alltså skolan (och bakom den ligger Mälaren) och Småstadens tennisklubb och banorna och där är det ofta full fart på sommaren (Mmmm, sommaren…:)

 
 
.
IMG_1951
 .
IMG_1969-3

.

IMG_1967-4

.

.

Min duktiga lilla sötis:)

.

.

.IMG_1982
.
IMG_1978

.

IMG_1985.

.

Nästan hemma…(Lo Lo har tagit alla pics på mig btw, visst är hon bra?:).

.

.IMG_1989
.
IMG_1992-2
.IMG_1997-3
.

.
Framme! (Yes vi trivs såå fint här ”på vår gata stan”:)

.

.

.

Nu blir torsdagsmys i form av en spännande Wallander på DVD!

.

.

.

Ha en jättemysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “PÅ VÄG HEM FRÅN SKOLAN

 1. Det ser verkligen jättefint ut i ert område:) Jag som hatar vinter och snö måste ju ändå säga att det ser mysigt ut..när man är rätt klädd 🙂 Gillar din jacka mkt 🙂 Förstår din känsla efter ett lyckat utvecklingssamtal och stolt är bara förnamnet då 🙂 Söt tjej du har där 🙂

 2. Hej jag har skrivit detta förut men det tåls att upprepas: du är så himla fin i håret, perfekt varm nyans utan att håret ser rött ut. Skulle jag kunna få boka in mig på en tid hos din frisör eller känns det för närgånget…
  Mvh Camilla

  1. Boka på du sötis! Louise heter frisören och finns på Salong Unik Stora gatan Västerås:)
   KRAM

   1. Tack för ditt snabba svar! Jag ska verkligen boka tid hos henne och även få besöka mysiga barndoms staden 😉 kram Camilla

 3. Vilka fina bilder på er!!!! Det är verkligen svårt ibland att fota sig själv, eller hur!!! 😀 Min kamera är så ”advanced” att jag inte vet varken till eller från (äsklingens påhitt såklart)… Ni bor i ett vackert område och huset som ni har som granne, liknar vårt precis, funkis, vitt, STORT och med lite svarta detaljer. Vi älskar huset men hade jag egentligen fått välja så hade det blivit ett stort vackert hus i vitt och lite amerikanskt (veranda, bjälkar, lite pråligt). Huset invändigt är rena drömmen – suuuupermodernt och jättevackert!!!
  Hoppas att du får en trevlig kväll med din fina familj!!!
  Kraaaaaaaaaaaaaam
  Angelica E

 4. Så härliga bilder och ni är såååå fina båda två:) Sådan mor sådan dotter är det väl man säger..;)
  Och som jag känner igen mig, har bott i ”småstaden” för flera år sedan och tog en hel del promenader i ert område, det är ju så fint bland era gator och inte långt från stan där jag bodde:)
  Kram fredrika

 5. Åh…nu var det så länge sen jag kommenterade nåt här, men jag följer din blogg hela tiden. Den är underbar…favvo! Du och dottern är jättefina, som dom värsta fotomodellerna. Härligt med småstaden! Där är jag född och mina föräldrar uppvuxna. Ha en riktigt fin helg!

 6. Direktörsvillor och rosa minislott? Vacker yta säger inget om innehållet. Eländet kan frodas i direktörsvillan och det rosa minislottet säger inget om hur bra skolan är. Roligt om något är vackert men det är väl inte så viktigt egentligen?

  1. Jag älskar allt som är vackert men som du skriver så betyder det ju inte att allt är frid och fröjd bakom kulisserna! Men det gäller ju allt i hela världen så att istället grubbla över ev tråkigheter bakom fasaderna (sånt jag ändå inte har någon aning om) så väljer jag att fokusera på den vackra ytan. Och skolan är tip-top:)

  2. En grå dag är det ändå tusen gånger mysigare att omges av den trevliga atmosfären och vackra området än höghusen i Jakobsberg. Jag påverkas enormt av miljön runt mig själv, så jag förstår vad Petra menar.

 7. Hej!!!
  Tycker du är så himla snygg..wow.. Gillar verkligen ditt utseende och din stil!! Älskar ditt hus och inredningen… Kram

 8. Väldigt fint område, påminner lite om vårt. . . Vi har en skola som ligger mitt ibland alla villor, väldigt charmigt.
  Ha en skön helg!

 9. Hej Petra!
  Nu är det värre än någonsin,har du sett på @mittvitahus instagram
  att till och med dina unika tavlor finns där…mattan likaså och allt annat….
  Måste kännas väldigt märkligt för dig!
  Kram på dig!

  1. Tycker att man inte behöver dra igång en hets ang ”mittvitahus” . Vart leder det liksom ? ”Unika tavlor” ? Driver man en blogg med inspiration och ”tips” så är det ju inte så konstigt att folk härmar. Jag gör det hela tiden 🙂 Och det börjar bli skitsnyggt hemma hos mig..ha ha .. Strunta i det där nu..båda bloggarna är ju skitfina..o spelar roll vem som var först o bla bla. Känns småaktigt att ens bry sig. Huvudsaken är väl att vi o Petra vet. Jag kan ju va dum men jag gillar båda bloggarna 🙂 Kram

  2. Snacka om att du överdriver. Man får väl för fan inreda precis som man vill eller?
   Petras stil är inte unik och hon har heller inte ensamrätt på tavlor och mattor. Min väninna”härmar” Petra riktigt ordentligt, ska hon förbjudas det? Det finns nog många som inspireras mycket av Petra men det märks inte om man inte har en blogg där det visas upp. Tycker lite synd om Mitt vita hus för att det alltid håller på att påpekas sådana här saker.

 10. Vilka härliga vinterbilder. Vad hon kan din dotter, tar ju superfina bilder. Håller med ovanstående om att du är jättefin på bilderna.
  Kram på dig!

  1. Jackan är en Project force jacka. Jag skickade efter min via Nelly.com kostar ca18.000kr. Värd sitt pris? NEJ. Snygg och ganska varm med päls av opossum. Fördel att den inte ” sitter på varje människa”.
   Lena

 11. Jag kan inte låta bli att kommentera detta inlägg. Vackra bilder och härlig inspiration men en ton som jag tycker är så onödig, som gör inlägget lite sorgligt istället för bara härligt. Bloggaren måste betona att kvarteret består av gamla vackra stora direktörsvillor, som att bilderna inte var fina nog. Vackra gamla villor i all ära, men även stora och för direktörer.. Så förlegat. Så fullkomligt onödigt. De stiliga bilderna visar ju detta, att det betonas så extra nog i texten förtar stilen.

 12. Ah da gar ni forbi mitt gamla hus!! Blir sa sentimental:). Saaa mysigt omrade. Bor i ett liknande nu fast i England men mina killar har sa langt till skolan sa det kan ta oss 30 min i bil ibland…saknar Vasteras ibland och just att det ar sa nara till allt! Ha en trevlig kvall! Kram

 13. Tycker många många bloggar ser exakt lika dana ut. Samma tavlor, prylar från samma ställen osv. Mässing, marmor..krukor från Svenskt tenn mm. Samma färger osv osv. Inget undantag med bloggen Mitt vita hus antar jag. Påhopp.
  Vad säger hon själv? Vilka har inte vita soffor, gråa kuddar och allt som säljs från Artelleriet just nu. Inne grejer. Nä måste bara påpeka att Många bloggar ser exakt likadana ut. Vem som starta först vet inte jag? Vet ni? Det är väl kul med inredning oavsett. Utan att kranka ner på andra bloggar. Då ska man nig sluta kika in på inredningsbloggar helt.
  Ha det fint.

Comments are closed.