HEEEEJ FREDAG

.
.
.

IMG_2609-6
.
.

Lite ”party-leftovers” i Beabusens rum!

.

.

.

.

Hallå blogglovers!

.

.

.

Bästa dagen på hela veckan idag – hurrey!:)

.

Beaskatten mår bra igen, det kanske var nog något lite olämpligt hon ätit, och det är såå skönt. Hon ska ju få bo hos farmor i helgen och det ser hon jäättemycket fram emot och det vill hon absolut inte missa! Lo Lo och Trulle och har åkt till fjällen med sin pappa och själv så har jag lite jobb att göra klart här och senare ikväll så väntar middag med hela tjejgänget. Hela tolv stycken mamas är vi som ska ut och äta gott och dricka drinkar och det kommer bli souperkul. Alltid roligt när vi är så många ute samtidigt:)

.

Nej nu måste jag sätta fart här! Vill ju hinna med lite träning idag och kanske en tur till parfymeriet också (måste handla lite ny make up. Allt tar alltid slut samtidigt här hos mig:)

.

.

.

Ha nu en riktigt fab fredag alla fina!

.

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “HEEEEJ FREDAG

  1. Hej, hoppas hon inte smittar ner sin farmor med sin magsjuka,alltid bra med en helst två extra dagar så man vetatt det är bra,Mvh Lena

  2. Blir alltid glad av dina inlägg!! Snacka om feel good!! Wow! Vilket fint rum!! Sååå kul för Bea att vara hos sin farmor o säkert minst lika kul för farmor!! Ha en kanon kväll kram Lisa S i H-viken (här är d hur grått som helst o regnigt!!)

  3. Jättefint barnrum! Jag håller just nu och letar barnsäng/växasäng till min lilla dotter som snart vuxit ur spjälsängen. Har letat som en galning efter en fin men hittar inte det jag vill ha. Vilket märke är Beas fina säng? Den var ljuvlig! Mkt tacksam för tips! Ha en trevlig helg!

  4. Skönt att hon är bättre, inget kul med magsjukor och liknande.
    Hoppas du får en superduperkväll med tjejerna! Själv ska jag fira min lilla Inez som fyller 2 idag =))
    Kram Catta

  5. Det är lite den inställningen till magsjuka som gör att det sprider vidare så lätt… Att det nog var något hon ätit. Hoppas det var det och att ni får en trevlig helg iaf =)

  6. Åh, vad kul!!! Samma för mig denna fredag! Varit hemma och fixat till denna 40-åring för date med fyra underbara vänner! Lockade håret vilket totalrasade på cykeln ner till pendeln i ösregn!!! Gahhhhh! Men mys blir det ändå med eller utan lockar! Middag väntar på hello monkey, hit måste du gå om du kommer till götet, jag gör dig gärna sällskap! Fantastisk god mat! Njut av kvällen fina du! Kram och skål!

  7. Själv m barnen, högsäsong för guben nu, så skönt när d är över. Ta du några goda drinkar åt mig så fortsätter vi m tacomys barnen å jag. Puss!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg