KVÄLLENS

.
.
.

IMG_2850-5
.
.

Detta får sitta på mig ikväll! Svarta blazern är faktiskt riktigt tokfin på och mjukas upp av den ljusrosa lätt transparenta toppen. Till det ett maffigt halsband så är looken klar (ja plus ett par svarta jeans och ett par svarta pumps:) Allt är vårnytt och från favoriten By Malene Birger (funnet hos Country Dreams). Får se om jag får till ett bra pics ikväll på kvällens med make på och allt, OM jag hinner (och får en fotograf:)

.

.

.

insta


.

Lade tidigare idag upp detta pics på Insta då jag testade kläder och det var många som gav denna outfit tummen upp så den kör jag på ikväll! Jag heter @hofp där btw:)

.

.

.

Nu måste jag hoppa in i badevarelset här och transformera mig själv från småtrött mama till partypingla!:)

.

.

.

Önskar er alla en mysig kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

52 kommentarer till “KVÄLLENS

  1. Very nice… I see your blog all the days and i like it… I dont speak english very well… sorry I’m french (DIJON in Bourgogne…) – Bye Bye…

  2. Mycket snyggt, men också mkt dyrt, bara de tre sakerna kostar ju 5700 kr, och då är det inga byxorna skor eller väska inräknad!
    Herregud! Bara så där en vanlig fredag kör du en sån outfit…..
    Ja, det där är inget får oss andra normalinkomstagare! Förundras över att man vill lägga så mkt pengar på kläder och hur mkt kan liksom ett klädesplagg / skor/ väska vara värd?

  3. Men herregud läs inte då om du stör dig eller är det inte lite ”surt sa räven”

    1. ? Mycket dum kommentar från dig. Vadå herregud läs inte då ???? Står INGENSTANS att denna blogg bara gäller vissa människor. P är nog glad över att folk,,både nya och gamla läser denna blogg..annars fick hon ju lägga ner den. O åsikter måste vi väl få ha.. Du hade ju en när du skrev din kommentar.

    1. Men jag kan faktiskt förstå vad Marina menar. Även om jag skulle ha råd att köpa samma saker som P så skulle jag ändå inte göra det. Den här bloggen är väl till för alla dem som har hittat hit antar jag ? Inte bara för rikemansfolket. Är väl inte så konstigt att folk snappar upp priset på saker som det görs ”reklam” för 😕 Det vore väl fantastiskt roligt om P nån gång la upp saker eller tips som inte kostar en halv månadslön…eller ? Annars är det bättre att denna blogg marknadsförs endast för de med höööög lön 🙂 Nu är det ju inte så. Med Petras fingertoppskänsla för inredning mm så skulle hon hyllas ändå mer om hon tipsade om saker som ”alla” kunde hänga med på.. vad är annars vitsen kan jag tycka. En riktigt duktig ”inredare” eller stilikon är i mina ögon den som kan göra storverk av det de redan har eller av saker som inte kostar en förmögenhet. Älskar dock denna blogg och tar efter mycket här men med lite enklare medel. Driver ett hvb hem för ensamkommande flyktingbarn där man tjänar stooora pengar..kan jag lova..men varför lägga dem på saker jag är trött på redan nästa vecka.

      1. Nu är Gika i farten igen…men det har faktiskt blivit ett antal snälla kommentarer från dig på sistonde , men förr eller senare, kommer den där SURA DEGEN fram! Att du bara orkar! Och du påstår att du är inte avis…ha, ha
        Ha en riktigt trevlig kväll Petra, tack för klädtips, riktigt snygg är du i denna outfit!!

        1. Ok Helena..är du här nu igen ? Vart var jag elak nu då ? O vart skrev jag att jag va avis? Och på vad?
          Läs mitt inlägg igen så kanske även du förstår vad jag menar. Verkar som du ”vaktar” här o hugger så fort någon har en åsikt. Något annat från dig syns ju inte här inne..men du kan ju vara åsiktslös..vad vet jag

          1. Lär dig skilja på ”var” och ”vart”! Och ”åsiktslös” – vad är det? Vårda språket, tack!

  4. HEJA GiKA. Det är positivt att någon vågar säga sin åsikt. Det är väl en blogg och inte en fanclub med en massa beundrare.

    1. Hi Hi Anki.. Tack. Du ser..åsikter får man inte ha..för då kommer Helena o drämmer till…annars syns hon inte här ofta. Men nu fick du va en Surdeg du också.. 🙂

      1. Hej Anki och Gika! Tack för att ni sprider en sån härlig atmosfär runt er, underbart. Ni måste ha ett roligt liv.

  5. Det är inte priset på kläderna som ”gör” personen, utan det är personlgheten hos den som bär kläderna!

  6. Men snäll ni,om ni tittar in på Petras blogg är ni väl inredningsintresserad och ev. modeintresserad!?
    Och detta tjat om vad allt kostar.Tycker ni det är snyggt kan ni gå till kedjorna och köpa hennes outfit billigare,inredning likaså.
    Det är en väldigt konstig kommentar från Marina om en vanlig fredag.Men hallå;går jag på restaurang en tisdagskväll kan jag ha en outfit för mer än det dubbla.Vad har det med saken att göra,vad det är för veckodag eller tillställning!?
    Det är många ggr väldigt låg nivå på vissa kommentarer.Önskar jag slapp dem!
    Ni som följer Petra borde väl veta vid det här laget att hon inte är fattig,och ändå hoppar ni på henne om priser.Svenska avundsjukan,tyvärr.

    1. Det är ingen läsare med egna åsikter som har för avsikt att hoppa på Petra, utan ett önskemål om att bloggen riktar sig till en bredare målgrupp. Hur ska bloggen kunna öka antalet läsare om inte synpunkter får framföras?

  7. Hej Petra. Vilken outfit – lika snygg som alltid! Vet att du får många olika frågor mest hela tiden men provar att skicka en fråga så får vi se om du hinner svara. Har letat igenom bloggen utan resultat då jag undrar vart man kan hitta ett liknande eller likadant svart skrivbord som syns på vissa av dina bilder? Tror det står i hallen 🙂 Tack för en trevlig, stilren och inspirerande blogg!

  8. Väl formulerat Gika! Bra att människor vågar ha en åsikt istället för detta ”å, vad fint och vad snygg du är” hela tiden. Nu blir det dock en låg fråga från mig:) Petra, har du även opererat dina behag framtill? Ser ut så på bilden…Gillar bloggen! Kram

  9. Jag tycker bara att det är så tråkigt att vara så elak mot ngn annan.är nog lite -kan man inte säga ngt snällt säg inget

  10. Hej! Wow!!! Supersnygg!! Den blusen var ju så himla snygg!! Den var du ”stunning” i!!! Snälla snälla Petra, jag hoppas verkligen att du låter ovan kommentarer rinna av dig!! Finns inget värre än avundsjuka (el jo, det finns det ju såklart!!)!!! Man är ju inte en sämre människa bara för att man är rik!!! SÅååå otroligt energi dränerande att läsa!! You go girl!!! Heja heja Petra!! Jag bor i ett område med många hög inkomst tagare o en del av mina närmsta vänner har det MKT gott ställt!!! MEN de är ju inga sämre människor för det!! Personligheten sitter ju inte i hur rik man är!!! Snygga snygga Petra!! Hoppas du/ni hade en kanonkväll!! Stor kram Lisa S i H-viken

  11. Superfint! Den rosa fick hitta hem till mig direkt! 🙂
    Och håller med Vibeke att du ser väldigt brun och fräsch ut – vore kul att få veta ’hemligheten’? En bra tanspray el Str Tropez el vad är det?

  12. Agneta : ”ÅSIKTSLÖS” ENGLISH TRANSLATION Results: 1-1 of 1
    åsiktslös {adjective}
    åsiktslös {adj.} (also: utan åsikter, utan utsikt)

    1. ”Åsiktslös” är förvisso ett adjektiv men förmodligen konstruerat av ett översättningsprogram. Översättningsalternativet ”utan utsikt” visar detta. Borde motsvara ”without a view” och det har ju inget med ”åsikt” att göra. Eller hur? ”Åsiktslös” används alltså inte om man har känsla för svenska språket. Annat du bör tänka på är att skilja på subjekts- respektive objektsform av personligt pronomen 3:e person plural samt att använda rätt skiljetecken!

      1. ja det är ju tur att du inte rättar Petra när hon använder sina egna uttryck. Du vet väl att alla inte har samma kunskapsnivå när det kommer till språket men det är heller ingen blogg om det svenska språket vad jag har uppfattat. Det kanske inte skulle finnas läs och skrivsvårigheter i vårt land om du fick vara lärare för alla elever. Ganska elakt att klanka ner på sättet folk skriver kan jag tycka. Ha en trevlig kväll.

        1. Min kommentar var endast avsedd att få dig att hålla tyst. Men det är nog inte din bästa gren va? Hi, hi!

      2. AGNETA.Det finns personer som har läs och skrivsvårigheter och nya svenskar som inte behärskar språket fullt ut! Det bör DU tänka på!

        1. Se mitt svar till Gika! Jag har den största respekt för de människors svårigheter som du nämner Anki.

  13. Jag tycker Petra är vrålsnygg i dessa kläder. Det är bara ett konstaterande utan att närmare kontrollera vad plaggen kostar. Vansinnigt snygg.
    MEN jag kan faktiskt ha ett hum om vad de ”negativa” kommentatorerna menar. Jag läser bloggen varje dag och förundras, imponeras och inspireras av de vackra bilderna framför allt på inredningen, då det är mitt stora intresse. Ibland kan jag dock få en känsla av att det mer och mer börjar likna en plattform för produktplacering…( men sen väljer man ju faktiskt själv om man springer och köper grejerna, vi är ju vuxna människor som själva vet vilken budget vi har att röra oss med). Men ja, så har jag faktiskt känt ibland.. Dock kommer jag att fortsätta läsa bloggen, för än så länge överglänser det positiva det ev. negativa – BIG TIME!
    Petra, hoppas du hade superkul igår kväll och kom ihåg att dricka ”varannan vatten” 😉 så du mår bra idag! 🙂 /Madeleine

  14. Förresten! Du, andra Madeleine, som frågat om skrivbordet. Tror bestämt att det är från Baazar.se
    Kolla där! De har såå mycket snyggt! /M

  15. Halloj !!
    Det där var verkligen,verkligen snyggt !! Vanligtvis gillar jag inte ”hela kittet ” av det du visar , men detta köper jag rakt av …:)
    Halsbandet är pricken över i, såååå himla snyggt och ”gör” hela ”outfitten”
    Super, super, hoppas du fick en riktigt fin kväll….;)
    Kram,
    Monica i Rom

  16. Hej petra
    fina kläder var hittade du blusen.?
    Samt tack för dina fina bilder o bra blogg.
    Kram Eva

  17. Om jag vill läsa om lite dyrare kläder läser jag ett lyxigt magasin. På samma sätt väljer jag blogg, inte klagar jag på magasinet för att kläderna de visar är dyra jag väljer ju själv det jag vill läsa och inte f** klagar jag på att bloggen jag VÄLJER att läsa….Ge er!!!!

  18. Hej
    Hoppas du svarar i veckan som kommer ska påfin middag o det var så fin outfit.
    Hoppas helgen var bra och titta på kuddar från mimou så fina sammets kuddar.
    Kram Eva

  19. Ser att det står vart kläderna är köpta men kan för mitt liv inte hitta den rosa toppen. Nått som kan tipsa om vad den heter eller liknande så jag kan hitta den?
    Tacksam för svar och tack för en skön blogg!!

  20. Fantastiskt härligt inspirerande blogg för både inredning och kläder. Älskar kläderna ovan och ser fram emot när vi flyttar tillbaka från Kina att få riktigt tänka till innan jag shoppar min nya ”jobb garderob” för konferenser och tillställningar. Tack för att du inspirerar mig även om jag sitter här i Kina och bara drömmer om att vara tillbaka i karriären än så länge : )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg