HÄMTAT HEM LILLA BEABUS

.
.
.

IMG_3045-3
.

Jag hos svärmor och svärfar idag! Dagens blev toti By Malene Birger. Jag älskar verkligen typ allt i hennes kollektioner och det mesta går ju att matcha vilket gör det så mycket lättare att hitta bra och schyssta kombinationer (Pratade med svärmor idag om By MB-kvalitén och att de kläderna håller så hög kvalité. Jag har By MB-plagg som är typ tio år gamla men fortfarande up-to-date. Sånt gillas:) Kavajen ovan är Takonia, samma som jag visade i förrgår, och under den har jag idag en skön randig top Idalio (som finns här) och byxor Leginora som är mjuka lite sportiga + mycket sköna (finner ni här) Väskan som skymtar är ju vårens variant av Grinola som är ljusare än den förra  (finns här) Verkligen tokfin (Halsbandet är ett gammalt från Hultquist. Många har frågat om detta men jag vet tyvärr inte om det går att finna:S)
.

.

.

.

Heeej Söndag!

.

.

.

Hur mår ni vänner?!? Här är det bara bra nu. Sköönt (fy vilken pärs, puh:)

.

.

Idag har vi varit och hämtat lilla skruttan hos farmor och bonusfarfar och myst och blivit bjudna på thaimat till lunch. Mmmm. Eftersom de bor halva året i Thailand sedan flera år tillbaka (de är just nu bara ”hemma och vänder”) så är de typ världsmästare på sån typ av mat. Såå himla gott och jag är fortfarande proppmätt här (Kanske borde be om lite thairecept och lägga ut här! Skulle ni gilla det bloggisar?:)

.

.

.

IMG_3076-2

.

IMG_3058-2

.IMG_3069

.

IMG_3080


.IMG_3089
.

.

Söndagsmys hemma hos svärisarna!
.

.

.IMG_3110-2

.

IMG_2990

.
.

Mätta (vääldigt mätta;) nöjda och belåtna på väg hem igen:)

.

 

..

.

.

Nu ska jag kika till våra nya husdjur Mike och Lucy! Det är liiten liten svart och en liiten liten vit akvariefisk som Bea fick idag:) Eftersom pappa H är allergisk mot päsldjur ”så får man nöja sig med det lilla liksom” (Fick jag bestämma, och så klart ingen var allergisk, skulle vi ha typ två gosiga bruna sammetsögda labbar här hemma istället:)

.

.

.

Ha nu en skön kväll finfingar så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “HÄMTAT HEM LILLA BEABUS

  1. Hej!
    Tack för en inspirerande blogg med vackra bilder. Jag undrar om du kan tipsa om bästa badställena, mysiga enkla restauranger och utflyktsmål i och omkring Hua Hin för en barnfamilj. Vi skall dit senare i år och jag hade verkligen uppskattat lite tips på vad vi inte bör missa. Må så gott och tack//Maria

  2. HOPF. Varföf skriver du barnspråk, mamsen, papsen, tokfint osv? Vi är vuxna som läser din blogg.

    1. Jag är 36 år men vägrar bli vuxen i så fall, jag säger också mamsen, papsen, tokfint…
      Märklig ”påhopp”, läs andra bloggar om det stör så mycket.

  3. Jösses vad snyggt dina svärföräldrar se ut att ha!! Vilken superkänsla för inredning, ser i mina ögon helt otroligt fint ut. Välgjort med fingertoppskänsla, det bara måste du hälsa dom.

  4. Snygg tröja! Hur är den i strl? Har du samma strl på den som du brukar ha, eller behöver man gå upp/ner i strl? Hur lång är du -den sitter jättefint på dig. Trevlig kväll! /Lina.

    1. Tack för din glada hälsning!:) Jag är 169 cm hög och har strl S på tröjan. Den är rymlig/normal tycker jag.
      Trevlig kväll till dig med!
      Kram

    1. Ett sätt att säga eller uttrycka sig bara, i min familj säger vi toti när vi menar allt:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg