SEMELPREMIÄR

. . .
.
.

IMG_3167-2 ..

.

Hur god? Huuur god som helst (och extra söt med det där lilla hjärtat:) Från fina klassiska kondiset Systrarna Eriksson i Småstaden. Idag var det semelpremiär hos oss och då är det verkligen som att man liksom känner att snart är det ju faktiskt vår! Härligt. Bättrade på vårkänslan lite extra med fina franska tulpaner och ny mysig trädgårdsbok också och jag längtar såå efter trädgårdstider (eller bara att kunna sitta ute på trappen och sippa lite latte i första varma vårsolen, gaaaah så härligt:) Fann faktiskt en hel del bra inspiration i finfina trädgårdsboken Paradiset.

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

Här sitter jag, eller mer halvligger i soffan. Är såå mör. Har varit hos en kiropraktor idag och blivit knådad både här och där och dragen och typ ”knäckt”. Är inte det det värsta någonsin? När de liksom tar tag i huvudet och nacken och bara slaaappna av, slaaappna av nu bara (och man spänner sig istället för man vet ju vad som väntar) och så ”knaaak” så har de plötsligt vridit till något. Blir lika rädd varje gång haha (fast min kriopraktor är typ världens bästa och lovar så snällt att ”jag kommer inte bryta nacken av dig” 🙂 Det är ju så viktigt att ta hand om sig lite då och då och imorgon ska jag minsann på massage och det ska bara bli såå skönt.

.

.

.

.

.IMG_3303-3

IMG_3262-3

.

Tjejer som också gillar semlor!

.

.

.

Nu ska vi titta på några avsnitt Suits på Netflix här, en ny seriefavorit! (och i helgen är det ju premiär för nya House of Cards avsnitt, woop woop:)

.

.

.

Ha en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

20 kommentarer till “SEMELPREMIÄR

  1. Men…!! En gul ginstkvist?! Det var nog det sista jag trodde man skulle få se hos dig…GULA blommor. 🙂

  2. Vilka vackra blommor du köpt! Tycker det är så himla snyggt när man sätter bara några få blommor i en stor vas precis som du gjort och låter dem hänga och ”spreta” lite. Blir alltid så inspirerad när jag går in på din blogg! 🙂

  3. Mums så gott! Hos mig har vi redan haft semelpremiär men kommer nog mumsas ett par till:) Fina tjejer du hade till fikat:)
    Kram fredrika

  4. Men oj så söta barn. Så fint hem. Så söt bulle. Så gulligt liv du har. Så fina blommor du köpt. Så duktig mamma du är. Så fint bord ni har i köket. OMG detta är ju så himla löjligt så jag dör på denna töntiga blogg. Skaffa dig ett riktigt liv din fjant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du har tappat din personlighet på denna blogg. Nu handlar det bara om att fiska efter läsare som ger dig berömma. Har H inte tid att ge dig den uppmärksamhet du behöver? Det måste vara tråkigt. En spricka i paradiset kanske? Dags att byta man igen?

    1. Men oj så bitter…. Du borde skaffa dig ett liv och det borde inte vara så svårt med din fina personlighet! Undrar om det känns bättre nu när du fått häva ur dig lite skit?

    2. Ägna dig åt något som gör dig mild, snäll och glad istället och lyckas du inte bli det på egen hand så sök hjälp. Att skriva anonyma fega elakheter och påhopp på bloggar är nämligen inte ok, absolut inte normalt och verkligen inte bra för välmåendet. Töntigt är det också och extremt fjantigt.
      P

  5. Vilka fina semlor och söta tjejer! Jag vill inte vara den som är den, men felstavningar är så störande, så nu är jag det ändå. Semmelpremiär stavas med två m. 🙂 Semla med ett. Lätt att det blir fel, men ändra bara för folkbildningens skull och sedan kan du radera min kommentar.

  6. Kärlek kärlek å åter kärlek till dig Petra. Jag å min syrra gillar dig. Stor kram
    Lotta

  7. Hej Petra!
    Underbara bilder!
    Jag är en som har följt dig sedan starten och jag är såå glad över att du och din blogg finns och all din inspiration och glädje som du sprider. Tänk att du bjuder på dig själv och ditt liv som du gör och faktiskt utsätter dig för diverse olustigheter som det tyvärr bjuds på här av otrevliga läsare ibland.
    Jag ville bara sända ett stort tack och en varm kram till dig, med detta!
    Låt otrevligheter rinna av dig som vatten på en gås och njut av att vara just du!
    Kram Jenny

  8. Oj oj och ha ha! Kan inte låta bli att dra på smilbanden…befriande, härligt och såå provokativt skrivet. Vilken injektion! Här tar vi del av det mesta åsikter var och varannan dag och ändå studsade åtminstone jag till av Mias inlägg. Jag vet inte hur många läsare av HoP som känner som Mia, men många är det, det har vi förstått under åren. Det är ju patetiskt hur man ska stryka medhårs här för att få existera utan mothugg, men bloggen ÄR oemotståndlig och såå inspirerande också. Man både älskar och hatar. Ett gift utan dess like. Kan inte vara utan den! Ju mer vi spär på desto mer skor sig Philia och det vet hon såå väl… Keep on smajling girls! This is how life works! Some win – some loose…whom is only in your thoughts… Men om man verkligen inte vill veta av denna blogg då finns bara ett – gå aldrig in här, kommentera aldrig och läs aldrig mer…

    1. Jag tror faktiskt inte att det är så många. Tvärt om, de är få men väldigt högljudda. Det vet vi ju också sedan gammalt att en person som vill sprida skit gärna gör det bakom flera namn.

  9. Så vidrigt skrivet av dig Mia ! Uch fy blä … Om det inte passar dig så sluta upp med att läsa HOFP-bloggen. Åsikter har vi alla, men lärde inte fina föräldrar dig hur man uppför sig ? Kram Petra från mig <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg