IDAG

.
.
.
.
.IMG_3343

.

.

 Dagens idag var urskön klänning från By Malene Birger (alltså den är hur skön som helst, skulle kunna bo i denna:) som jag funnit hos Isas (jag har strl 36 så den är rymlig)

.

.

.

.

God Kväll raringar!

.

 

.

Här har jag landat i sköna tvsoffan igen (det är härifrån jag oftast bloggar numera känns det som:)

.

.

IMG_3408

.

Kvällens lite senare i köket hos mamsen & papsen:)

.

Idag har jag bla jobbat, masserats och varit en sväng hos mina älskade föräldrar Där dracks det hot choco och planerades födelsedag bla, mysigt mysigt:) Nu väntar onsdagschill  och Sveriges Mästerkock på fyran, någon mer bloggis som tokgillar detta program? Tycker det är såå spännande faktiskt men så är jag ju riktigt riktigt fötjust i matlagning (kanske skulle ställa upp nästa år haha;)

.

.

.

Ha nu en riktigt skön kväll så ses vi imorgon vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “IDAG

  1. Missar inte ett avsnitt! Älskar programmet.
    Klänningen – den är ju gigantisk! Inte i min smak formmässigt – finns ingen form.

  2. Jättesöt klänning och ser fräsch ut som alltid.
    Jag älskar det programmet, mycket för att jag gillar Mannerström så mycket 🙂 Har jobbat säsong för honom i fem år när jag jobbade i restaurangbranschen och han är en fantastisk chef tycker jag, mycket kärlek i den mannen, hård men rättvis.
    Håller du på någon och i så fall vem?
    Kram och natti

  3. Så fin du är och klänningen är supersöt!! Och jag gillar också mästerkocken men missade det ikväll! Kanske lika bra för här gick det OS-hockey på tv hela kvällen:)
    Kram fredrika

  4. Jättefin klänning!
    Mannen och jag kollade på Mästerkocken igår och det är ett av få program på tv som vi verkligen inte vill missa.
    Kram Linda

  5. Malene Birger har mycket fint, men ganska overpriced tycker jag. Denna klänning gillar jag inte. Tycker att Second Female/First Female har väldigt många likvärdiga plagg till mkt mer rimliga priser!

  6. Älskar MB kläder! Har många som håller gm åren! Men håller med om att jag gärna vill ha mer passform på kläder överlag. Och att lägga flera tusen på en klänning i konstgjort material, där blir jag lite besviken på MB. De håller annars hög standard på materialval. Ser fram emot hennes nya kollektion! Svart-vitt är mkt snyggt och stilrent!

  7. Älskar Sveriges mästerkock! 🙂 Jag har en fundering angående vad som ser ut som en vit brödburk i dina föräldrars kök- vet du var den är köpt? Allt gott!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg