TUSEN TACK

  .
.
.

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 12.31.53 .

 

.

.

Ibland när man bloggar så hamnar man i små ”svackor”, inspirationen kanske inte infinner sig riktigt eller man kanske får liite för många neggokommentarer som gör att blogglusten minskar plötsligt. Kanske tänker man ibland i sina bloggsvackor att det är nog inte många som gillar Hofp e g e n t l i g e n. Tänker att det är ju en massa besökare varje dag men de kanske mest bara går in för att störa sig, eller hata eller håna… Inte för att roas som jag ju så gärna önskar. Så helt plötsligt på Valentine dimper det ner, åter igen, ett mail från Finest där det står att jag blivit nominerad till en av årets 10 bästa föräldrarbloggar och då blir man ju bara såå glad. Åh så himla kul. Tusen tack för att ni nominerat, det betyder jättemycket för blogglusten just nu. Fina fina bästa Hofpbloggisar:)

.

.

.

.

Finest-Awards-2014

.
.

Så kul med  både nominering och inbjudan till gala på Operaterassen den 12:e mars där Sveriges största bloggpris utdelas.

.

.

Konkurrensen är mer än stenhård (jag menar jag finalist tillsammans med jättbra bloggar som ex Blondinbella, Sveriges största proffsblogg:) så chansen är nog typ minimal att jag vinner priset men det gör ju absolut inget alls, jag är nominerad av er läsare och jättejätteglad för det. Vill ni bloggisar ändå rösta på  lilla mig så får ni ju hemskt gärna göra det och det gör ni här. Tusen tack fina fina ni för alla röster:)

.

.

.

STOR KRAM

.

.

.

52 kommentarer till “TUSEN TACK

  1. Du är jätteduktig på det du gör. Du når ut! Under en period var jag svårt sjuk och läste bloggar på längden och tvären. Det var min enda paus i kampen. Det som du och många andra gör är ju att publicera sin egen nättidning, varje dag. Och göra allt jobbet själv. Det är mycket jobb och du jobbar ju med dig själv som insats på många sätt. För oss som läser och får ta del av allt det fina är det bara att säga TACK! <3 Fortsätt. Jag har nyss vart inne och röstat på dig.

  2. Röstat och klart, jag blir alltid glad när jag går in här. Glad och inspirerad (läser nästan aldrig kommentarerna, vissa är så himla elaka).
    Go girl!!

  3. Åh, vad roligt! Det är du verkligen värd! Svackor kommer och går….tråkigt bara om det ska bero på kommentarer här på bloggen! Men vi är många, för att inte säga de flesta superglada i din blogg och den förgyller oss

  4. Jag är inne och läser din blogg dagligen och tycker mycket om din blogg som ger massa inspiration

  5. Tänk att du alltid ska kommentera dessa negativa kommentarer, du blåser ju upp dom. Gör som dom flesta andra bloggare strunta i dom så slutar dom nog. Du ger dom ju bränsle lite titt som tätt, skriver ju till dom i dina inlägg. Läser en del blolggar med det är bara du som har tråkiga och negativa kommentarer. Lite konstigt.
    Men Grattis!! tycker att du är värd att bli nominerad.
    Trevlig helg

  6. Hej Petra! Har följt din blogg snart i 1år och jag bara älskar den. Kämpa på och ta inte åt dig av allt negativt som skrivs. Har nu även röstat 🙂

  7. Läser din blogg nästan varje dag men är inte så flitig på att lämna kommentarer. Och vill bara säga att jag tycker så mycket om bloggen! Kram på dig!

  8. Jag läser och njuuuuuuter av din blogg, det tror jag att de flesta av oss som är här gör! Får min egna lilla blogg att verka som en fis i vinden… Men vad gör väl det! 🙂
    Ha en härlig Alla hjärtans dag, nu ska jag rösta!!
    Kram Jenny

  9. Trevlig fredag och tack för en jättetrevlig blogg!
    Jag gillar dig skarpt så du har självklart fått en röst av mig 🙂

  10. Åh grattis Petra ,va kul!! Tycker också mycket om din blogg och läser den varje dag,men är dålig på att lämna kommentarer.Hoppas du fortsätter att insperera med bilder av dej och ditt vackra hem Ha en fortsatt mysig alla hjärtansdag. Kram/Marie.

  11. Så roligt Petra, så värd den bekräftelsen!! Och inte alls konstigt, tycker du är jätteduktig med din inspirerande blogg:)
    Kram och ha en fin kväll!

  12. Kikar in hos dig varje dag stort sett och blir alltid inspererad av din stil, både inredning och kläder! Du verkar vara en superfin person och gör ett bra jobb här! Kram

  13. Grattis, du är värd detta! Är ofta inne o kollar på din inspirerande blogg. Kram till dig på alla hjärtans dag <3

  14. Vad roligt! Jag gläds med dej. Du har en så intressant blogg med så fina och omväxlande inlägg. Tack för vad du bjuder på! Lycka till med nomineringen!

  15. BRAVO Petra !!!!
    I like your blog:) I voted for you !
    Good Luck!
    Kate from Poland
    tomaszowa-chata.blogspot.com

  16. Så gøy – gratulerer, det er velfortjent 🙂 Og jeg er rimelig sikker på at mer enn 99 % av de som kommer innom her og leser jevnlig gjør det fordi de har glede av det !
    Ha en finfin helg 🙂
    Klem, Lise

  17. Grattis fiiina du!!!…det är du värd Petra. Du driver en helt underbar blogg och det gör du med bravur. Var stolt över dig själv och din fina familj. Själv höjer jag min egen energi nivå varje gång jag tittar in hos dig…detta är första gången jag kommenterar trots att jag har läst din blogg i ett par år. Jag verkligen älskar när du beskriver dina krispiga tulpaner och när du trippar ner på stan för att köpa lite gott inför helgens mys mm. Det är inte nog med att din blogg är strålande. Hela du strålar och dessutom verkar du vara en mycket varm person. Självklart ska du få en röst från mig. Ha nu en fortsatt fin alla <3 dag // Kramkram

  18. Grattis vad roligt för dig!!!
    Du är sååå värd denna nominering och jag blir inte förvånad om du vinner!
    Din blogg är underbar och den enda faktiskt som jag aldrig tröttnar på!Förstår så väl att blogginspirationen sviker emellanåt, med trista kommentarer som kommer här ibland. Fast så är det väll för de flesta; att arbetslusten går upp och ner. Hoppas du kan behålla inspirationen! Jag älskar din blogg!!!
    Det märks att du lägger ner mycket arbete på bloggen, du verkar vara väldigt ambitiös!
    All ros till dig och tack för en jättefin och inspirerande blogg!
    Många kramar till dig, hoppas du har en mysig alla hjärtans dag!
    Jenny

  19. Hei, og gratulere så mye med nominasjonen!
    Du har en fantastisk flott blogg og det er en fornøyelse å bli inspirert av deg!
    Tusen hjertelig takk @–>——–

  20. Grattis! Du har verkligen en talang och fingertoppkänsla för det du gör och jag skulle inte bli förvånad om du vinner 🙂 Kramar

  21. Jag har röstat! Din blogg är så härlig och inspirerande och jag tittar alltid in här först 🙂

  22. Ja bloggen går lite på sparlåga, absolut. Det känns inte som det händer så mycket i ditt liv just nu som inspirerar dig, det handlar mycket om shopping och inte så mycket annat. Enstaka fina bilder väger upp men nomineringen kanske kan få dig att jobba hårdare och ge dig motivation att bredda dig.

  23. Heja finaste Petra, röstat redan så klart på DIG, för DU är ju bäst!!!! FANTASTISKA OCH INSPIRERANDE inlägg och bilder varje dag! Önskar dig verkligen lycka och framgång i DIN FRAMTID:).
    Bry dig inte om elaka kommentarer, folk (läs kvinnor) är ju så sjukt avundsjuka på vackra, inteligenta och framgångsrika kvinnor!
    Ha en fortsatt trevlig helg:)
    Många kramar/ Helena

  24. Nu har jag lagt min röst på dig! Fast jag tänker mer på HoP som inredningsblogg än föräldrablogg:)
    och vet du, jag hade ju spanat in de fina drickburkarna från House Dr. via en webshop och så senare samma dag så bloggade du om dem (Beas kalas). Tror du inte att de var slut nästan överallt redan ett par dagar senare då jag skulle beställa?!:) Nu fick jag tag på ett litet gäng iaf, men det tror jag minsann berodde på dig att så många köpte dem och så snabbt också:) Du är verkligen en inspiration för många, det märks:) Kram

  25. I love your blogg and read it to learn and improve my Swedish 😉 Continue like this….. Kram från Tyskland, barbara

  26. Har röstat på HOFP 🙂 Självklart. Tycker att det är lite synd att du skriver att blogglusten minskar med lite för många negativa kommentarer. Merparten av alla kommentarer är ju väldigt positiva så det låter lite märkligt kan jag tycka. Läsarna kanske är lika många som tidigare, kanske fler, men kommentarerna lär minska om läsarna enbart måste hålla med om allt annars riskerar de att bli påhoppade och det är ju inte heller så roligt. Tror heller inte att kommentarerna alltid är menade att vara elaka bara för att åsikterna inte delas 🙂 Roligt med en levande blogg där många åsikter får komma fram tycker jag i alla fall men man törs nästan inte säga sin mening ibland då man genast blir påhoppad. Synd. Alla trevliga kommentarer och många frågor får sällan svar eller respons men när något negativt skrivs då kommer ett svar ganska omgående. Detta är en av mina favoritbloggar, har några till, av annan kategori som jag följer och där taket är högt, där man skrattar och skojjar och där man fixar två bussar som stripas om och packas fulla med tjejer,tanter och två underbara bloggare som fixar hotell med underhållning och drar till Ullared med sina läsare. 🙂 Oj va inte meningen att dra iväg så här. Menar bara att du inte ska ta åt dig av våra negativa kommentarer ibland när de flesta är positiva. För vi gillar ju dig och din blogg 🙂 Kram

  27. Hej duktiga Petra!
    Tappa inte sugen! Du är jätteinspirerande och duktig!! Så duktig att det finns de som tyvärr kopierar hela din stil och ditt upplägg på blogg. Surfade nyss runt bland inredningsbloggar och trodde att jag hamnat inne på din blogg för den verkade så bekant. Men det var någon som inte hade fantasin att göra något eget utan använde både stil och uttryck som du brukar använda. Bra att du inspirerar andra men lite tråkigt att den andra bloggerskan inte kan göra något eget. Du är skitduktig! Ursäkta uttrycket!
    Kram från Lotta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg