INTE SÅÅ GLAMORÖST

.
.

.IMG_3665-3
.
.

Jag är i ”fixartagen” denna helg! Ovan står jag i våran, som ni ser, extremt otjusiga källare som nu ska få sig en liten makeover (Ä n t l i g e n) Rummet bakom mig ska bli skatternas lilla musik/dansstudio har jag tänkt där de ex ska kunna spela h ö g t på keyboarden och dansa balett vid stång framför en spegel. Detta är ett bra rum för dem att springa in och ut ur eftersom det har en egen liten ingång från gården också.

.

.

.

.

Todeloooo från källaren!

.

.

.

Just nu liksom halvstår jag här vid tvättmaskinen och kikar in till er haha. I en vääldigt oskön position och på ett ganska oskönt ställe just nu men det ska ju bli fint och det är ju faktiskt riktigt kul att pyssla och måla och grejja och göra lite nytt själv:).

.

Annars har helgen verkligen gått i raketfart här i Småstaden och vi har haft släkt på besök i två dagar, mysigt mysigt. Så har vi tittat på stafetter (och hejjat på duktiga svenska skidåkare, kul med idrott faktiskt när det går bra:) och på Mello och bäst var ju Alban och Jessica, kan inte fatta att de inte gick vidare. Klassisk riktig 90-talig Euroreggae är ju bland det härligaste som finns! (bara älskar Etype och co:)

.

.

.

IMG_3750

.IMG_3736-2

.
.

It´s a tough dirty job but someone has to do it!;)

.

.

.

Nu ska jag dock kliva upp ur ”gruvan” och piffa till min minsta lilla prinsessa som ska iväg på kalas. Mjukisar, oboymustasch och rufshår funkar ju inte riktigt när man ska på fest:)

.

.

.

Ha nu en skön söndagseftermiddag så kikar jag in till er snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

21 kommentarer till “INTE SÅÅ GLAMORÖST

  1. Haha jag dör nog lite! Du är jättefin….om du hade sett mig när jag står i vår sunkkällare så är jag nog så långt ifrån vit skjorta och chinos som man kan komma. Jag blir såklart nyfis på hur du tänker när du ska hitta en ”fixarstyle” i din garderob. Jag går btw inte ens till min garderob utan till min mans sunkhörna i garaget. Där får man ta vad man har…

    1. Ingen sunkhörna hos oss iofs men jag vill bara påpeka att jag har Trulles gamla ostrykta HM-skjorta och ett par fläckiga Pleasejeans på mig. Inte så glammo alltså:)
      Kram

      1. Så är det såklart! Sorry, kände när jag läste min kommentar, att den lät spydig! Så är det inte , älskar din feelgood blog och jag gillar dig!

        1. Pleasejeans, med eller utan fläckar, och vit skjorta, med eller utan strykning, ÄR glamouröst! Så är det nog bara. Hm…Inget att skryta med kanske, men personligen skulle jag knappt stryka till en 50-års fest. Men snygg är du i alla fall, det kan nog ingen förneka! Lycka till, spännande att få se resultatet sedan?!

  2. Åh vilket kul projekt! Kommer säkert bli superfint! 🙂 Källaren är en jättebra yta för barnen att få härja lite fritt på!
    Har tänkt fråga länge, var kommer ditt fina läppglans från och vilken färg har du?
    Någon annan här inne som har tips på ljusrosa (typ nude, eller gammelrosa) läppglans som både ger färg och glans?
    Kram Nena

  3. Kul att du är så duktig att fixa själv! Jag är likadan – ska man få det gjort när man vill är det lika bra ta tag i det själv. Förstår din iver. Finare än mig är du absolut när du fixar dock.

  4. Jag tycker att du är riktigt cool. Bra att kläderna kommer till användning. Det hade jag oxå gjort.

  5. Det kommer säkert bli hur bra som helst! Måste dock säga att jag inte alls är lika glamorös när jag målar haha! men så har jag inte heller några tusen besökare som ser efter hur jag ser ut hehe! Lycka till!

  6. Gøy..:)) har hatt sånt rom selv når jeg vokste opp, og har det selv i vårt hus..veldig praktisk..)kommer nok til å bli mye brukt..))

  7. Wihooooo, nu hoppas jag du kommer med massa bra källar-fixar-inspo alltså. Fex vad skall ni göra med rören etc Det är min stora huvudbry i vår källare…..
    Å ja, så var du ju glammig som få mitt i målar taget. Jag föjer mig till dem som inte är fullt så snygg när jag grov arbetar, host host
    Ha en skön söndag
    //Sessan

  8. Åh, vad jag letar efter sådana Please jeans (färgen alltså) om du tröttnar på dem köper jag dem gärna!:) Ska bli kul att följa ert nya projekt och tack för en finfin blogg!:) Kram Emma

  9. Oj så där ser då inte jag ut när jag renoverar källaren. Men jag har ingen blogg heller 😉

  10. Jag är nog inte riktigt lika fin när jag målar eller fixar nåt annat grovjobb hemma 🙂 Du är så söt och passar väldigt bra i det du har på dig på bilderna.. 😉

  11. Du är så himla söt Petra ❤️
    Perfekt med källarytan åt barnen. Önskar vi hade lite större hus ände 136 kvmvi huserar på, vi är oxå fem i familjen. Men men. Man kan inte få allt. Vi har lite utbyggnadsplaner…även om de lär dröja lite…
    Ska bli kul att se resultatet sen.
    Kram.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg