TOP MODEL SVERIGE

.
.
.

Top Model sverige säsong 7 vår 2014
.
.

Snyggingen Caroline Winberg och faaaab Jonas Hallberg är programledare för nya säsongen av Top Model! (Själv tokgillar jag Jonas, han är en så skön souperstylist och liksom alltid 200% energi och en frisk fläkt här i ”lagom-pk-Sverige”:)
.

..

I samarbete med Top Model Sverige så tipsar jag idag om att snart startar den nya säsongen på TV3! Förutom att Jonas är med och underhåller så tycker jag att det är riktigt roligt att se all mode, alla stylingar och fotograferingar (det är ju några av mina stora intressen) och hur det egentligen ”fungerar bakom kulisserna i den glamorösa modevärlden”:) I samband med säsongspremiären har TV3 just nu också ett knasroligt spel på hemsidan där man kan se om ”man kanske själv är nästa Top Model Sverige” genom att vara med  i en liten film med sin facebookprofil och ett par facebookvänner (och allt är bara trams och  bara på skoj så klart) Själv var jag med i en film i egenskap tjusiga ”Patsy” (min profilbild och min idol) och hur spelet går till och hur det gick för Patsy mot de toksnygga vännerna från Entouraget kan ni se här🙂

.

.

Top Model Sverige alltså, mån-tors varje vecka, och programmet har premiär 24 februari 19.30!

 

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “TOP MODEL SVERIGE

  1. Ja det går ju inte att missa att detta program snart startar 🙂 Men usch säger jag vilket dåligt program. Stor skillnad på Americas next top model och den svenska varianten. Tycker att de få avsnitt jag sett varit riktigt usla men kanske beror det på att jag är 48 år och inte riktigt hänger med ha ha 🙂 Fast inte ens min 20 åriga dotter gillar programmet så jag vet inte…. Men Jonas är ju rolig att titta på..så överdriven att han blir charmig 🙂

  2. Åh, Jonas är ju bara fööööör mycket, sååååå mkt att han blir underbar! Nu du Petra sitter jag i en hotellbar och dricker bubbel, myser och läser Sveriges bästa blogg medan jag väntar på mina vänner sim aldrig behagar sig komma!!!! Trevlig helg önskar jag från ett vårligt Göteborg !

  3. Jag känner mig alldeles för gammal för programmet …men när man var yngre och gärna tillbringade helgerna på Göteborgs nattklubbar hade man många roliga kvällar tillsammans med underbara Jonas…..åh han är en fantastisk rolig och charmig person . 🙂 / Pernilla

    1. Hi Hi.. känner mig också för gammal. Knepigt det där för jag kollade ( och förfasade mig ) på Paradise Hotel. Skämdes dock en smula. Särskilt när resten av familjen tyckte att jag var liiite patetisk som kollade på ”ungdomsprogram”. Tur man har datorer med möjlighet att titta lite i smyg på program som man helst inte erkänner att man ser på 🙂 Ja ja man blir väl inte äldre än man gör sig. Fast det rimmar dåligt med spegelbilden. Nä får erkänna att jag är en ”bonnmora” som har sett sina bästa dagar 🙂

Comments are closed.