LÖRDAGMORGON I VÅRT CASA

.
.
.

IMG_4094IMG_4106IMG_4141-5
.
.

Lördagsmorgon hemma hos dvs pyjamasar, färskt Levain (älskarrrr Kopparlundsbageriet), spring, bus och sockerkringlor (ofta undrar ni var Beas söta pyjamasar kommer ifrån och de köper farmor i Thailand och om någon av er som undrar nu ska till Hua Hin så finns de på Market Villagevaruhuset 🙂

,

,

,

,

,

Heeeej lördag!

.

.

.

Hoppas ni mår bra!?

.

.

.

Här är det bara fint och efter en låång sovmorgon och seen frukost så ska vi nu ner på stan och shoppa lite smått och gott. Solen strålar över vår stad och det är ju bara så himla härligt och snön ligger kvar på marken och det är ju perfekt eftersom barnen i vår stad har sportlov nästa vecka (så att det kan ”sporta” för det är väl det lovet är till för?;). H jobbar så vi får se vad vi hittar på för något, jag och de goa små skatterna:)

.

.

Har inget alls inplanerat idag och det är ju bara så skönt ibland. Att bara vara tillsammans la familia (den lilla varianten den här helgen) och ta det lungt och äta gott och kanske se på lite mello ikväll. Mys:)

.

.

.

Önskar er alla en härlig lördag på alla sätt och vis!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “LÖRDAGMORGON I VÅRT CASA

 1. Så härligt med lata helgfrukostar/morgnar.
  Ska bli spännande att se Mellon ikväll. Har ju varit så dåliga bidrag hittills. Håller tummarna för Anton och tar förmodligen fram skämskudden när det är dags för Linda.
  Kram Linda

 2. Här strålar också solen idag. Den korta vinter som var är redan över vilket är underbart och temperaturen är tillbaka på runt 20 grader. Vi har tillbringat större delen av dagen på tennisklubben och nu ska vi bara slappa, laga god mat och kolla mello medan mannen är iväg på flight.
  Kram
  Rebecca
  http://femme.se/piccolecose/

 3. Så söööt din lilla dotter är! Har en dotter som fyllde 5 år i december, en härlig tid. Gäller att njuta. Kram för en trevlig blogg

Comments are closed.