HEJ SPORTLOVSVECKA

.
.
.

IMG_4422-4
.

Morgonens (förmiddagens;) mama bokar lite hotel…

,

,

,

,

Tjingeling vänner!

.

.

.

Nu har vi sportlov här hos oss och jag har alla mina älskade skatter hemma under lovet. Har bestämt att jag och mina älsklingar ska hitta på något mysigt ihop och har nu bokat in en liten överraskning (vi ska åka på spa och bada och softa, såå himla kul och skönt ska det bli:) Verkar ju inte bli några vintersporter iaf, snön är ju numera helt bortsmält, så vi får roa och röra på oss på andra sätt:)

.

.

Nu blir det pannkaksfix här, skatternas absoluta favoritmat numero uno:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “HEJ SPORTLOVSVECKA

 1. Det låter härligt! Själv sitter jag i ett gråregnigt vinterlandskap…åkt skidor men ändå…
  Vart går trippen?

 2. Hej P!
  Måste bara fråga vad du har för innerkuddar?! Mina fyller liksom inte upp fodralen från Chhatwal, utan det ser pösigt ut istället för sådär fluffigt gosigt ut! Tips snälla!

 3. Hej!
  Var har du köpt soffan? Är ute efter en sådan men inte i vitt men den kanske finns i andra färger 🙂

 4. Härligt med sportlov. Jag får ha min yngsta kille hemma från Internatet i en hel vecka 🙂 Eller i alla fall liiite hemma, blir ju mycket kompishäng och glidande i bilar 🙂 Ska också köpa Kiviksoffan nu och håller på att fundera på om jag ska med eller utan armstöd 🙂 Undrar om det kanske blir för stort med 4 ensitssektioner plus 1 schäslongdel. Vad tycker du? är du nöjd med din soffa? Söt pyamas du har 🙂

 5. Blir faktiskt lite trött på detta ointresse o det minimala bloggandet. Vi röstar på dig men du ger väldigt lite tillbaka. Lite mer än en bild av dig själv i pyamas måste du väl kunna åstadkomma på en hel dag ?? Visst du har säkert tuuuusen saker att göra..men ser du det har vi alla andra också. Förmodligen mer än du kan ana. Om vi ska rösta på dig..tycker du då inte att vi är värda lite mer från dig här på din egen blogg?? Andra bloggare ger så mycket..de skriver långa viktiga inlägg om livet, om sina känslor mm. De ger så mycket. Här finns bara snygga bilder på prylar som flyttas runt för att bilden ska bli snygg, dyra inköp, och ibland tips på goooood mat.. Vart är den vanliga vardagsmaten? Vart finns det äkta vanliga livet? Och vart finns svaren på alla frågor från dig? Du svarar enbart när frågorna gäller hur snygg du är typ. Sällan ser man goa mysiga svar från dig i kommentarsfältet..du svarar på få ”utvalda” kommentarer. Har räknat: 5 gånger har jag frågat dig ang din soffa ( som du lagt ut bilder på) men har ALDRIG fått ett svar. Mkt dåligt. Blir man trött o ifrågasätter något här inne så får man genast påhopp från folk som bara syns till för att ”hålla med” och ”beundra”. Mkt otrevligt och mkt dåligt att det ens får ske. Visst det är din blogg o du bestämmer ( som så många påpekar) men varför ska vi rösta på en blogg där bara vissa frågor och kommentarer räknas? Kan lova att jag arbetar så mkt hårdare än vad någon kan tro..och jag jobbar med människor…driver mitt hem i egen regi..har djur som ska tas om hand mm. Älskar inredning och såg denna blogg som en härlig kvällslektyr men går härifrån nu till bloggar där personlighet och framförallt medmänsklighet får komma fram. Tack och hej

   1. Förmodligen mår jag mkt bättre än dig ”pop up Helena”. Du har ju inte fattat ett dyft av vad jag skrivit…

   2. Ganska skamligt av dig ”pop up Helena” att ens ställa den frågan du gör. Vad har du haft att komma med? Har du någonsin haft en egen åsikt? Näääee Inte här i alla fall. Ja visst ja..här får man ju inte ha det för då kommer ”Helena med hela bena” och ställer ner sin ena halva fot.. Ha ha du är så tragisk så hälften vore nog. Du har inte fattat detta med att följa en blogg, att leva ett riktigt liv med många barn, att jobba 12 immar varje dag för att andra ska få det bättre, att vara en medsyster, att laga mat åt 18 personer 3 ggr om dagen, att bädda o städa rum åt 18 personer från ett annat land..varje dag.. och när de själva är klara att fixa det..ja då kommer 18 nya… o så börjar det om. Men vet du vad?? Detta kallas medmänsklighet o ett jävla uppoffrande. Sen att jag tjänar mer pengar på detta än vad du kan drömma om är ju en annan femma. Men Ta dig i kragen nu ”pop up Helena”…för du verkar inte ha en aning om något. Inte rätt mot Petra att fajtas här…men det ska du ta åt dig äran för.. du ”Helena son poppar upp när hon tror att hon behövs”…du är bara löjlig,

  1. Att rösta är helt frivilligt precis som det är att läsa Hofp! Om du är så missnöjd så tycker jag du bara ska sluta läsa.
   P

Comments are closed.