INCHECKADE I SUNNE

.
.
.
IMG_4509.
.

IMG_4519-2
.
.
IMG_4493
.
.
IMG_4568
.
.
IMG_4621
.
.
IMG_4618
.
.

Pics från när vi checkade in i vårt snyggelisnygga tvårumsetage här på Selma spa!

.

.

.

.

.

Tjingeling från Värmland!

..

.

.

.

Sorry för att jag inte hann kika in till er igår! Men vi hade verkligen så mycket att göra och fullt upp med bad och mys här på Selma Spa (och så tog det ju lite tid att åka hit också:) Älskar verkligen både spa 8som ni ju vet:) och Värmland, det är något visst med det här landskapet. Så där lite trollskt och vänligt och mycket vackert. Min farfar hade sin gård med galopphästar inte långt från där vi är nu och mina föräldrar träffades när de bodde i Filipstad (och det är bara en så jättesöt story som vi barn hört tusen ggr:)

..

Vi har bott på Selma spa förut för läänge sen när Bea var en liten pyttebebis så jag visste att det var så fint och barnvänligt här (det är tillåtet med barn på loven, annars ska man nog vara över 16 år på Selma spa) Superfräscht och jättegod mat. Idag står filmvisning, barnbuffé och barnbehandlingar på schemat idag, toppen tycker skatterna:) Men nu först ska vi gå och äta frukost här (och vi har frukostmatsalen precis utanför rummet. Kanske skulle man behålla pyjamasen på när man smiter ut hihi;)

.

.

.

KIkar in till er snart igen och uppdaterar er lite!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “INCHECKADE I SUNNE

 1. Vad kul att du gillar Värmland! 😀 Visst är det lite trollskt som du säger. Så känner jag med…
  Ha det trevligt på Selma SPA! Ska ni in till Sunne centrum så ska de ha fina dambutiker, bland annat en med underkläder som ska vara väldigt bra. En butik som kvinnor runt om i Värmland åker till för deras kvalitet och service. Har inte varit där själv men ska tydligen vara väldigt bra enligt rykten! Sunne är ju en kulturort och om ni åker hit i sommar skall ni gå på berättarladan med Västanå teater som är borta i Rottneros. Fantastiska teateruppsättningar med helt otroliga kostymer!!!
  Ha det finfint!

 2. Det ser helt underbart ut! Vi är nyss hemkomna efter ett litet mini break i Granada och Sierra Nevada. Det är något visst i att bo på hotell med barnen och det märks verkligen hur mycket de tycker om det.
  Kram
  Rebecca

 3. Välkomna till Värmland! 🙂 Har faktiskt aldrig varit på Selma trots att vi bor här, bara åkt förbi miljoner gånger!

 4. Åh så mysigt! Och kanske är jag en aning partisk eftersom jag är värmlänning (i exil dock), men Selma är mitt favvospa av de jag besökt. Och Fryksdalen är ju ljuuuvligt fin! ♥ Ha ett trevligt besök och kom gärna med ”recension” sedan, kanske blir det besök där vid nästa lov om det passar bra även för yngre barn?.) Kram/tanja

Comments are closed.