OH MY VAD VI NJUTER

.
.
. IMG_4697
 
 
IMG_4688-2
 
 

IMG_4690 .

.

Lo Lo & poolen:)

.

.

.

.

Hej hallå snyggingar!

.

.

.

Har precis landat här i hotelsängen igen och mår som en drottning:) Spa och god mat och sen lite riktigt sköön ansiktsbehandling på det (tog en 80 minutare insvept i Decleor. Det var verkligen såå underbart och Selma Spa får PPPPP+++:) Hade en tjej som hette Jessica som var superproffsig) Snart blir det dopp i poolen igen, den är inte öppen på kvällarna för barn så det gäller att passa på (och basta, har jag berättat hur tokmycket jag gillar bastu?:)

.

.

.

 
IMG_4625
 

IMG_4752 .

.

Här på hotellet hade de en jättefräsch lunchbuffé med flera rätter och massa nyttigheter och även mindre nyttigheter för de som önskar det. Jag valde det förstnämnda och mmmm, såå fräscht och gott

.

.

.IMG_4738-2 .

.

Bloggerska i farten! Så här ser jag ut just nu:) (den sköna snällrosa mysdressen från Lexington är ny och jag fick den av masen och papsen häromdagen. De fann den på Store i Västerås om någon undrar:)

.

.

IMG_4727 .

. IMG_4710-2 .

.

Det är inte bara jag som fått skön behandling idag, skatterna fick också varsin forbehandling som hette ”Blåbärsstass”. Såå himla gulligt och personalen tog hand om dem på bästa sätt. Myycket spännande och mysigt:)

.

.

IMG_4757 .

. IMG_4812 .

. IMG_4685

.
.

Lite pics från bästa Selma Spa!

.

.

.

Vi ses snart igen bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “OH MY VAD VI NJUTER

 1. Länge sen vi var där, så synd att vi har så långt att åka bara. Var mycket nöjda med vår vistelse o den goda maten o de olika bärpajerna till efterrätt… Mums! Har ni varit nere vid sjön? Mycket vackert där nere.

  1. Nej vi har varit inne non-stop men vi ser ju den vackra sjön från vårt fönster (vädret har varit regnigt och grått under vår vistelse här så uteaktiviteter lockar inte så mycket;)
   KRAM

  1. Tack själv för snälla ord!:) Frukosten är verkligen bra den med, finns allt från färska croissanter med björbärsconfiture till youghurt och hemgjord musli.
   KRAM

 2. Men guuud så skönt, jag börjar nästan gråta av avundsjuka.. Hade INTE varit fel att komma iväg på såna härligheter! Fast jag är inte missunnsam såklart, njut bara njut!
  Fin hon är Lolo, ser väldigt nöjd ut med 😉
  Så får jag njuta av mina nya nagel-ljusstakar istället 😉
  Stor kram!
  Catta

 3. Visst är spa underbart. Har ni tid så ta en tur in till byn och gå in på Living, en riktigt feelgood butik, interiör, smycken, tyger o allt annat underbart man kan tänka sej. Du kommer älska den 🙂
  Kram A

 4. Hej Petra!
  Din fina marmorljusstake kommer från danska Menu. Vi har precis tagit in deras produkter hos oss på NK Classic home i Stockholm, men jag är osäker på om vi beställt just denna. Men det är sjuuukt snygg så jag hoppas på det 🙂 För er som inte har vägarna förbi Stockholm så finns den att beställa här: http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=97573
  Njut vidare Petra!
  Kram,
  /pernilla

Comments are closed.