SÅ IRRI

.
 
.
 

IMG_4673-2.
.
.

Halvdant halvnaket foto från Selma jag veeet (men Beabusen är ju en nybadad godis:) Men vet ni? Jag har faktist lyckats radera a l l a gårdagens bilder, varenda ett. S u c k (deletade i kameran när jag trodde de var nedladdade i lapen vilket de tydligen i n t e var..) Pics på ”kvällens” och från fantastiska restaurangen SMAK och all den goda maten och myset i loungen och skatterna, ja toti är alltså puts väck. Grrr (Och yes, jag har just nu en riktigt snygg ”blåtira” under vänster öga vilket syns ganska tydligt utan smink. Har dock inte varit i slagsmål om någon undrar över detta:)

.

.

.

Nu blir det saltlakritschoklad och Let´s Dance här i vårt casa! (och hur bra och underbart det än är på tjusiga hotell så är det alltid lika härligt att landa hemma igen inte sant:)

.

Önskar er nu en skön fredagskväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SÅ IRRI

 1. Det finns program att ladda ner som återställer bilderna! Om man fotat med kameran efteråt är det svårare men jag tror det funkar med några. Korten är bara på något vis markerade som raderade och finns kvar tills de skrivs över av nya! Så skynda och googla fram program så är de tillbaka på någon timma! Har själv fått göra det.

 2. Pour l’oeil, penser à l’ARNICA en granules et en gel et à L’HELYCRYSE…
  Amicalement
  To the eye, think about ARNICA granules and gels and the HELYCRYSE …
  friendly

 3. Har du Hypopigmentering? Eller är det bara bus som håller på att gå bort…

 4. Prova med ett gratisprogram som heter recuva.Med den fick jag tillbaka mina ”raderade” foton.
  Finfin blogg btw, love it.

 5. WOW, hur snygg e inte du?? spana in dina trinda ben, dina sportiga axlar och din välsvarvad midja! 😀 TOPPENFIN! Din man ska skatta sig lycklig som får äran att ha dig på sin arm!

Comments are closed.