VITAMINKICKAR IGÅNG FREDAGEN

.
.
.
IMG_5005
.
 

IMG_5020
.
.

Slurp! Kickade igång denna fredagsmorgon med en av Selma spa + fantastiska vitamindrinkar. Gjord på nyttigheter som päron, spenat, broccoli, ingefära och lime. Riktigt god faktiskt och en ordentlig energibooster (och made by Värmlands bästa & raraste bartender Emma:)

.

.

.

.

Bonjour Fredag!

.

.

.

.

Bästa dagen idag girls! Tjohooo! Utvilad och myyycket relaxed bloggande mama har vi här i Värmlandsskogen:)

.

.

Det är sista dagen här i Sunne så den ska vi njuta till max. Har ett gäng bilder från gårdagskvällen till er men just nu så lockar en hel del annat  här så jag återkommer med dem senare…Hoppar egentligen bara in en snabbis för att önska er en riktigt f a b fredag!:)

.

.

.

Over and out söta bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “VITAMINKICKAR IGÅNG FREDAGEN

  1. Meeeeeen, jag som var så sugen på en massa härliga bilder! Men den som väntar på nåt gott..
    Ni ser ut att ha ett härligt sportlov. Själv drar jag och familjen iväg till Bydalen/Åre i helgen och blir kvar en vecka. Skönt ska det bli!

  2. Jag och mina 3 barn åker till Selma imorgon och tar ett dygn där innan vi åker till Mora och Vasaloppet på söndag. Kul att se att du är så nöjd, första gången vi åker dit och ser verkligen fram mot det nu! Synd att ni inte var kvar, hade varit kul att träffat dig 🙂

  3. Köp en ”juicer” bästa investering jag gjort i köksmaskin kategorin. Var precis in och röstade på dej på Finest Award… kan dock inte förstå varför dom har satt dej i Årets föräldrablogg kategori, din blogg handlar ju mycket mer om mode etc än om att vara förälder, eller är jag ute och cyklar?
    Njut sista dagen på spat

  4. Men åhh vilken härlig drink! kan tänka mig att den smakade mumsigt 🙂 Syynd med bilderna men sånt som händer, tokirriterande bara när det sker, bu.
    Kram!

Comments are closed.