PÅ LIZ BALETTSKOLA

.
.
.
IMG_5463
 
IMG_5465


 

IMG_5469
.
.

Tre ggr i veckan besöker vi Liz Balettskola där Lo Lo har lika många danslektioner. Det är så charmigt där och den mycket duktiga läraren Liz är verkligen en still going strong lady (hon är 80+!) Hård disciplin är det som gäller men så blir det bra resultat också:) Skatten ääälskar att åka dit och att dansa (och häromdagen fick Lo Lo reda att hon kom in på skolan hon sökt till och ska gå i dansklass till hösten. Ni förstår vilken lycka och jag är så stolt över henne:)
.

.

.

Bonsoir mes amies!

.

.

.

.

Gud vad den här dagen har gått fort! Helt galet fort om ni frågar mig, vissa dagar hinner man verkligen bara med en bråkdel av det där man skulle göra… Hur som helst, jag hann med det viktigaste iaf (jobb och ringa tandläkaren:) Och idag kom nog våren på riktigt, vilken skön eftermiddag det blev. Sol och ljust lääänge är det ju faktiskt numera på eftermiddagarna och idag var vi ute och bara njöt. Tänk att man kan bli så lycklig över lite längre dagar? Nu kliar det i fingrarna att börja fixa ute också och ta fram lite utemöbler men det får nog vänta några veckor till iaf:)

.

.

Nu blir det filmtajm här och vi ska se Runner Runner med Justin Timberlake. Någon som sett denna? Runner Runner och en skål B&J´s Chunky Monkey, det får bli måndagsmyset;)

.

.

.

Hoppas ni har en bra kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

3 kommentarer till “PÅ LIZ BALETTSKOLA

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg