DAGS FÖR RESTYLANE

.
.

.IMG_2260-2
.
.

På besök hos ”Dr Wrinkle”!:)

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

För ett litet tag sen var jag åter hos duktiga Dr Shina (Salong Harmoniq) och hälsade på och gjorde Restylane Vital + Restylane Lip Refresh igen för att boosta både vintertorr hud och läppar med fukt! Har ju gjort dessa behandlingar tidigare, och skrivit om detta tidigare, och de är bara så himla bra för för min torra hud. Jag veeet av erfarenhet att detta är kontroversiellt att nämna och att det är lite  provocerande för en del av er men jag vet också att många av er funderar på dessa behandlingar och vill veta mer och jag tycker verkligen att det är viktigt att kunna ta upp sånt här också ibland (får ju många frågor kring just detta). Det är ju trots allt en stor industri med dessa ingrepp men det skrivs nästan inget då de allra flesta gör injektionerna ”i smyg”… Personligen tycker jag behandlingarna är toppen och inget konstigt alls (eller det är lite småläskigt med nålar men behandlingen går ju ganska fort:) men eftersom det är så viktigt att saker görs rätt och riktigt och av certifierade behandlare så tipsar jag idag om ”Dr Wrinkle-bloggen”. Dr Wrinkle är ingen mindre än söta Shina själv (som har mycket hög erfarenhetsnivå gällande Restylane) och på sin alldeles nystartade blogg ska ni som är intresserade framöver kunna läsa mer om Restylane, tävla om behandlingar och ställa frågor osv. (Lovar att jag ska visa er resultatet av min egen behandling också, om ni vill:)

.

.

.

Önskar er nu en fin start på dagen vänner så kikar jag in snart igen!

.

..

KRAM

,

,

58 kommentarer till “DAGS FÖR RESTYLANE

  1. Hej! Jag har inte följt din blogg så länge men jag tycker att din blogg är jätte bra. Just på grund av att du delar med dig av så många delar i ditt liv. Så stort tack till dig:)! Kram

  2. Jag går helt på din linje, jag tycker du är härlig som är öppen med dina skönhetsknep och behandlingar! Har svårt att förstå varför det ska vara så laddat för vissa, man väljer ju själv vad man vill göra och inte. Jag tycker att målet alltid ska vara att må så bra som möjligt, och känna sig fin för sig själv. Då blir man en lycklig människa, och lyckliga människor sprider glädje! Kram på dig!

  3. Jag tycker att det är jättebra att du avdramtiserar det hela,för vi är ju faktiskt vuxna människor och kan/får ta egna beslut om vad vi tycker är okej. Jag för min del är nyfiken och läser gärna med, och ja! Bilder!!:-)
    Tack snälla för rabattkoden till IsaCouture! Jag hade tänkt lägga en beställning därifrån men jag är så glad att jag väntade för tack vare dig så fick jag den ännu biliigare:=) Och eftersom de hade fri frakt så åts inte rabatten upp av den som den annars ofta gör när man ska handla. Fin tisdag till dig! Kram/tanja

  4. Jag gillar också att du är öppen med det! Själv var jag med en vän hos en plastikkirurg i Marbella för ett tag sedan då hon tog både botox och restylane eftersom jag är lite nyfiken. Men, jag får nog vänta lite. Jag är inte där ännu.
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  5. Vi bestämmr själva över vår egen kropp! Det jag är emot är när icke legitimerad personal utför injektionerna.

  6. Tycker det är upp till var och en vad man väljer att göra. Precis som du skriver ” stor industri men många gör det i smyg” . Svårt för hycklandet , framförallt när de som är ärliga och går ut med att de gör dessa behandlingar blir så attackerade. Är själv snart 60 och för mig är det inte aktuellt men som sagt var och en gör som de vill. Tycker om din ärlighet.

  7. Tusen tack för att du delar med dig.
    Jag har själv gått i tankarna att ringa Shina på Harmoniq för rådgivning. Har dock inte fått tummen ur än…(läs tycker det är lite läskigt) Men nu när jag ser att du varmt rekomenderar henne så kanske jag vågar ta steget. Går för övrigt hos Johanna på Harmoniq och gör fransar…superduktig tjej.
    Kram Cina!
    http://blogg.alltforforaldrar.se/stilsakert/

    1. Ja visst är de duktiga på fransar! Var jättenöjd senast jag gjorde dem (i höstas) och de höll lääänge. Måste nog göra nya fransar snart:)
      KRAM

    1. Håller med dig helt där!Jätteviktigt med vem som gör vad, det blir inte alltid som man önskar och skillnaden och kunskapen mellan olika läkare är stor. Man måste vara konstnärlig, inet bara teknisk. Får se om det blir före och efter bilder…:)
      KRAM

  8. Tack för att du informerar och berättar för oss som är intresserade och struntar i alla kommande (för de kommer, var så säker) kommentarer. Jag älskar alla dina tips och det är vi många som gör. Ska bli spännande att se resultatet!!
    Kram Anna

  9. Misstänker att din blåtira beror på ett nålstick från din behandling. Själv testade jag filler en gång. Gör inte om det. Blödde som bara den o fick världens blåmärke.

    1. Ja, jag fick en liten blåtira vid injektionen. Inte så snyggt men försvinner ju fort (och jag har inte blött alls)
      KRAM

  10. Hej du har ju redan jättefina läppar! Jag har nästan inga alls men jag är så otroligt rädd för sprutor och vad jag förstår så håller inte resultatet så länge hur blir läpparna sedan när injectionen har försvunnit? Jag undrar också om du vet vad nyansen heter på Bareminerals läppglanset som du använder till Chanel no 90 jag har äntligen lyckats få tag på läppstiftet. Måste säga att du är modig!
    Mvh Camilla

    1. Jag har gjort både Restylane Volume i läpparna förut och nu har jag ”bara” Restylane Lip Refresh. De gör bara läpparna en aaaaningens fylligare eftersom det tillför fukt och inte fnasiga eller torra alls. Men det blir inga plutläppar och de är inte formade, När Lip Refreshen försvinner så läpparna ut som vanligt. Tror att färgen på glosset jag hade var Party Starter:)
      KRAM

      1. Hej tack för ditt snabba svar! Jag ska beställa läppglanset genast 😉
        Kram

  11. syntes det er flott at du står for det du gjør og er ærlig. Men jeg hater virkelig sånn verden har blitt, så snevert alt ”vi” holder på med. Når det er sagt, lykke til. :-))

  12. Självklart äger en kvinna sin egen kropp. Inget snack om saken. Men vi pratar inte om abort nu. Problemet för exempelvis mig är att varje gång någon gör ett liknande ingrepp så blir det bara mer och mer normaliserat och jag måste jag spendera mer mycket mer tid med min dotter för att försöka förklara varför just hon duger som hon är.

    1. Det finns så mycket i vår värld som man måste förklara för sina barn och sina döttrar för att de ska känna att de duger som de är är ju något vi alla mammor vill att de ska känna! Trots massisv påverkan utifrån och jämförelser sins emellan och tuttstorlekar och näsor och inflytande från hela reklam och modebranschen. Trots att normen på tv är en viss och i program som Paradise Hotel ska alla tjejer vara pinnsmala med stora tuttar och tatueringar. Att det duger trots att de är smala eller tjocka eller inte tillräckligt pk eller för mycket pk, trots att andra tycker att de bryr sig för mycket om sitt utseende eller för lite. Det tar aldrig slut. Att ex berätta att man har haft ätstörningar som mamma eller fortfarande har det är kanske inte något man behöver göra för att väcka tankar kring detta och man kanske inte heller bör berätta om ev injektioner och operationer heller… Jag har fått fukt i ansiktet och det syns bara genom att huden blir slätare och det som är skillnaden mot en hudkräm är att fukten tillsätts genom en nål men det är inget jag tar upp med mina döttrar.

      1. Fast du fick ju en blåtira? När du säger att de inte märker något av dina injektioner så förstår jag inte hur du menar. De ser väl ändå att något hänt?
        En vit lögn för sina barn kan vara ok men den gränsen är verkligen olika för alla. För mig ska det ha ett djupare värde än en skönhetsbehandling innan jag ljuger för mina barn.

        1. Jag fick ett litet blåmärke under ögat och nej, ingen av barnen reagerade något särskilt över det. En av dem undrade över märket och jag sa att jag gjort en ansiktsbehandling helt enkelt. Vilket jag hade gjort men jag nämnde inte orden nål eller Restylane vilket jag anser är helt totalt onödigt att upplysa små barn om. Varför ska de veta det?

  13. Tack för en underbar blogg som jag av en slump hamnade på. Seriöst hur fint kan man ha det i sitt hem? Väldigt många bra tips på snygga kläder och finfin inredning ger du till oss läsare. Tummen upp. Kramisar från Värmland

  14. Tråkigt att behöva känna att man måste göra såna här ingrepp. Duger man inte om man åldras? Tycker det ser onaturligt ut 🙁

    1. Alla duger, ung som gammal, slät som rynkig. Man behöver inte tatuera sig och man behöver inte köpa dyra anti-rynkkrämer heller. Det är upp till var och en!

  15. Det är rätt konstigt om det är så kontroversiellt att man inte törs berätta att man gjort dylika ingrepp, det syns ju så uppenbart! Mig provocerar det inte ett dugg, snarare roar:-) Alla får ju på nåt sätt ett väldigt stereotypt utseende, och går det det minsta till överdrift så blir det ju lite fnissigt tycker jag. Nä, var och en är sin egen lyckas smed, och ger injektionerna lycka och förnöjsamhet så tycker jag man ska spruta på. All in.

    1. Varför är det ok att fnissa åt sina medsystrar för att de gör ingrepp de själva önskar och valt? Ska man fnissa åt alla de som ex gör tatueringar som liknar varandras också? Är överviktiga som får liknande dubbelhakor? Är det kul att göra sig rolig över andra? Nope. Sen så vet jag att en hel del bloggerskor där ute gör ingrepp utan att skriva om det och kan du då berätta vilka det är? Nej tror inte det, alltså syns det inte alla ggr:)

    2. All in. Och vad säger vi till våra barn? Om jag inte var ett föredöme för mina egna barn och alla de barn som jag träffar i mitt yrke så skulle jag också köra på. Är fåfäng och kan tänka mig en hel del behandlingar men jag tänker längre än så.

  16. Jag måste tyvärr säga att jag inte tycker detta är snyggt någonstans. Alla kvinnor som gör detta börjar tillslut få ett ”kattliknande” ansikte vilket även börjat synas på P. Naturlighet är vackrast.

    1. Alla tycker olika när det gäller utseende och skönhet (men jag tror aldrig du skulle hoppa på mig och påstå att jag liknar något djur alls om jag inte berättat om injektionerna;)

  17. Du er superflott som ALT annet på denne bloggen! Love it!!! Lurer fortsatt på hvor de røde skoene til trulle er fra. …? Ha en fin dag! 🙂 klem Siv

  18. Som jag skrivit tidigare vad händer på en före detta fin blogg????
    Petra våra barn förstår mer än vi tror!! Och våra barn gör inte som vi säger , dom gör som vi gör.
    Detta kommer ut till dina barn förr eller senare var så säker!!! du är ju en offentlig person, det pratas vid köksborden och barn snappar upp att ?? Lollos mamma spruta in saker i ansiktet för att inte se gammal ut,,, eller för att hon inte är nöjd med sitt utseende ……. detta når dig snart Petra så var beredd på detta…Och jag håller med någon som skrev här tidigare att det visst syns tydligt eftersom du ser stel och stram ut …..sen detta som sker med MÖSSEN som får sätta Livet till för att du och andra kvinnor inte vill se sig i spegeln utan dessa ingrepp,
    Tycker detta Petra är helt jäkla sjukt så det finns inget försvar till detta fatta det någon gång.
    Och alla ni som tycker att detta är BRA information nääää skärp Er (om info söks så googla) detta är inte längre en måbra blogg!!!! Jag mår illa……………………..

    1. Hej Kaisa som kallar sig för Anna..
      Jag tror inte mina barn mår det minsta dåligt över att jag får någon injektion i mitt ansikte, isf skulle jag inte göra det. Jag är en bra, snäll, omtänksam mamma som bryr mig oerhört mycket om mina barn och jag uppfostrar dem till att bli goda vänliga personer och det är det allra viktigaste. Det finns så mycket fel man kan göra som förälder, att ex nonchalera sina barn, att vara elak, att visa att man kan mobba andra eller kanske är onykter och det finns så många barn som far illa och jag kan lova att det gör inte mina barn. Och vad det ”pratas vi köksborden” bryr jag minte ett dyft om. Folk som pratar om sånt har problem, inte jag. Att lägga så mycket kraft och energi som du gör på att nu ständigt gnälla över olika saker och vara taskig på min blogg är lite skrämmande. Tänk om dina barn visste att du betedde dig så? Du har ju skrivit att du inte tänker besöka min blogg mer eftersom du inte längre gillar den. Det tycker jag nog var ett bra beslut av dig om du mår så illa.

      1. Jag håller med att allt behöver inte berättas för barnen eller för omgivningen om man inte väljer att göra det. Jag har opererat brösten, det kan man inte se eller tro. Det är några år sedan så de har ”hängt till sig”. Men äldsta dotter minns när jag gjorde det men lillan ( som är 12 år nu) minns inget och blev väldigt förvånad när vi pratade om det en dag ( hon såg mina ärr i armhålorna). jag förklarade hur jag hade mått och varför jag gjorde operationen. Det påverkar inte mina barn, de vill inte ha stora jättetuttar utan det de ser är en mamma som mår bra och känner sig harmonisk. Med eller utan riktiga ”hängtuttar”
        //Annorlunda Underbara

  19. AMEN Petra, varför hyckla? Det är ju inte direkt stora ansiktslyftet som inte går tillbaka.
    Jag är så tillhängare av att man är kvinna för sin egen kropp & att alla moralister förmodligen har andra skelett i skåpen.
    Dessutom är det faktiskt super viktigt att några vill ta skiten med att våga blogga om detta, upplysa om hur viktigt det är att gå till en behandlare som är certifierad.
    Skall strax beställa en ny tid själv för lite vår boost & lite käk botox.
    Njut Dagen

  20. Snälla Petra jag har inga problem med det jag gör,, Att tycka att denna blogg blivit så jävla ytlig så det är nästan sjukt, DU PETRA verkar inte ha några som helst problem med samvetet, du med flera utsätter djur för olidliga smärtsamma djurförsök med era gifter??? HUR tänker du???
    Och JA…. jag har alltid haft åsikter, och vänder aldrig kappan efter vinden aldrig. Jag tycker det sämsta här alltid varit att har man en avvikande åsikt så passar det inte lilla frun, och hennes anhängare som tar dig i försvar i alla lägen, Jag har också skrivit att jag fastnade här en gång för att denna blogg tilltalade mig, och jag har väl haft tankar om en förbättring Petra med här verkar det gå bara åt ett så sjukt ytligt håll.
    sen du så kallade Sessan ta du och spruta in giftet, har varit inne i din blogg där du verkar fiska efter empati då du inte är helt frisk, men jag tror du har fler problem än du vet om. Tycker synd om dig och Petra .
    Sist du Petra jag förstår vad du säger om barnen, jag tror du är en bra mor men du borde tänka på att det snackas på skolorna inte bara vid köksborden förr eller senare får du erfara det.
    Inte alls illa menat, men jag hatar verkligen all denna ytliga gift missbruk och det står jag för.
    Kram på dig Petra

    1. Att tycka och tänka högt och uttrycka sina vassa åsikter är något som vissa kvinnor verkar tycka att de har sin full ”rätt” att göra. Vi andra som inte tycker att vi måste uttrycka våra åsikter om andras angelägenheter gör ju inte det för att vi inte har några. Vi har så klart åsikter vi med men skillnaden är att vi behåller dem för oss själva. Varför gör vi nu det? För att vi är uppfostrade så och för att vi har medkänsla och förståelse för olikheter. För att vi förstår att det finns lika mycket åsikter som det finns människor och man kan inte göra om andra personer till att tycka som oss genom att hota, håna och smutskasta och vi förstår att hårda ord kan såra.

    2. Du verkar ju fruktansvärt läskig människa. Hur i hela fridens namn kan man hoppa på människor man inte känner som du gör? Det är ju inte mentalt friskt i vart fall.
      Usch vilken obehaglig person, brrrrr, hualigen….

    3. Vad är värst? Att Petras barn får höra från kompisar att deras mamma gjort en ansiktsbehandling eller att dina barn får höra att deras mamma mobbar andra vuxna kvinnor på internet? Jag tycker det är så beklämmande att se vuxna kvinnor som inte har något liv bete sig såhär mot andra kvinnor. Bara på grund av ren avundsjuka. Kom aldrig och säg att det är något annat. Du klarar ju uppenbarligen inte att hålla dig ifrån den här bloggen. Så lite skulle du nog vilka vara Petra? Erkänn nu. / 24-årig tjej som spyr på äldre ”förebilder” som mobbar människor över internet.

  21. Tycker om att du går din egen väg och delar med dig om dina erfarenheter. Tycker jätte mycket om din blogg, den är sån fin och inspirerande. 🙂

  22. Om du mår bra av det ser jag inte att det skulle vara nåt att göra sån stor grej av. Tror att folk i allmänhet kan klara av att själva bestämma över sitt utseende. Visst det finns en norm och det tycks kutym att ständigt och jämt komma med åsikter och värdera andra, men vad jag kan se så gör du ju det inte för att få någon annans ansikte och du skriver ju heller inte att andra måste göra liknande ingrepp och det tycker jag är bra! Själv skulle jag gärna göra nåt min hy som inte mår bra efter en lång tids sjukdom, men ekonomin tillåter inte det. Det jag undrar över lite grann är hur det står till med djurförsök och animaliska ingredienser vid såna här injektioner? För mig som ”djurnörd” är sånt viktigt.
    Och sen det där med dina barn… de verkar vara välmående och du en bra mamma. Jag menar hur många kallar sina barn för skatter egentligen, tror fler barn skulle bli trygga av att höra sånt.

  23. Sista hälsning!!!! Dina angelägenheter ha ha hela Svenska folkets,
    Och jag blir såååå ledsen när du tar upp detta på din blogg , trots att du vet att vi djurvänner går i taket då ni är många som skiter i att djuren lider länge och svårt.
    Och det finns smink som inte testas på oskyldiga djur JAAA….. Dettta Petra,, lär jag mina SKATTER

    1. Mycket mycket testas på djur, allt ifrån plåster till th’e. Jag tycker också det är hemskt när djur lider, det är inget jag ”stödjer” för fem öre. Men jag är precis som de flesta andra människor, jag äter gladeligen kött och fågel och fisk, jag äter smågodis och har skinn i skorna. Jag äter kalv och lamm och det är ju ganska osmakligt egentligen men jag gör det och jag står för att jag gör det. Jag handlar hudkrämer och mediciner och plåster osv osv och emellanåt en injektion Restylane utan att kolla var och hur de är testade. Överallt i djurhantering och i tester förekommer det att djur far illa och det är självfallet ledsamt. Jag är uppvuxen på en gård med katter och hästar och hundar och kaniner och får och har haft ansvar för och tagit hand om djur sen jag var riktigt liten och jag älskar djur och det gör mina skatter också.

      1. Jag är uppvuxen med djur, och skulle aldrig kunna vara utan dem. Du som tycker så mycket om djur med, tycker du inte det är jättetomt utan? Det finns ju raser som allergiker klarar av!?

        1. Jo jag saknar djur, eller en hund saknar jag, men om en person i huset absolut icke vill ha hund (allergivänlig eller ej) så blir det ju ingen sådan:)

      2. Det tycks som om jag ”öppnade” för ännu ett inlägg från den där damen. Det var inte min mening. Angående djur så är det min personliga åsikt, jag anser att var och en får välja själv där också. I slutänden är det ändå bara inför sig själv man ska stå till svars och att hoppa på andra gör iaf inte mitt samvete bättre. Kunde ha formulerat mig annorlunda, det var tänkt som en allmän fundering från min sida och inte nödvändigtvis något att debattera om.

  24. Måste bara kommentera, jag följer din blogg varje dag och du inspirerar mig till tusan! Ditt hem är helt otroligt vackert, skulle flytta in omgående och älskar dina klädtips(och rabatter ;)) och skönhetsbehandlingar. Nu har vi precis gjort om min tweenies rum och hon ville ha det preciiis som din största dotters rum. Tack för en inspirerande blogg och fortsätt precis som du gör 🙂 kram

  25. För mig får du göra precis vad du vill, men skulle uppskatta om du var lika flink att svara på inlägg när det gäller andra frågor. Du aldrig är aktiv i kommentarsfältet annars.
    Bara när det handlar om skönhetsingrepp, försökte räkna dina svar nu men tappade räkningen.
    Tråkikgt

  26. Hemskt när proukter provas på djur!! Men äter vi kött så…
    Det finns ju hemskare saker som barn utsätts för än att deras mamma får lite injektioner i ansiktet eller vad det nu kan vara. Upp till var och en, men det skapar ju debatt onekligen. Jag tycker ändå inte att det är ok med personliga påhopp och svordomar, det låter jätteilla!
    Nej fritt fram för osikter men med RESPEKT! Jag tycker att det är helt onödigt med botox och annat och skulle inte göra det, det är min åsikt, men jag dömmer ingen. Alltid roligt att läsa om däremot.
    Du har en jättefin blogg som jag följt sedan 2009 och kommer fortsätta med det! Stor kram

  27. Glömde…hålller med Anna att det är superkul när du är med i diskussionerna i kommentarsfältet, det blir liksom en konversation och inte bara när det skrivs tokiga saker…
    Kram

  28. Strunta i att försvara dej, det ger ju bara vatten till kvarnen. Alla tar sina egna beslut och du väljer ju att skriva om dina. Jag personligen skulle nog kunna tänka mig att göra nån form av behandling men känner att just nu är det inte aktuellt. Har turen att ha fylliga läppar och långt tjockt hår. Visst börjar det komma lite rynkor men besväras inte av dem än! Strunta i att publicera kommentarer som är jobbiga för dej istället!!

  29. Jag vill tacka dig för att jag tycker att du är fantastisk som orkar hålla i. För min del så skulle jag ALDRIG klara av att försvara varför jag skriver som jag gör, om eller när jag svarar eller inte svarar i kommentarsfältet, vad mina kläder kostar, hur jag ser ut, vad jag pratar med mina barn om, hur mycket jag tjänar o.s.v. Så all cred till dig Petra, jag ääälskar din blogg – faktiskt så brukar jag få städinspiration när jag har varit in till dig 🙂

  30. Har för mig att du gjort botox i ”argrynkan” förut? Mot migrän? Funderar på det samma.. Börjar bli djup den där rynkan ich mycket spänningshuvudvärk. Måste bara fråga… Gjorde det ont?? Är li rädd för sprutor därför drar jag mig :-/

    1. Det gör lite ont, som ett insektsbett ungefär. Typ Broms:) Men det går över direkt så det är absolut värt 10 s aj mot att slippa ex timmar huvudvärk!
      KRAM

  31. Vad jag vet så testas inte Restylane på djur, det är ett ämne som heter hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Botox däremot testas på djur, men det finns Botox som ej testats på djur, gäller bara att hitta en behandlare som använder sig av det.
    Av att bara göra Restylane vital (som Petra gjort nu) förändrar inte ansiktsformen öht, och kan absolut inte ge ett ”kattliknande utseende”. Skulle man använde sig av tjockare Restylane Sub-Q så kan man forma kindbenen med det. Botox, proffsigt injicerat, gör bara att man ser mer utvilad ut. Det kommer alltid finnas skräckexempel på de som gjort FÖR mycket av ALLT hos FEL behandlare. Men de flesta av oss, som gör dessa behandlingar ibland, ser så naturliga ut, att ingen skulle gissa man gjort det.
    Jag tycker givetvis att alla väljer själva, och man ska inte behöva dömmas. Däremot, att vara utseendefixerad som mamma åt döttrar, är lite oroande. Just för hur samhället ser ut idag, som det gör. Men tror nog att en mamma som P, kan göra sina barn trygga ändå. Att vara uteseendefixerad förälder, och dessutom självisk o frånvarande, då kan det nog bli problem.

  32. Att vilja se fräsch ut och att vara fåfängd innebär inte att man är varken frånvarande eller självvisk. Var kommer den korkade slutsatsen ifrån? Det var det dummaste jag har hört !

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg