MYSSÖNDAG & KLASSISK MIDDAG

.
.
.IMG_5788

.

,

Klassisk middag idag! Tröttnar nog aldrig på hemmalagad köttfärssås och pasta. Jag gör köttfärssås som min pappa alltid gjort med mycket vitlök, någon msk tomatpuré, krossade tomater, nötfärs, pizzakrydda, fin olivolja (lite socker) och mycket kärlek (och pastan idag var megaskruvar från Glenn Strömberg. Riktig god faktiskt!)

.

.

.

.

Bonsoir raringar!

.

.

.

.

Vilken perrfekt söndag vi haft idag! Massa sol, skön vårfeeling och riktigt god mysig långlunch med vänner med glada små skatter:) Nu är vi hemma igen och har mumsat middag + lagt liten toktrött skatt och nu väntar soft kväll med en stor skål smörpopcorn och fötterna högt här i tvsoffan (ska bla titta på serien om Annika Bengtzon kl 21 på 4:an ikväll. Tyckte Nobels testamente som visades förra söndagen var riktigt bra och spännande faktiskt)

.

.

.

 
 

IMG_5777-2


.
.

Lite middag varsågoda!:) Dagens jag: jeans gamla svarta favvisar från Mos Mosh och snyggsweater från Maison Scotch Biskopsgården.

.

.

.

Hoppas ni har en riktigt skön softish söndagskväll så kör vi ny vecka imorgon!

.

.

.

See U Girls!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

14 kommentarer till “MYSSÖNDAG & KLASSISK MIDDAG

  1. Ja vilken fantastisk dag vi fick, här på västkusten har det oxå varit ljuvligt och jag fick fin färg i nunan desutom =) Vi har varit ute med barn och hund hela dan, fixat lite i trädgården och grillat korv, såååå mysigt!
    Vi åt med köttfärssås idag, fast med tagliatelle, mums!
    Önskar dig en riktigt skön söndagskväll du snygga snygga kvinna 🙂
    Kram Catta

  2. Vilken mysig söndag ni verkar ha haft. Vi med! Förmiddagen i stallet och sedan hemmahäng på eftermiddagen. Vilken vårdag vi har haft!
    Njut av söndagskvällen och hoppas att du får en riktigt bra start på veckan! 🙂

  3. Vi gillade också den och kommer att sitta bänkade kl 21, kika in och se vad vi åt 😉

  4. Mysig söndag! Har du en ny samarbetspartner eller använder dom dig som reklam, syftar på biskopsgården!?

    1. Nej, mina samarbetspartners står utskrivna eller syns i menyn. Jag skriver ofta ut vad nytt kommer ifrån för att jag får mängder med frågor om det annars:)

  5. Jag tröttnar heller aldrig på den klassikern!! Och med riven parmesan på så är man i mål. Alla gånger. 🙂 Fint det ser ut! Jag måste planka dina vackra bordstabletter, älskar dom! 🙂

  6. Det där med köttfärssås och hur den ska smaka går nog i arv. Alla vill ha den som de är vana vid . Jag älskar också köttfärssås, den blir man aldrig trött på. Hoppas du haft en fin måndag så här långt. Kram Annika

    1. Köttfärssås mums, jag kan verkligen rekommendera att använda nötfärs av naturbeteskött. Finns att köpa på Ica Maxi under namnet nötfärs selection.

  7. vet att du aldrig svarar på frågor… men jag undrar sååå vart man kan hitta liknande dricksglas?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg