HAPPY FRIDAY TILL ER ALLA

.
.
.

,

IMG_6336
.
.

Så glad man kan bli över lite fredagsblommor! Yes, det är de små sakerna som gör det stora hela:) Dagens jag i hästsvans, ny precis så där ”lagomproper” blus från Custommade Biskopsgården och gamla byxor.

.

.

IMG_6350-4

.
.

,

.

Hallå cyberfriends!

.

.

.

.

Här har la familia precis avnjutit fredagsmiddag bestående av hemgjorda hamburgare med alla tänkbara tillbehör + stripes, vitlöksdip och lökringar. Mmmm, såå gott och alla utom Beabus gav mig hela 10 poäng av 10 för kvällens middag (Beas betyg var att det ”först var det gott, sen ganska äckligt och sen inte alls så gott”. Hm..:) Nu blir det Wild Kids, stor skål med smågodis från Hemmakväll och kramkalas i soffan med mina älskade tokar (och när de somnat blir nog en skön nervkittlande och spännande thriller!)

Klassiskt fredagsmys när det är som bäst:)

.

.

.

IMG_6374-3

.

.

.

Önskar er alla en riktigt riktigt mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

8 kommentarer till “HAPPY FRIDAY TILL ER ALLA

  1. Vilka underbara blommor du har handlat hem. Här har det och handlats hem blommor idag och fixats hamburgare och ja det stämmer först är det tok gott sedan lite smått usch =)
    Ha en fin fin helg!
    Kram Linda

  2. Härliga blommor 🙂 Och egna hamburgare är ju så goda. Jag bara måste ha ruccola och HP sause till mina. Trevlig fredagskväll. Kram

  3. Härlig fredag och vackra blommor! Den där middagen lät ljuvlig. Konstigt det låter när du skriver att ni skall se på Wild Kids…min egen lilla skatt är med, en liten björnunge!

  4. Fredagsblommor är härlig helglyx! =)
    Om ni gillar att göra hamburgare själva, så kan jag tipsa om kokboken ”Hamburgare occh texmex” av Lena Söderström. Mannen i mitt liv fick den i farsdagspresent och den har använts flitigt sedan dess! Massor av himmelskt goda hamburgare! Att den sedan fick ”igång” mannen mer i köket är ju bara ett plus, liksom 😉
    Ha en härlig lördag fina du!
    Kram /Maria

  5. Jättefin blus! Är den ’ normal’ i stl tycker du, kan man beställa sin vanliga stl? Bra blogg btw!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg