VÅRJACKAN MED STORT V

,
,
,IMG_6217

IMG_6326


.

.

På väg ner på stan för att köpa presenter (ja vår villa ligger på en höjd så det bli verkligen ner för oss:)

.

.

.

.

Bonjour härliga soliga lördag!

.

.

.

.

Här i Småstaden är det födelsedagsförberedelser som pågår förfullt! Jag är ensam hemma och fixar och jazzar runt här i vårt hus och lyssnar på glad brazilmusic och ska nu slå in alla de paket som Lo Lo ska få imorgon på sin födelsedag (i fina kartonger från Lagerhaus och åh vad jag gillar deras paketfix utbud. Finns ju såå mycket tweenie och tonårsvänligt där:) Så ska jag göra en Schwartzwaldtårta också Har aldrig gjort någon sådan men det önskades högt så det är klart man försöker. Älskar ju att baka så det ska nog gå vägen, ”if you can read you can cook, you know”:)

.

.

.
IMG_6282

.
.

Måste ju visa min nya skinnjacka från Stylein. Riktigt cool med sina enkla med effektfulla detaljer i rygg och på armen tycker jag. Så såg jag att jag fått fråga om scarfen och den är alltså från By Malene Birger (vet tyvärr ej om den finns kvar:S) och väskan är megapopulära Grinola som är slut på många ställen men som fortfarande finns hos Country Dreams har jag sett) Tokgillar mönstret och den rymliga storleken på denna, den sväljer verkligen allt en aktiv Lifestylebloggerska kan behöva (alltså både megakamera, ajfån sminkväska och lapen:)

.

.

.

Nu – tillbaka till fix!

.

.

.

Fab lördag till er alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “VÅRJACKAN MED STORT V

  1. Har den sjalen med, den är fin! Men skinnjackan du nyss köpt (MB?) och Frontrowjackan är båda snyggare än denna. Du vill inte sälja den från Frontrow kanske?

  2. Om du gillar brasiliansk musik – bossa nova antar jag du menar? – måste jag tipsa om en av de bästa nånsin, ”Coisas do Brasil” med Leila Pinheiro. Vi fick den av brasilianska vänner när vi flyttade till Sao Paulo och lyssnar fortfarande på den många många år senare.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg