BÄSTA STÖVELTIPSET

. . .
.
.
.IMG_6852-2

.

.

 

IMG_6862

.

.. .

Jag veeet att jag ganska sällan tipsar om bra och billigare outfits också och att några av er önskar just sådana. Så jag ska bli bättre på det och ovan ser ni idag ett riktigt budgetkap enligt moi. Ett par över-knäet-höga stövlar är ju souperhett just nu och jag personligen vill inte ha de där riktigt jättehöga stövlarna (på mig känns det mest Mästerkatten goes Pretty Woman:) Men dessa som jag har på mig ovan (och som jag först spottade på min snyggelisnygga vän som i sin blivit inspirerad av Sofi Fahrman) är preciiis lagom höga och har ett mycket lagom pris på endast 499 kr hos H&M. Perfekt pris för ett par trendstövlar inte sant?:)

.

...

.

IMG_6750

.

. .

Jag idag i knästövlarna, jeans Prey of London (från Isacouture.se i höstas) jacka Cutommade, härligt vårig limegrön tisha från Maison Scotch och scarf Vanini från By Malene Birger

.

.

.

IMG_6780

.
.
.

.

.

.

Todelooooo raringar!

.

.

.

.

Här är vi åter hemma igen hela la familia och idag har jag gått hur mycket som helst känns det som. Det blir ju så när man plötsligt är utan bil som vi är just nu (och fast vi bor mitt i stan så blir det ju ändå en bit att ta dagis-affären-skolan-lunchen-dagis osv. Iaf om man inte är van att gå överallt som jag, hrrrm, inte är:) Men riktigt skönt med mycket frisk luft och sol på näsan är det ju förstås, ska nog bli bättre på att oftare lämna bilen hemma hädanefter också:)

,

,

Nu ska jag fortsätta med maten här och ikväll lagar jag något jag aldrig gjort förut nämligen Het chili! Luktar just nu såå gott från spisen här i köket:) Provar det här Beef Chilireceptet och vi får se hur det blir (älskar chili, det är nog min favvokrydda. Riktigt starkt och gott ska det vara men jag har gjort en mildare variant för att skatterna ska kunna äta också:)

.

.

.

.

Ha nu en fab tisdagskväll sweeties!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

11 kommentarer till “BÄSTA STÖVELTIPSET

  1. Säger bara: Vilket hår !! Ujjamäjja så snygg du är 🙂 Stövlarna får tummen upp. Kram

  2. Tack för tipset! Kul med budgettips men gillar dina dyrtips också!
    Tack för allt du bjuder på, tips, inspiration mm mm!!!!
    Du är bäst!!!!
    Kramar J

  3. Så snygg jacka!! kollade lite på nätet med hittade den inte. Är den från denna säsongen och var kan jag hitta den?

    1. Köpte den i höstas på butik Biskopsgården. Jättebra och snygg jacka som jag använt massor. Hoppas du hittar den till slut!
      Kram

  4. Jätte fin i håret!! Men stövlarna, sådär! Gillar inte heller såå högt, gjorde förr men nu känns det som jag får så korta ben och så har jag blivit mer en byxperson. Förut hade jag mkt leggings och strumpbyxor, tycker det passar bäst till. =)
    Kul även med lite middagstips!!
    Har du förresten ett nytt samarbete med biskopsgården nu!? Inte så mkt kläder från Tullhuset längre?? =/
    Ha en fin dag….

    1. Nej det har jag inte men mycket i Biskopsgårdens sortiment tilltalar mig helt enkelt mer och när jag klickar så klickar jag gärna ett gäng varor på en och samma gång!
      Och tänk vad man tycker olika, jag tycker själv att ett par riktigt tighta jeans är snyggast till de höga stövlarna:)
      Ha en fin dag du med!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg