SICKLA TUR & RETUR

 
.
.

. . . .IMG_7635 .

IMG_7565 .

.

Pics från den otroligt mysiga interiörbutiken Zandvoort i Sickla! Mycket av inredningen där går i ”ljust-soft-ambiente-franskt-grått-stylish”, ni vet så där mjukt, vilsamt, vackert och behagligt:)

.

.

.

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

.

Idag blir det lite pics från min tur till Sickla strax utanför Stockholm igår! Jag åkte upp för att bla luncha på Urban Deli med tjejen som är en av anledningarna till att jag började blogga faktiskt (så alla ni som gillar Hofp har faktiskt henne att tacka hihi:) En tjej som var en av de allra allra första med att blogga om inredning i Sverige, hon startade sin sajt 2007, och skrev om familjens stora husbygge på Värmdö och som jag tyckte var såå spännande att följa. Camilla heter hon och hon driver bloggen Dreamhouse (många av er vet säkert vem jag menar nu) och förutom att blogga så är hon inredare och verkligen duktig på det hon gör (och så är hon jättetrevlig OCH supersöt. Ibland träffar man ju damer som man bara automatiskt tokgillar på en gång  och Camilla är en sådan:) Så behöver någon av er en trevlig och duktig och ambitiös inredare och stylist i Stockholm; kontakta Camilla!

.

.

.

..

.

IMG_7538-4

.

..

IMG_7532.

.

.IMG_7522-6

.

.

Inne på Zandvoort! (Butiken ligger på alldeles brevid Urban Delirestaurangen) Överst jag och de trevliga ägarinnorna och systrarna Lisa & Lotta och nedan syns ”Dreamhousecammy” när hon vant spanar in lite prover i färg och tygavdelningen:)

 
.
.
 

IMG_7559 .

.

IMG_7554

.

.

IMG_7540-3 .

.IMG_7626-2 .

.

Camilla, som är stamkund i butiken, visste att de har ett jättestort sortiment av stoppade gavlar från flera olika leverantörer och jag blev såå inspirerad. Hittade faktiskt exakt vad jag önskade, eller det visade sig att jag kan få precis det jag önskar från en av sängtillverkarna. Superbra. Nu kan jag bestämma exakt vilket tyg jag vill ha och även form och mått och djup på sänggaveln till vårt nya sovrum och efter mycket klämmande på tyger och kännande så trooor jag att jag har bestämt mig (och jag höll på att ta med mig den toksnygga zebrapallen från Ralph Lauren hem, men ni ser väl vilken matchimatchi??:) Så fick det bli lite sängkläder från soupercoola svenska Dirty Linen (de kommer bli så fab i sängen när allt blir klart sen)

.

.

.

IMG_7617

.

..IMG_7576

.

IMG_7640
.
.

Zandvoort har flyttat till en jätte-jättestor lokal i Sicklaköpcentrum och jag har ju besökt dem många ggr tidigare när de låg i den gamla fabrikslokalen uppe vid rondellen men nu så är alltså allting helt nytt och fräscht och allt är fortfarande  lika charmigt blandat (Butiken är liksom uppbyggd med många inredda rum och varumärken som finns är allt möjligt från ex House Doctor, Cote Bastide och Voice till Ralph Lauren, Mulberry och Gant) Yes, detta får blir dagens lilla butiktips:)

.

.

IMG_7660
.
.
IMG_7673
.
.
IMG_7686
.
.

Innan en nöjd jag for hem igen så gick jag tillbaka till Urban Deli, fast till livsavdelningen denna gång, och köpte med mig lite godsaker till kvällens middag (och Pärlan saltlakristkolar, alltså de är ju bara de bästa.Mmmm ) Otroligt charmig livsmedelsbutik det där, en sån skulle vi ha här i Småstaden också!

.

.

.

Det var gårdagen det! Nu ska jag äta snabblunch och sen blir det att ta tag i högen igen med ”must dos”. Men jag kikar in till er lite senare igen med tips på en riiiktigt god efterrätt (för det vill ni väl ha bloggisar?:)

.

.

..

.

Ha nu en riktigt bra eftermiddag!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “SICKLA TUR & RETUR

 1. Åhhhh, jag älskar Zandvoort! Var i Sickla i söndags för att besöka butiken men då hade dem stängt för dagen, typiskt. Så det får bli en tripp dit i helgen istället 🙂 Vad kul att du äntligen hittat sänggavel. Urban Deli är en av mina favoriter också. Jag bor precis runt hörnet om den som ligger på Södermalm! 🙂
  Vill också passa på att säga att du faktiskt är den som inspirerat mig att starta min inrednings- och feelgoodblogg och det vore såå kul om du ville kika in och se vad du tycker, http://www.mariellewinkler.devote.se 🙂
  Stor kram till dig,
  Marielle

 2. Efterrätt! Yes, please!
  Gud vilka fina grejor!! Precis den stilen jag försöker mixa in lite hos oss! Har börjat lite smått i sovrummet och vardagsrummet. Gjorde en liten grej på bloggen häromdan där jag har précis en sån ”fransk grå sammets möbel”. Ska göra min egen sänggavel nu i helgen som jag vill ska vara i ljusgrå ”sammet” med såna ”knappar”…
  Ha en jättebra eftermiddag du också! KRAM!!

 3. Men åh så mycket snyggt!! Vill ha massor som syns på bilderna. Hur sugen blir man inte på att förnya. Synd att det inte finns en sådan butik här i närheten, på västkusten. Trevlig kväll!

 4. Tror min kommentar kom bort., är ju ny på detta. I vilket fall supermysiga och läckra saker verkar det vara i den butiken. Önskar den fanns på västkusten också 🙂

 5. Tack Petra för tipset. Har aldrig varit i butiken men det såg ut som att komma hem till mig. För tre år sedan köpte jag två soffor från Englesson i linnegrå klippt sammet från JAB och har mycket gråkalkade möbler från PB home blandat med antikviteter och Artilleriet alltså inte så vitt och fräscht:) tom samma tapet i sovrummet med stoppad gavel och sammetstäcke så det var väldigt kul att se dina bilder.

 6. tusen tack för en mysig dag!! härlig att ses och få krama om dig! åååh tack snälla för goa ord, du inspirerar oss alla… VARJE dag. Massa kram camillaxx

 7. En sån trevlig utflykt! Kan längta tillbaka till de dagar jag inte var helt fast i en butik, så himla trevligt att åka runt till andra städer och shoppa, känns ju som om man varit utomlands nästan och prylarna men får med sig hem blir liksom lite exklusivare:) Du får ta en tripp till Uppsala snart!!
  Trevlig kväll

 8. Älskar verkligen den där stilen och försöker skapa den så smått här hemma. Måste nog ta en tripp till Storstaden och besöka butiken. Bodde inte långt därifrån för en massa år sedan men då var jag inte ett dugg intresserad av inredning. Tänka sig. Finfina bilder Petra. Kram

Comments are closed.