SUNNY MORNING

.
 
.
.
IMG_7760-4.
. .
.
IMG_7762-2 ..
.
. IMG_7786 .
 
 ...

IMG_7773-3
.
.
Sooolig morgon i vårt casa! (nästan för soligt och ljust ibland, kanske  borde skaffa ett gäng markiser ändå:) På soffbordet står nu en så snyggelisnygg ganska stor vas/ljusstake som är sprillans ny och som jag tokgillar. Den känns så unik och i fin i blankt tunnt riktigt vitt porslin och går ju att använda bara som stram ljusstake eller fixa till med lite blommor eller växter eller vad som! Stort LOVE på den (Kommer från Madame Stoltz) Vad mer som är nytt? Grrrr, är en ledtråd:) (”Tantkudden” med jaguarprint är en halvkitchig favvo, kommer från Day Home och finns här)

.

.

.

.

.

Tjingeling snyggingar!

.

.

.

.

Här planeras det portalkonferens för fullt! Nästa helg blir det nämligen sådan nere i Malmö och det ska verkligen bli så himla roligt att få träffa alla ”våra” raringar som bloggar här hos oss på Elsas på riktigt. Min partner Emma styr upp det mesta på plats där nere i Skåne och jag ger tummen upp på alla ideér och förslag hon levererar och jag bara vet att det kommer bli sååå himla bra (Det blir det ju alltid när Emma roddar:)

.

.

Och strax kommer det en lastbil med garderober här och vi ska ääääntligen få ordning i vår lilla lilla ofräscha klädvrå innanför hallen. Alltså är det inte märkligt att något som man stör sig på dagligen, och som hela familjen använder flera ggr om dagen, kan få så himla låg prio så att det tar SEX år innan men gör om?? Men nu så, ääääntligen blir det alltså ordning på typ 17 jackor, 23 par skor och 114 mössor och udda vantar som denna familia har på detta ställe:)

.

.

.

Kikar snart in till er igen och tipsar om en ”våryra” som någon viskade om nyss…

.

.

.

Ha nu en finfin solig eftermiddag sweeties tills vi ses igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SUNNY MORNING

  1. Hon är bra hon Emma!
    Japp, samma här..många projekt tar så lång tid fast det är sån prio..tyvärr är det vår budget som stoppar det mesta, eller gör så det drar ut på tiden..;) Tänk om man kunde förverkliga alla drömmar, planer och projekt! Jag får jobba på min visionboard tror jag! De säger ju att man når sina mål snabbare då! Ha en solig eftermiddag du också! KRAM

Comments are closed.