ÄNNU ETT MAGASINERBJUDANDE

.
.
.
 
IMG_8090
.
.IMG_8056-6


.
.

IMG_8071
.
.

.

.

Nu kommer, i samarbete med Bonnier, ännu ett tips om ett fantastiskt tidningserbjudande! Denna gång gäller det tidningen Hem & Antik och just nu får ni 4 nummer av denna tidning + två Swedish Graceskålar i vitt + handkräm från Savon de Marseille för bara 98 kr. Har ni bläddrat i en Hem & Antik någon gång? När man gör det blir man (jag:) ju bara såå sugen på att flytta ut på landet ( till typ ett tokvackert Corps de logi) och ha hund (eller hundar, ett helt gäng gäng settrar vore fint) och bara bo där med vackra antikviteter och vandra i gemaken och ta hand om ägorna och gå i mörkgrön oljerock och sidenscarf hela dagarna… Visst låter det trevligt:)

.

.

Erbjudandet finner ni här.

.

.

Inlägget är i samarbete med Bonnier

.

.

.

..

5 kommentarer till “ÄNNU ETT MAGASINERBJUDANDE

  1. Härlig tidning det där. Men verkar egentligen inte vara din stil om man kollar på ditt hem 🙂 Tror nog jag ska nappa på erbjudandet. Tack och kram från Värmland

  2. Elsker det magasinet, synes det kommer ut alt for sjelden faktisk. Og ja, livet på landet, og spesielt ved sjøen er herlig. Det er nok ikke alltid helt sånn som du beskriver det her i dag – men jeg har iallfall en mørkegrønn oljerock :):)
    Ha en fantastisk uke!

  3. Hej, tänkte bara tipsa dig och barnen och alla andra Västeråsare som läser förstås, om att IFK Västerås Konståkning anordnar sin avslutningsuppvisning på onsdag kväll 2/4, 17 – 19.
    Det blir en mindre uppvisning med temat Harry Potter och alla våra åkare från skridskoskola till elitåkare kommer att delta.
    Välkomna!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg