VÅRARRANGEMANG

.
..
.
.

IMG_8102
.
.

Lolo vattnar lite på nyplanterade växter! Den stoora krukan i zink kommer från House Doctor och jag ärr riktigt nöjd med bara en enda rejäl kruka vid entrén och inte flera mindre, det blir mer stilrent vid ytterdörren så:)
.
.

.

.

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

.

Ny vecka har vi mina vänner och denna vecka är verkligen proppfylld av massa saker som jag vill (och måste) hinna med! Har därför varit riktigt busy idag bloggisar så därför blir det liiite sen uppdatering här:)

.

.

Är så himla glad i er faktiskt, ni vet väl det!?:) Att det liksom känns om något saknas om jag kanske inte kikar in på en dag och läser era söta små hälsningar. Bästa bästa bloggisarna, mina bloggisar (och jag försöker vara bättre bloggerska på att svara på era frågor, jag hoppas att ni ser det ni som undrar om olika saker:) Och vet ni, jag har egentligen maaassa saker att blogga om för det händer tex saker lite här och där här hemma just nu bla. I hallen förbereds det var en urfin praktisk ny garderob, i sovrummet har jag börjat fixa med väggarna själv och i källaren är det för tillfället golvgubbar som slipar betong (oh my vad det låter, hu!) Så allt det ska ni få uppdateringar på. Sen så har jag lite nya fina interiörgrejjer att visa er och vårklädinspo till barnen och nya solisar och ett nytt recept ni måste prova osv osv och ja allt möjligt. Men vad ni helst läsa om på Hofp? Kom jättegärna med lite önskemål om det, då blir jag bara glad:)

.

.

.

.

.

IMG_8120


.

.

Vad det är för blommor? Hmmmm. Kungsängsliljor och violer och ja, ”lite annat smått och gott från torghandeln”:)

.

.

.IMG_8142-3

.
.
.

Älskade casa. Vet ni förresten att våran trettiotalsvilla inte alltid varit en vitputsad marängbakelse? Oooh no, när vi köpte huset så var det i riktigt ofint gult femtiotalstegel:)

.

.

.

.

Nu är det verkligen dags att ta tag i middagen här! Vad vi ska äta hos oss denna soliga marsmåndagskväll? Det blir pasta med vitlöksfrästa färska räkor, spenat och massor med fin lagrad parmesan. Mums:)

.

.

.

.

Ha nu en riktigt skön kväll alla finingar!

.

.

KRAM

.

.

..

Pssst, Jag lyckades lägga in fel länk i inlägget igår men den rätta länken till det souperfina Hem & Antikerbjudandet är alltså denna. Så ni vet alla ni som vill passa på och beställa hem lite magasins och skålar:)

.

.

.

.

.

.

..

26 kommentarer till “VÅRARRANGEMANG

 1. Jag blir alltid väldigt glad när du visar fina bilder från ert hem. Älskar din inredning. Recept är inte heller fel 🙂 Finns nog inget mer jag kan önska faktiskt, du uppfyller allt jag vill se. Kram från ett soligt värmland

 2. Hej Petra. Jag gillar inredningsbilderna av ditt vackra hem. Och ser fram emot bilder av din vackra trädgård som snart börjar blomma. Ha en fortsatt fin kväll. Kram/Marie

 3. Din blogg är toppen. Läser gärna om recept, skönhetstips och inredning både ute och inne. Tips på olika prints och ”tavlor” emottages tacksamt.
  Kram från Majsan

 4. Jeg vil gjerne lese om alle topics du nevnte:). Innredning, oppskrifter, klær til barna (jeg har tre jenter i alderen 3,6 og 8 🙂 og ikke minst dine antrekk, så fresht og kult.
  Du inspirerer, bare fortsett som du gjør!
  Klem Aina

 5. Gillar din blogg o alla inspirationer, skulle gärna vilja se mer av våroutfits och vårskor:) det är ju en sån period där man vill uppdatera sin tråksvarta garderob o för att inte tala om vad man ska välja att ha på fötterna:)/ forts trevlig vecka kram Marie

 6. Jag läser ju hos dig varje dag, för mig är HoP i stil med inredningsmagasinen jag köper, jag får fin inspiration och lättsam läsning:)
  Om jag får önska något så är det väl att du tipsar lite om hur du tänker när du inreder, hur kommer du på att den och den prylen passar ihop, har du några bra knep för stilleben, och hur tänker du när du inreder barnens rum, funktion före estetik eller tvärtom, och så undrar jag nyfiket om du har regler hemma för var man intar frukosten t.ex?:) Jag drömmer om en vit soffa, men har en svart hundvalp och en fyraåring och det känns som en utopi ärligt talat *skratt* Så ja, lite inredningsfilosofi kan man väl kalla det. Visst ska man väl satsa på sådant man blir glad av och gillar, men det är ju inte alltid allting passar så fint ihop som man tänkte sig innan:) Kram/tanja

 7. Hej, supersnygg plantering! Det lät smarrigt med middagen, är det nåt du har du recept på?

 8. Kan du inte visa bilder på hur huset såg ut innan? Före och efter!
  Håller också med ovanstående kommentar ang. Hur du tänker när du inreder, vad passar med vad osv? Även kanske lite budgetkap blandat med dyrgripar? Tack för en toppenblogg!

 9. Om man får önska skulle jag gärna se mer av din franska sida! Huset ni har, byn eller området det ligger i, jazzen, lite Paris och framför allt maten vore spännande.
  Linda

 10. Åh så fint med blommor vid entrén!!!!! Här i Sundsvall har det varit kallt i veckan. Frost på nätterna. Än är det tyvärr för tidigt att ställa ut blommor här. Buhhhuuu. Ha en härlig vecka!

 11. Jag kan störa mig på när bloggare skriver (inte bara din blogg) att ”det är så tyst härinne” för att ingen kommenterar men sen när det kommer frågor om t ex var saker är köpta så får läsarna ingen feedback. Så ett plus till dig för att du börjat svara på fler funderingar som vi kan tänkas ha 🙂
  Annars tycker jag att blandningen du har är perfekt, läser varje dag och inspireras 🙂 Älskar inredningen hos er!
  Ha en fin dag, hälsningar tina

 12. Hej hej!
  Jag älskar din blogg och är inne flera gånger i veckan, får man önska så vill jag ha mer bilder på barnrummen då jag själv har två barn och vill gärna ha lite inspiration och tips på hur man får till mysiga rum till kidsen! Annars gillar jag hur du blandar inredning med modepics, tummen upp! 🙂

 13. Jag gillar blandningen på din blogg! Läser nästan varje dag 🙂 Blev väldigt nyfiken på er nya hallgarderob, behöver styra upp något sådant här hemma med. Lite tips på hallförvaring osv för en barnfamilj med massa kläder och skor i en enda röra skulle sitta fint 🙂
  Annars som några skrev här ovan, tips på hur du tänker när du inreder! Och varför inte länka till bilder på hur ert hus såg ut innan om du inte tycker de passar och visa dem direkt i bloggen 🙂 Har förstått att ni satt upp några väggar på övervåningen när Bea skulle få sitt rum? Att se hur det har sett ut kan ju ge mycket inspiration det med tycker jag, än att ’bara’ se det färdiga resultatet (ofta kanske man inte ser möjligheterna sitt hus/lägenhet har).
  Sen ser jag fram emot trädgårdsinläggen! Ja kanske inte skötsel av blommor o så men fina bilder från årets första utefrukost och sådär 🙂

 14. Jag tycker om din blogg som de är med variation av inredning, kläder, shopping, mat och familj!!!
  Kram

 15. Hej!
  Din dotters tröja är ju superfin. Var har du hittat den?
  Gillar din blogg! Kanske kan du göra någon stadsguide? Stockholm/ Västerås?? Bra boende/shopping/mat

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg