PÅSKLUNCH & MON CHERI

.
.
 
..
IMG_9796
.
.
 
IMG_9806-2


.
.
 
 

IMG_9785
.
.
Påsklunch made by H serverad i köket! (Yes, han är verkligen en multitalang min man. På bordet fanns både hemlagade köttbullar, ägghalvor, korv, lax, sill, ostar och mums så gott det var:)

.

.

.

.

Goood Kväll vänner!

.

.

.

.

Hoppas ni njutit dagen och vädret ordentligt nu finingar! Det har jag och vilken ljuvlig dag det har varit. Sol sol soool och vi har varit ute massor och även haft svärfar och svärmor på besök och så har jag fått både påskpaket (en ny fräsch Kitchen Aid, woop woop), hemlagad påsklunch a la buffé serverad och påskägg idag. Sånt blir man ju riktigt happy av:) (tänk att mon cheri och jag varit tillsammans hela 8 år. Det känns faktiskt inte alls så länge, mer som ett par år kanske, men det är väl ett gott tecken?:)

.

.

Nu ska jag lägga liten skatt här och sen blir det soffmys, påskgodisfrossa och filmtajm (dvd som H varit iväg och hyrt, yes jag måste varit väldigt snäll på sistone fniss;)

.

.

.

Hoppas nu njuter kvällen bloggisar så ses vi imorgon!

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “PÅSKLUNCH & MON CHERI

  1. Vad gulligt, vilket kap du gjorde (…och han med!) då för 8 år sedan! 😉 Njut söndagen, kram!!

  2. Har du inte en ganska ny vit Kitchen Aid redan? Tycker allt de håller sig fräscha i många år! =)

  3. Endast det bästa till den bästa! Det är rätt 🙂
    Kan man unna sig och andra så skall man. Ingen idé att hålla igen om man inte behöver 🙂 Jag tror starkt på att njuta här och nu och unna sig så gott det går 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg