TILLBAKA I SMÅSTADEN

.
 
..
.

IMG_9657
.
.

Skattens påskägg! (Eftersom jag inte vill att hon ska tokäta godis så fyllde jag det även med lite smått och gott jag fann på Handelskompaniet i Sälen igår. Liten Mailegkaning, hårspännen, fina bokmärken och en påskmugg från Rice med små söta hönor på:)

.

.

.

.

.

.

.

Heeeej Påskafton!

.

.

.

.

Mår ni bra bloggisar!?:)

.

Här är vi alltså tillbaka i kära Småstaden igen och har haft en jättemysig Påskaftonsmorgon! Jag gick först av alla och fixade påskägg som placerades ute och ritade skattkarta och gjorde god påskfrukost åt la familia. Tokgillar ju verkligen just denna högtid, det är så himla mysigt med just påsken. Varmt och skönt är det ute också och jag såg nyss på tvmorgon att det ska bli typ 18 grader i helgen, perrfekt!

.

.

.

.

.

.

IMG_9677

..

.

Påskjaktskarta till Beabus gjord på typ 1 minut:)

.

.

IMG_9685.

.

Så väckte jag min lilla sessa och berättade att påskharen varit här och hon hoppade i mysdräkten och sina Hunters på under 1 minut!!!

.

.

IMG_9697-2

.

.

Och vilket ägg hon hittade i lekstugan…

.

.

IMG_9707

.

.

Jättestort ägg…

.

.

IMG_9712

.

.

Med både kul och gott innehåll!

.

.

IMG_9749-2

 

.

Bästa att ställa detta på ett säkert ställe.

.

.

IMG_9761-2

.

.

Vid mammas pastellig påskgodisstrutar (visst någon hare som vet att jag älskar praliner:)

.

.IMG_9741-3

 

.

Påskaftonsmorgon hos oss

.

.IMG_9766

.

.

Och så klart blev det ägg till frukost på finaste Musselmalet (och de fina glasäggkopparna har jag hittat hos Lagerhaus. De är i samma stil som juiceglasen)

.

.

IMG_9782

.

.

Fint och mycket mumsigt påskgodis på vardagsrumsbordet (har ni provat Saltlakritsäggen från Anthon Berg? Jag smäller av så goda de är)

.

..

IMG_9771
.
.

Frukosttime

.

.

.

.

Nu blir det en minsann påskpower walk runt stan här för mig!

.

.

.

.

.

.

ÖNSKAR ER ALLA EN SOUPERGLAD PÅSK!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “TILLBAKA I SMÅSTADEN

  1. Ser ut att ha varit en riktigt mysig morgon!
    Hmm, saltlakrits. Jag trodde Anthon Berg enbart hade marsipanprodukter. Och det gillar INTE jag. Nu får jag nog titta lite närmare. De där äggen och ju så snygga också.
    Kram Lena

  2. Underbara bilder !!
    Glad påsk till dig med familj 🙂
    Kramisar,
    Monica i Rom

  3. Åh så fina bilder, ser ljuvligt ut . Vilka fina tavlor du har, var finns dom att köpa ??? Glad påsk

  4. Måste bara säga att jag såg dig innan du gick in på experium och jag hade önskat att jag hade gått fram och berättat vilken härlig blogg du har, men nu gjorde jag inte det.. :/ men nu vet du det i alla fall 🙂 solen har visat sin bästa sida idag med ! den här tiden är det extra ok att vara bybo här ! Forts glad Påsk!

  5. Åhh nu smalt jag bara ihop till en blöt fläck 🙂 Ljuvligt. Stor glad påsk kram från ett väldigt soligt värmland ( ja inte just nu kanske men tidigare idag) 🙂

  6. Med risk för att låta som en tjatmoster, för jag vet att frågan har kommit upp tidigare, men jag kommer inte ihåg hur det var, men skåpet som påskägget ligger på vart är det köpt? Skåpkärlek!!!

  7. Det där med påskäggsjakt är en viktig sak i vår familj. Otroligt spännande. Och presenter på en mer vettig nivå än på julen tycker jag. Vilket superfint ägg ni hade 🙂
    Åre choklad med kokossmak!! Det har jag missat, måste testas!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg