HEEEEJ ONSDAG

.
.

. IMG_0063-7 .

.

Sommartjej äter glass i april!

.

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

.

Redans onsdag vänner, denna vecka kommer verkligen gå i ett nafs och snart har vi ju fredag igen!! (och i helgen dop så note to self: skaffa söt doppresent asap) Och nästa vecka kortvecka och sen inte långt till nästa, härrrligt 🙂

.

.

Här i Småstaden är jag lite svårstartad idag men nu när jag har druckit en stor energismoothie (ni ska få recept på denna, jäättegod är den) och ska jag strax bege mig till gymmet här på lunchen (efter pepp från en vän som var där tidigt och som vill ha bildbevis haha;) Måste bygga upp lite kondis igen och funderar allvarligt på att ordna med en egen pt ett par ggr i veckan. Någon som är bra på att peppa igång en ganska bekväm trebarnsmamma:) När man väl får kondition och känner styrka igen, och s e r resultat, så är det ju bara att fortsätta av bara farten men det är just det där seeega i början som är så motigt. Fy. Nej nu ska jag inte bara skriva om träning här utan göra något åt det så – got to go! Men först lite fler pics på mellanskatten!

.

.

.

IMG_0059 .

. IMG_0092 .

. IMG_0094

.
.

.

Bus på gården och yes, den eeeenorma studsmattan pryder alltså åter vår gräsmatta och skatterna ääälskar det (Mamman in huset not so much men det ”är ju kul att se barnens glädje” som det heter…;) Lo Lo´s kläder kommer btw från Kappahl och deras Hampton Repuplic kollektion. Har ni sett dessa barnkläder bloggisar? De är verkligen fina och klassiska (och till souperpriser) och ävenoch Trulle har fått en uppsättning fräscha sommarkläder från denna kollektion (killjeansen är de snyggaste nästan, spana in dem ni pojkmammor! Ett hett tips:)

.

.

.

.

Ha nu en fab onsdag så ses vi snaaart!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “HEEEEJ ONSDAG

 1. Oooh jaa, en PT vill jag också ha! 🙂 Du kanske kan skicka över honom/henne när ni är färdiga (det lär ju gå fort med tanke på din redan fina form 😉 ) Njut onsdagen, hurra för kortveckor!! Kram.

 2. Takk for tips!!! Hvilke plagg fra kollektionen kjøpte du til din sønn? Hadde blitt veldig glad for svar!!!!!!! Ha en super dag!! Klem

 3. Sååå söt hon är Lo Lo och vad underbart att man kan gå klädd så bart redan i april, helt magiskt detta vädret. Jag vet preeeecis vad du menar med att det är svårt att komma igång med träningen. Min sambo jobbar som PT och har världens bästa disciplin när det gäller träningen. Dock har jag ändååå svårt att pallra mig till gymmet även om jag har den bästa peppen hemifrån. Haha, hopplöst fall helt enkelt 😉
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 4. Härliga sommarbilder! Och tänk att det bara är april men ändå kan man gå klädd som mitt i sommaren? Underbart! Och härligt med träningen :). Träningsnörd som jag är så ger jag bara tummen upp för det!!

 5. Underbara somriga bilder! Jag kikar in här ibland för tips och inspo (dock dålig på att kommentera) och blev väldans glad när du tipsade om plagg från en av de större kedjorna. Både Kapp-Ahl och Lindex har verkligen ryckt upp sig på barnklädesfronten sedan jag blev mamma för första gången för snart 8 årsen. Även för oss vuxna tjejer finns det en massa go´bitar på Lindex, tycker jag.
  Ha en fortsatt fin onsdag!

 6. Visst är det härligt med alla långhelger nu! Ger en försmak på semestern! Tack för tipset om pojkjeansen, har ju inga gossar själv men ska handla åt en liten systerson som önskade sig just brallor!
  Ha det fint! Kram Jenny

 7. Så fin hon är!! Och gillar också den där kollektionen, har köpt en hel del till min tjej. Klassiska och snygga plagg:) En egen pt skulle jag också vilja ha. Har precis börjat ”vägen tillbaka” till formen innan jag blev gravid och en pt skulle ju vara perfekt för en gottegris som mig..haha!
  Kram till dej!

 8. Hej fina grannen. Tack för tipsen på kläder, precis nu när man måste fylla lite på vår/sommar kläder i garderoben. Det är fint att se barnen med glädje när de hoppar i studsmattan. kram carolina

 9. FIna bilder. Ja, visst är Hampton Republic kollektionen fin!? Det blir nog några plagg därifrån till sonen när det ska handlas lite vårkläder. Studsmattan åker nog fram i helgen hos oss. Ha en fin dag. Kram Annika

 10. Trampolinen kan pyntes med vimpler- vips så blir de mye penere å se på 🙂 PT er gull for treningsstart 🙂

 11. Hej, var har ni köpt nätet till er studsmatta? Har sett samma nät flera trädgårdar och det är så snyggt när nätet sitter fast hela vägen ner. Snälla skriv var ni köpt det:-)

Comments are closed.