SEN SIST

. . .       .
.
.

IMG_0559-7

.

.

Sen sist vi sågs rara bloggisar har Bea varit sessa

.

.

IMG_0555-3

.

.

Skatten tillbaka på gården efter kalas hos en mycket söt liten vän!

.

. . IMG_0542 .

.

Vädret har ju, som ni säkert vet, varit f a b och vi har mest varit ute! Njuuutit 100 %

.

.IMG_0521-2

.
.

Och ätit ganska mycket gott under bar himmel och druckit lite gott (älskar Amorone, hur kan man låta bli:)

.

.

IMG_0484

.

.

Så har jag varit en sväng till Hufvudstaden och shoppat ett fikon och lite andra godsaker! (och spottade inte mindre en tre topbloggerskor på typ 20 min , Elaine Eksvärd på Royal Copenhagen, Blondinibella på Illum och sen avslutade jag det hela med att nästan köra på Petra Tungården vid övergångsstället vid Kungsträdgården (men det tror jag inte hon märkte haha:)

.

.

.

IMG_0503,

.

Bla hittade jag en liten söta lampa på NK inredning.

.

.
IMG_0508
,
.

Men hur fin? Hur fin som helst om ni frågar moi:)

.

.

IMG_0512-2


.
.

Så både fick jag en maffig fredagsbukett och köpte en till mig själv (visste ju inte att jag skull få en:) Den ovan är den jag köpte till mig själv och jag bad floristen att låta den vara riktigt stökig (ju stökigare bukett dessto bättre liksom:)

.

.

.

Ja det var lite pics sen sist vi sågs! Missade ju att titta in till er igår och det känns alltid såå märkligt, saknar ju er bästa bloggisar<3

.

.

.

Nu är det soft lördagskväll som väntar här och benen högt och en hink B&J på magen framför en thriller med min cheri! Med tända doftljus och omgiven av kärlek och massa kuddar blir det bästa avslutet på en mycket fin dag här i vårt casa:)

,

,

,

.

Vi ses imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “SEN SIST

 1. Åh vilken fin lampa, vilket fabrikat är det undrar jag som bor i Luleå, finns den kanske på nätet?

 2. Åh, vilken härlig shoppingdag! Undrar så vad du köpte för fint på Svenskt Tenn denna gång?
  Vårkram Madeleine

 3. Det var ingen dålig sessa, så fin!
  Kul med shopping, man blir ju liiite nyfiken var som finns i resten av påsarna 😉
  Buketten är lovely! Om du vill ha inspiration till olika såna ”stökiga” buketter så ska du kika in hos Tant Johanna på Lovely life, hon gör det mest fantastiska stökbuketter man kan tänka sig (eller om det är en florist som gör dem efter hennes önskemål). Även Ida med bloggen Gingerbreadhouse brukar inspirera med sagolikt vackra buketten.
  Jag skulle själv vilja ha en sån varje vecka men blir lite snål då en sån bukett oftast inte är så billig..
  Tur att det slår ut så mycket i naturen nu, så man kan tjuva lite vackert alldeles gratis 🙂
  Kram och ha en underbar och solig dag!
  Catta

 4. Här njuts det för fullt av det vackra vädret. Underbart!
  Jag lärde mig att dricka rött för bara några månader sedan. Som tur var fick vi ett bra ripazzovin av vänner och efter det har jag testat Amarone. Och jag är såld. Nu dricker jag mycket hellre ett glas rött än vitt. Fast snart är det dags för rosé igen. 🙂
  Kram Linda

 5. Vi har tidigare sett att du använder The Jewelry smycken. Kika in på vår hemsida och kolla in dessa smycken i vår shop. Ett stort plus för din snygga stil! 😉
  http://www.mocc.nu – Din livsstilsbutik på nätet!

 6. Elaine Eksvärd är en favvo. Riktigt duktig kommunikatör.
  Ja, det lampan var verkligen hur fin som helst!
  Kram Lena

 7. Hej
  Jag brukar följa din blogg för inspiration och för att hänga med i trenden 😉
  Måste bara säga att du är minst lika vacker och intressant i verkligheten.
  Jag tyckte nog att jag kände igen dig när du var på ingång via passagen intill Nk plan 1, jag jobbar på blomaffärer vid Systembolaget.
  Ha det bäst!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg