EN KLASSIKER

 
.. .

.. IMG_0435 .

.

Dagens bloggerska: sååå använd cape/kofta från Busnel Country Dreams, jeans Please, top Second Female, solisar Tom Ford och väska Mulberry

.

.

IMG_0475 .

.

Vet att jag nämnt det tidigare med Busnel är faktiskt så mycket farmor för mig (hon älskade just stickade kvaliterskläder i ull:) och jag gillar verkligen det tidlösa i deras styles (och guldknappen;)

.

. IMG_0463 ..

.

.

IMG_0456-5

. .

.

Mjuka och sköna vardagskläder idag!

.

.

.

.

Gooood Evening ladies!

.

.

.

.

Åh kära bloggisat, ni aaanar inte vad jag har börjat för ansiktsbehandlingskur nu! Ajajaj:) Kan ju bara nämna att det inte är ”ett par” nålstick denna gång (som vid Botox och Restylane) utan typ flera tuuusen och nu har jag gjort behandling nummer två av fyra (ska nog ta med kameran till Carro på Salong Vasastaden och dokumentera nästa gång;) Men skillnad blir det, jajamen (jag älskar ansiktsbehandlingar och gå iväg och göra hudvård, även när det ”känns”. Det är nog för att jag har haft så mycket problem med min hud med acne och ääntligen börjar den bli riktigt fin och det känns otroligt skönt:)

.

.

Nej nu ska jag faktiskt plocka fram en kartong Mums-Mums här och krypa upp i soffan och titta på Badhotellet! Mums-Mums är ju bara det bästa torsdagsnackset 🙂

.

.

.

Vi ses imorgon sweeties!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “EN KLASSIKER

 1. Spännande! Vad är det för behandling? Du ser verkligen jättefräsch och fin ut! Hälsningar Sofia

 2. Åh, så snyggt och verkligen ”classy stile”. Är precis hemkommen ifrån ”din stad”. Önskar jag hade fått se en skymt av dig där. Det hade varit trevligt. Vi bodde på Skrapan och hälsade på släkt. Ha en underbar fredag!

 3. Du får ju berätta vad det är för behandling du gjort nu då!? Jag har undrat lite varför du inte använt dina Busnelklkäder du köpte sist (mörkblåa eller svarta). Man har inte sett dig i dom sen du köpte dom!? Denna cape verkar användbar, ska nog köpa mig en svart.

 4. Är det kosmetisk akupunktur du gjort? låter spännande, har hört att det ska fungera. kul och hörar om du blir nöjd, isf kan det vara värt att prova.

 5. Spännande! Derma Roller, Fraxel? Berätta, jag funderar själv på något åt det hållet!
  Trevlig helg!
  Mia

 6. Intressant! Derma Roller, Fraxel? Berätta, jag funderar själv på något åt det hållet!
  Trevlig helg!
  Mia

 7. Blöder du efter behandlingen? Har funderat på samma men vågar inte pga superkänslig hy efter acne o roaccutanbehandling. Får man fråga om du oxå fått roaccutanbehandling?

 8. Du är som alltid lika snygg. Längtar jag kan använda min vita busnelkofta. Känns inte så användbar med barn som är 2, 4 & 6 ; )

Comments are closed.