VARDAGSLYX

.
.
.
IMG_0802-6.

.

.

Ooooh my så bra det blev!!!

.

.

 
IMG_0613

.

.

Det som blev såå bra är vår nya platsbyggda garderob innanför hallen! Så snyggt och prydligt och praktiskt. Detta är vardagslyx på hög nivå och denna lösning har redan underlättat vardagsstöket med tre små skatter en hel del kan jag lova (dock har jag så klart plockat ur lite saker ur garderoben inför fotandet. De toksnygga galgarna är en nyhet från Hay om någon undrar:)

.

.

.

IMG_0628-2

.

.

Vi letade en del innan vi hittade rätt lösning för våra mått. Ikea var bara att glömma då inget mått stämde alls så då var det bara de platsbyggda lösningarna som gällde och vi valde dörrar och inredning från Elfa (tror dörrarna heter Vista och inredningen Classic med Decordetaljer)

 

.

.

.IMG_0620-6..

.

..

Nu har vi helt plötsligt jättebra med förvaring för alla alla jackor och handskar och väskor och vantar och mössor…

.

.

.

.

IMG_0596-3

.

.

,

Här ser ni hur det ser ut i vår entré. Först en liten tambur innan man kommer in i den ”riktiga hallen” och innanför den och mitt emot gästtoaletten finns nu vår nya förvaring för skor och ytterkläder.

.

.

.

.

IMG_0653-4

.

.

Som sagt såå prydligt (om någon undrar över svart/vita coola tavlan med så kommer den från Yellow Korner på Mood)

.

.

.

IMG_0623-2

.

.

Och rejält med plats för skor! Lyx! (och det som inte används varje vecka åker ner i skåpet i källaren:)

.

.

.

IMG_0661-2

.

.

Valde vita träramar till alla lådor så att det skulle kännas mer rejält och det blev riktigt bra.

.

.

.IMG_0593

.

.

.

Våra dörrar är ju soupernöjd med och passar huset så bra. Både moderna och tidlösa i kristallvitt glas med tunna aluminiumprofiler. Så måste jag bara hylla Elfaåterförsäljaren som har varit såå hjälpsam och kommit med flera förslag på jättebra lösningar efter mina nedklottrade mått och uppgifter om vad vi ungefär önskade. Nope vi kunde inte blivit nöjdare, dessutom är kvalitén tiptop (Reklam reklam reklam – handla hos Elfa!:)

.

.

.

.

Nej man ska verkligen inte hoppa över sådant man stör sig på varje dag utan bara ta tag i det! Det är ju bara så himla skönt när vardagen funkar liite bättre (som att 3 skatter inte dundrar in från skola och dagis och slänger skorna innanför dörren och kastar jackor och väskor i något annat hörn;)

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

33 kommentarer till “VARDAGSLYX

 1. Hej! Det blev ju supersnyggt och praktiskt på samma gång! Törs man fråga vad denna variant kostade? Har Ni byggt till väggen på kortsidan av skåpet eller är det en lösning som tillhör själva garderoben?
  Ha en solig dag, här uppe i norr har vi fått 25-30cm snö under natten, så våren & sommaren väntar på sig! Men det är man van vid! 😉
  Kram/Natta

  1. Tack!:) Väggen fanns där sen innan och dörrar och inredning landade runt 13 000 kr.
   Kram
   P

 2. Förstår det verkligen! Och det blev jättefint med. Det är ett tips till blivande föräldrar också tycker jag. Istället för att lägga allt fokus på många dyra och onödiga saker man gärna köper på sig till babyn, och som sen inte används, kan man se över sitt hem och investera i sånt som kommer göra livet enklare. Jag lovar att en funktionell hall och förvaring i allmänhet är något man verkligen uppskattar som förälder! Själv fick jag aldrig tummen ur att skaffa sittplatser i hallen, typ en sittbänk, Gud vad det hade underlättat när man hade små barn och skulle hjälpa dem med skor och stövlar!

 3. Snyggt! Och ja, förvaring är ju verkligen a och o i en barnfamilj. Man kan aldrig få nog och det är ju alltid snyggt att ha ordning och reda i hallen. Ser superfint och praktiskt ut! Och inspirerande… vi ska ju ta tag i vår hall snart också och jag vet inte riktigt hur vi ska få till det ännu. Och det där paraplystället, snyggt.. vi har ett sådant också :).

 4. Det blev ju jättebra. Förvaringskorgarna var riktigt snygga. Tycker annars att de är så tråkiga och fula. Tack för tipset om Elfa, vi kommer behöva mycket ny förvaring i vårt hus som ska totalrenoveras.
  Kram
  Cecilia

 5. Åh, supersnyggt! Vi gjorde samma sak i vår hall förra året, med nästan samma dörrar som ni skaffat. Vi tog oxå Elfa, för det var det som var bäst när vi skulle planera. Tycker de är stilrena och praktiska. Problemet är att vi växt ur den, nån i familjen köper för mycket skor o stövlar (?) 🙂 Kram kram

 6. Supersnyggt! Gillar tavlorna också, var hittar man den med kvinnan i vita kavajen?
  Tack för en superbra blogg 🙂

 7. Fnissar lite inombords åt ”plockade bort lite innan fotograferingen”. Har en likartad platsbyggd garderob modell större och enbart två kids men oj vad det ser ut bakom dörrarna, särskilt den här tiden på året då alla sorters jackor och skor måste finnas framme. Snyggt!

 8. Toppen med snygg OCH praktisk förvaring som trollar bort vardagsstöket. Undrar lite vilken sorts tamburmajor ni har. Letar och letar efter en enkel och stilren sådan och tar gärna emot tips! Tack för en inspirerande blogg!

 9. Så snyggt det blev och en massa förvaring fick du också;) Vi har renoverat vår lilla entré och fick en mycket större hall med mycket förvaring och håller med. Vardagen blir så mycket enklare och trevligare:)
  Kram fredrika

 10. ÅH! Vart har du hittat paraplystället?? Eller korgen!
  Vore glad för svar=)
  Ha en fin kväll,

 11. Pomfritt! Trodde det var du på tavlan först:) Vilket fick mig att inse att du skulle vara otroligt fin i lugg!!?
  Trevlig kväll på dig:)
  /

  1. Haha, din toka:) Ja lugg hade jag i mååånga år så man kanske skulle på det igen? (Tanken finns där:)

 12. Fövaring kan man aldrig få för mkt av, vad kul du blev så nöjd! Det är det enda jag ångrar vi inte gjorde större när vi byggde huset, just garderober/förvaring i hallen. Så fort hela familjen kommit innan för dörren ser där ut som ett bombnedslag.
  Jag som jagat paraplyställ i evigheter undrar var ditt kommer från???
  kram och ha en fin Valborg. Hoppas grannstaden bjuder på bättre väder än vår!
  kram
  Victoria

  1. Det är egentligen en papperskorg som kommer från Svensk Tenn och kostar 1900:- 🙂 Finns på deras hemsida!

 13. Så otroligt fint det blev. Ordning och reda och stilrent. Ser lite saker jag gärna plockat från din garderob, jackan och väskan från By Malene Birger. 😉 Snygga de med. Ha en fin dag. Kram Annika

 14. Jättefint! Och tack för inspirationen 🙂 vi håller precis på att renovera vår hall och jag kopierar detta rakt av för det var precis så jag hade tänkt mig!

 15. Hei der…;)
  Fin blogg du har… 😉 Er glad i mattips som er ENKEL og godt..og for en stund siden lagde jeg ”bea” saus…med oppskrift fra deg.. Den var super god og lett..men nå finner jeg ikke tilbake til den???
  Fins det en link eller noe til den??
  Ha en super dag, klem Hege

   1. Takk Lise… Så langt kom jeg også…men finner ikke det bilde til bilde hvordan man gjør det…det det blir referert til på slutten der…men men

    1. Hei igjen, etter ytterligere googling fant jeg 17. januar 2012. Sikkert det du mener:)
     Lise

 16. Jättesnyggt! Och jag håller med, man skall inte skjuta på sådant man stör sig på utan det är lika bra att ordna det istället. Dels för att man mår bättre av att inte gå och fundera men även för att kunna njuta och slappna av mer i sitt hem (speciellt hemmet är ju viktigt att trivas i). Ha en trevlig valborg! Kram

 17. Åh så fint det blev!! Har sett många nya fina tavlor skymta förbi på dina bilder sista tiden. Är väldigt nyfiken på vart du köpt dem? Är alla från Yellow korner? 🙂

  1. tack snälla! Tavlor är bla från Yellow Korner och hemmagjorda av bilder från fotoböcker som jag har:)

 18. Superfint blev det! Vi har precis lagt en beställning från Elfa till tre olika garderober, en i en hall på övervåningen och två stycken i barnrum. Ser att vi har valt mycket inredning likadant 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg