TODAY

.
.
.

IMG_0770-2
.
.

Jag med presenter i handen till en alldeles nyfödd liten stjärna! (Haha, det ser ju nästan ut som jag är utanför Förlossningen i typ Krakow men det är faktiskt Danderyds BB:)

.

.

.

IMG_0773


.

.

Jag och Lo Lo var nämligen och hälsade på bedååårande lilla B som är min lillebrors dotter. Älskade lilla lilla kusin:)

.

.

.

.

.

.

.

God Kväll snyggingar!

.

.

.

Mår ni bra!? Här är det bara fint! Idag har det varit busy busy bloggerska hela dagen med bla en tur till Stockholm för en hemlig och myyycket spännande grej och lite shopping och ett besök på BB som ni ser ovan. Det är alltid sååå fantastiskt att hälsa på alldeles nyfödda små ljuvliga bebbar, så otroligt små men ändå så starka på något sätt! De är ju bara såå söta och det sög verkligen tag i mammamagen idag (och Halle Berry var ju typ 47 när hon fick sin lilla son förra året så än finns det tid!!!;)

.

.

 IMG_0673

.

.

IMG_0684

.


.IMG_0717


.
.

Så var vi ju en tur in till stan och åt soupergod lunch på Strandvägen 1 i solskenet! (Åt en laxsallad med asiatisk touch som får PPPPP. Mmm) Det var säkert 25 grader varmt där vi satt och riktig riktig härlig sommarkänsla (och Lo Lo´s nya klänning kommer från I dig Denim:)

.

.

IMG_0745

.
.

Yes, så blev det ju en tur till den där ytterst trevliga butiken också. Vi var ju ändå alldeles i närheten;)

.

.

.

Så måste jag bara tacka för alla tips och råd kring bord! Gud vad kul att ni engarerar er och lämnar små hälsningar när jag önskar lite sånt. Ni är helt enkelt BÄST. Fina bloggisar<3

.

.

.

Ha nu en mysig måndagskväll så ses vi imorgon (och då looovar jag att inte uppdatera så himla sent:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

.

12 kommentarer till “TODAY

 1. Grattis till lilla nya kusinen!
  ’Ja, vilken härlig dag det har varit! Sommar i april!
  Själv har jag varit glad som en lärka över ett spännande paket som kom på posten….

 2. Så härligt med en alldeles lite ny flickkusin och gosa med. Bebisar kan man inte få nog av. Jag har själv tre barn och snart 7 barnbarn. Bästa som finns. Det är inte för sent Petra. I Lördags fick en bekant till mig en liten dotter 45 år och första barnet

 3. Snart är hela ditt hem fullt av Svensk Tenn!!;))
  Haha, du lever verkligen fullt ut, önskar jag hade mer tid och framförallt pengar att spendera…
  Men! Man måste leva efter sina tillgångar
  Du har en fin blogg. Får man fråga vad du jobbade med innan du livnärde dig på din blogg!?

 4. Min lillebror blev pappa för första gången i lördags, även de ligger på Danderyds, lite lustigt. Så du och jag blev plötsligt fastrar. Jag längtar efter att få lukta på brors lilla söta flickebarn. Sköt om er och hälsa H, kram Mary

 5. Min man var i Krakow nyligen, och tyckte det var en väldigt vacker stad. Vi kommer åka dit tillsammans framöver.

 6. Så mysigt med en alldeles färsk liten bebbe 🙂 De doftar ju så gott så man blir salig. Härlig dag ni verkar haft. Och du är snygg som alltid. Kram

 7. Tycker det är tråkigt att du skriver så om Krakow. Hoppas att du varit där och talar i så fall av erfarenhet. Att det står på Unescos världsarvslista kanske har undgått dig. Trist med sån kommentar verkar lite förlegad inställning som tyvärr många har om vårt grannland.

  1. Men jag har väl inte gjort ner h e l a Krakow för att jag hänvisar till hur ett sjukhus ev ser ut där:S Det var inte alls meningen att såra någon med den texten. Om man googlar Krakow och sjukhus så förstår du nog ungefär vad jag menade och det var givetvis skrivet med glimten i ögat eftersom jag var just på Danderyds sjukhus och det var hemskt otjusigt och slitet på utsidan. Men är det förlegat att skriva att sjukhus i vissa länder ofta ser ut på ett visst sätt? Hur vackert Krakow än är i övrigt så finns det väl kanske brister även där precis som alla ställen har sina bra och dåliga sidor (Skulle kunnat skriva vårt Pont Lévequesjukhus i Normandie lika gärna för det är också i samma stil men då är ju inte många som förstått vad jag hänvisade till)

 8. Låter som en riktigt härlig dag! Blir riktigt bebissugen av den fina bilden på din lilla brorsdotter och LoLo, men det får nog räcka med barn här:-)
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg