HAPPY VALBORG

.
.
.
.
.IMG_0834-3

..

.
.
Just nu på mitt matsalsbord, lite snabb lunch i form av smoothie medans planering inför kvällens middag pågår (och inspo finner jag i nya Ella Mat & Vin och favvorkokboken av Monika Ahlberg:)

.

.

.

.

.

.

Hej raringar!

.

.

.

.

Tjohoooo, lillfredag och Valborg idag minsann! Härligt härligt:) Liiite synd att det blev så himla kasst väder när det var så fint men det hör ju nästan till när det är just sista april. Att man ska stå vid någon brasa och huttra medans studentkören sjunger att ”våååren är här” haha:) 

.

.

Vad ska ni göra ikväll vänner?!Här hemma ska vi ha vänner över och det ska bli så mysigt och strax ska jag åka iväg och handla massa godsaker som ska tillagas. Tycker ju det är så himla kul att fixa i köket  och baka och laga mat och tänka ut en meny men som vanligt är jag ute i typ  i sista minuten så jag hoppas jag hinner klart i tid…:)

.

.

.

Önskar er alla en uuuunderbar Valborg!

.

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

.

14 kommentarer till “HAPPY VALBORG

 1. Happy Valborg to you tooo…!!! Ja visst är det typiskt med Valborgs-vädret!! Här i Sundsvall är det 2 grader idag. Brrrrr! Vi har bjudit hem syster med familj, och vi slänger nog på något på grillen. Trots att det är kallt ute! (Jag behöver ju inte grilla, det är väl männens uppgift..hi hi).
  Ha en härlig dag (vädret till trots)!

 2. Hos oss blev valborgsfirandet tyvärr inställt 🙂 Är kanske så på små orter där det fattas pengar. Men vi har ju som tur är bara 13 km att åka till närmsta stad där de fortfarande tänder brasor och sjunger in våren. Vi ska också ha bjudmiddag i kväll och jag tänkte göra 60-minuters fläskfile ala gourmetmorsan. Har du kollat in http://gourmetmorsan.blogspot.se/…..? I mitt tycke en av de bästa matbloggar i sverige, som även kommer på ” halv 8 hos mig” snart. Följer också http://kryddburken.se/ som är en toppen blogg när det handlar om det bästa som finns. nämligen maaaat 🙂 Ha en trevlig Valborg med mycket gott och mys. Stor vårkram från Värmland

 3. Klart bästa matbloggarna http://kryddburken.se/ och http://gourmetmorsan.blogspot.se/. i kväll bjuder jag på gourmetnorsans 60-minuters fläskfile som är ljuvlig tillsammans med pressad potatis och en syrlig god ” mellan österns sallad”. Ska bli så mysigt trots vädret som än så länge i alla fall är skapligt. Gourmetmorsans matblogg är helt fantastisk och snart kommer hon på ”halv åtta hos mig” i en teve nära dig 🙂 Ha en underbar valborg med mkt vårkänning. Det ska vi ha här. Stor varm vårkram från Värmland 🙂

 4. Detsamma till dig!
  Måste säga att du tar så fantastiskt vackra bilder, värsta proffset!
  Fint du fixat i hallen med, guld värt med bra (och snygg) förvaring =)
  Nu ska jag ut och plantera färdigt häcken i trädgården,
  Kram Catta

 5. Ser väldigt inspirerande och gott ut med den fina bilder;)
  Ja visst är det typiskt valborgsväder, här i Småland regnar det t o m ;(
  Hoppas du och alla får en härlig kväll ändå och ha det så trelivgt!
  Kram
  Adela

 6. Du har ett så vackert hem! Har du inte shoppat något idag som du vill visa upp?
  Skön Valborg!
  Vårhälsning Madeleine
  Skön Valborg önskar jag dig!
  Vårhälsning Madeleine

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg