SNABBA FÄRGER

.
.
.

IMG_1289-3.

.
.IMG_1262-4

.
.

.IMG_1277

.

Glada färger gör en…glad!!!:) Läste någonstans för länge sen att man ska ha en speciell färg på något som man kopplar till träning. En färgglad tröja eller flaska eller vad som och när man sen tar fram det plagget/saken så ställer kroppen automatiskt in sig på träning. Vet inte om det stämmer eller är vetenskapligt bevisat men jag går iaf all in på orange/cerise när det ska tränas just nu så att man kropp ska vara riiiktigt föberedd innan jag kommer till Sats ( Sats som ju har orange på toti så att jag blir verkligen helinställd där haha:) Om det är någon som undrar vad jag lyssnar på i ajfånen så är det fortfarande typ non-stop på denna, såå skön låt)

.

.

.

.

.

.

Todelooooo världens bästa bloggisar!

.

.

.

.

Mår ni bra fina ni!? Här är det full fart med små tweenies som typ har världens skrattfest här bakom mig:) Tror de ätit liiite för mycket maränger och bananglass till mellis eller något (nyss ”klädde de ut sig till enhörningar” genom att kleta fast en maränger med grädde i pannan på varandra vilket tydligen var souperfestligt. Sötisar:).

.

.

Själv har jag precis tagit ett par pics (som ni ser ovan) och ska strax bege mig iväg och träna! Skönt! Vet inte om det blir spåret eller gymmet (var på gymmet igår och är hyfsat slut i rygg och ben så det lutar åt löpning idag) Ja jag kommer nog pladdra på ibland om träning här inne på Hofp då och då framöver men det är ju bara för att peppa er (OCH peppa moi. Skriver jag att jag ska träna här så blir det lättare att det blir av haha;)

.

.

.

Hoppas ni har en fin eftermiddag sweeties!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

.
 

15 kommentarer till “SNABBA FÄRGER

  1. Tänk att cerise och orange är så fint ihop!! Ska själv ut en tur ikväll runt en sjö (3 km). Tänkte dra med mig hela family. Minstingen (9 år) får ta cykeln runt. Have a nice evening!

  2. Cerise och orange, riktigt fina och glada färger du valt! Extra snyggt nu till sommaren (eller med bus, hihi) när kroppen blir solkysst.

  3. Åhh vad du är duktig!! Heja heja 🙂 Som jag nämnt tidigare så lever jag ihop med en PT som jobbar på just SATS och man tycker ju då att jag borde hänga på gymmet titt som tätt men icke. Jag finner inte motivationen tyvärr. Men fortsätt med dina underbara träningspepp-inlägg så kanske t.o.m jag orkar pallra mig till gymmet snart, haha!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  4. HÅller med dig, jag kör stenhårt på färgade gympisar och gärna neonfärger på plaggen. Svart i basen men resten färgglatt.
    Missa inte tävlingen från Lundmyr förresten. Världens finaste pusselbox lottas ut.
    kram Jess

  5. Det låter superbra! Att prata om träning menar jag, man bli alltid mer pepp av att se andra som också blir pigga & glada av att röra på sig. Hejaheja!

  6. Underbar blogg!!
    Vilket nagellack har du på dessa färger (märke) och vad heter färgen? Supersnyggt!!

  7. Det låter ju toppen med träning : ) Undrar bara lite över hur det fungerar
    för er som bloggar här, det är mycket träning medan barnen är på
    förskola / fritids. I vår kommun får man endast barnomsorg när man jobbar.
    Men det är flera av er bloggare som skriver – Nu träning, sedan hämta barnen ?
    Det är ju inte svårt som småbarnsmamma att hålla formen om man kan lämna på
    förskola när man tränar, eller hur. Är det olika regler i Sverige ?
    Sedan är det ju också en fråga om vill ha barnen extra för detta ?
    Kram

    1. Som egenföretagare kan man planera sin dag lite som man vill och även egenföretagare har rätt till raster då barnen är på förskolan. Lunchen kan användas till träning, oavsett om man är anställd eller om man jobbar i ett eget företag. Skillnaden är väl kanske att man kan välja att ta sin lunchrast lite senare eller tidigare på dagen och sedan äta en snabblunch samtidigt som man jobbar.
      Även jag tränar före jag hämtar på förskolan. Två dagar i veckan tar jag lite längre lunch och tre dagar i veckan tar jag lite kortare lunch. Det fungerar för min arbetsgivare och vad jag gör på lunchen, min ”fritid”, kan inte förskolan ha åsikter om. Det fungerar naturligtvis inte för alla, jag har förmånen att bestämma över min arbetstid själv och dessutom har jag valt ett gym som ligger väldigt nära jobbet. Men även då jag jobbade inom vården och hade fasta arbetstider såg jag till att få en promenad på lunchen (min lunch var då 45 min och jag åt inte under mer än 20 minuter och sedan blev det promenad under resterande delen).

  8. Du får jättegärna skriva om träning för min del. Har precis börjat springa efter långt uppehåll. Går bättre än förväntat så jag är taggat till tusen. Jag kör ferrari-rött till träning, känns snabbt 😉

  9. Varför svarar du inte på frågor?Tycker det är respektlöst mot dina följare!
    Kommenterar jag hos ngn annan bloggare får jag alltid svar eller ngn trevlig respons!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg