BÄSTA PT:N

 
.
.
.

IMG_1710-2
.
.

Nu så – nu kööör vi! Picset ovan (där jag kör benböj på riktigt för första gången i mitt liv) är en ”förebild” för nu väntar minsann andra tider:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooo Tisdag!

.

.

.

.

Oh my, nu är jag heeeelt slut här. Fast slut på ett bra sätt:) Har nämligen varit och tränat på Sport Performance Center med min alldeles egna PT (personlig tränare). Lagom mycket och lagom tung träning men inte alls mesigt och idag gjorde vi flera såna där flexövningar. Det är liksom övningar för att se hur mjuk (hrrm stel) man är och sträcka ut kroppen och jag kan ju säga så här, det är verkligen på tiden att jag börjar träna på riktigt för herrrregud vad stel jag har blivit. Jag når inte ens ned till golvet! Stel som en pinne, yes that´s me. Klarar ni att nudda golvet när ni böjer er fram bloggisar eller är det bara jag som är så här  extremt ”stiffo”?:S

.

.

.

.

IMG_1722

.
.

Lite av mina övningar och kissa som en hund är faktiskt tuffare än vad det låter (iaf om man gör det non-stop och på tid:)

.

.

IMG_1702-2

.
.

Kul armövning!

.

.

IMG_1716

.
.

PT Patrick Rapp! Om ni bor i Västerås och vill ha hjälp med att komma igång med träningen så kontakta Patrick för han är verkligen hur duktig och trevlig som helst (fick själv tips om denna stjärna:). Av honom kan ni få personlig träning själv i lugn och ro på gymmet och även kostschema om ni önskar för att få hjälp att komma i form, så himla bra.

.

.IMG_1718-2

.

.

Så är Patrick glad, mycket peppande och rolig, faktiskt jääätterolig, och då blir ju träningen ännu bättre:)

.

.

IMG_1714-2

.
.

”Du, vi skyndar oss med träningen så kan vi ha trevligt och käka wienerbröd och dricka kaffe sen”:)

.

.

IMG_1720

.
.

Alla andra big bloggers skriver ju om sina PT:s så då måste jag ju också göra det som nu har världens bästa!! (och om man tränar en bloggerska så får man räkna med att man blir tokfotad ibland:) Så ring Patrick på 0738-098422 för att få en tid och en gratis konsulation (reklam reklam reklam) och det privata gymmet ligger på Friledningsgatan bakom Björkmans Bil.

.

.

.

.

Privatträningen tänker jag köra nu varvat med träning med vännerna och även löpning i skogen. Jag ska verkligen gå all in fram till när vi åker till Gotland och jag hoppas verkligen att jag kommit i någorlunda form då! Så att jag kan ta de där sköna långa löpturerna efter havet med lätta steg igen (och slipper bada bakom någon rauk..;) Sen ska jag göra allt för att inte tappa allt igen men först fokus fram till semestern alltså! Tycker det är så skönt med ”delmål”, det funkar liksom bäst på mig:)

.

.

.

.

Nu blir det quickfixlunch på stående fot här i form av en Smoothie!

.

.

.

.

Vi ses snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

26 kommentarer till “BÄSTA PT:N

  1. Åhh så härligt! Grym du är. Som jag nämnt i någon kommentar tidigare så lever jag ihop med en PT och ska nog be honom sätta ihop både kostschema och träningsschema till mig i veckan. Jag är sååå lat haha. Men kanon att du lägger ut massa pepp och inspo. Har du något bra tips på vad som får dig motiverad? För just nu har jag sååå svårt att hitta motivationen 🙂
    Fin dag till dig söta!
    Kram – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Japp, når ner till golvet 😉 Kissande hunden är en av övningarna jag i princip alltid gör efter att jag löptränat. Brukar köra några rumpövningar, armhävningar och magövningar innan jag strechar igenom kroppen. Måste liksom ha den rutinen för att det ska bli av.
    Kram Lena

  3. Vad tråkigt det är att höra dig, som dessutom har en kropp som många skulle kategorisera som en drömkropp, trasha ditt yttre. Igen! Jag fattar inte varför smala och snygga människor alltid håller på sådär? Snälla förklara. Är det för att du genuint inte tycker att din kropp duger att visas upp på stranden i nuvarande skick eller är det för att få bekräftelse? Vi som är överviktiga, ska vi gömma oss bakom raukar i sommar? Får man inte visa sig ute? Jag är iaf trött på all utseendehets och jag tänker bada ändå 🙂 Tro mig Petra, du har en ursnygg kropp. Jag förstår att du vill träna för det är skönt och för att man orkar mer men jag tycker det är trist att insinuera att du inte kan visa dig på stranden förrän du är mer fit.

    1. Jag trashar inte min kropp alls, jag skrev med glimten i ögat att jag skulle träna så att jag slapp gömma mig bakom en rauk. När jag skrev det så var det menat som en lite skämtsam liknelse med uttrycket ”att gömma sig i vassen”. Du kanske har hört det? Det är ett ganska vanligt förekommande uttryck som absolut inte bara överviktiga använder sig av och det görs med glimten i ögat ”Åh, nu har jag inte tränat ordentligt så nu får jag bada i vassen i sommar”. Inget elak menat alls från min sida och jag ville så klart inte vara dum eller såra någon!
      Men man kan väl få vara lite missnöjd med ett par extrakilo som man ej önskar tycker jag, utan att det ska tas som en pik av någon annan? Jag håller väl inte alls alltid ”på sådär”, jag brukar nog väldigt sällan dissa mig själv och på det viset be om smicker och bekräftelse (till skillnad från många andra). Jag gillar ju min kropp, den är bra och den är stark och gör finfina ungar! Hur ska jag kunna tycka att den inte duger för mig? Men att ha en önskan att se fit och tränad ut, det är inget sjukt, konstigt eller överdrivet eller märkligt. Det är väl helt normalt, även om man inte är överviktig.
      Jag tycker ibland att man kanske läser in lite väl mycket i det som skrivs. Om någon vill vara i tight och fit betyder ju inte att den tycker att alla överviktiga borde gå och gömma sig. Eller att det automatiskt blir utseendehets. Det är inget fult i att ha en vilja att försöka göra det bästa av sig själv och åter igen, gömma sig bakom en rauk var menat som ett skämt och jag ville absolut inte på något sätt kränka någon annan.

  4. Äntligen – jag ”följer gärna med” på din träningsresa! Att känna att man behöver göra ett ryck med träning, byta frisyr, sortera garderoberna eller vad det än må vara handlar ju om välbefinnande – vad behöver jag för att må bättre? Och de behoven ser såklart olika ut från person till person. Jag hoppas att du delar med dig mycket och ofta. Behöver verkligen inspiration och det är du ju bra på.

  5. Åh så roligt! Har du haft PT länge? Tycker att det verkar superspännande med personlig tränare! 🙂

  6. Hva skjedde med din forrige PT? Du har da presentert en annen tidligere?
    Nå synes jeg du ble svært fokusert på utseendet. Uansett kropp kan da alle få bade i sjøen uten å måtte gjemme seg… Hvorfor ikke legge mer vekt på trening for helsens skyld. Dessuten er ikke det å være slank alltid det samme som å ha god helse.

    1. Har inte haft någon PT de senaste två åren. Hälsa, välmående, frisk sund utstrålning och en vilja att vara fit, allt går hand i hand och det ena utesluter inte det andra.

  7. Risken med att go all out så där, när man just aldrig haft träning som rutin innan, är att man tröttnar! Försök att ta det lugnt, inte så hysteriskt, håll dig på en nivå som kommer funka, vecka efter vecka, år efter år ist! Och inte bara 2 månader på våren! =)

  8. HÄRLIG PEPP PETRA!!! Tack för den, sitter som en smäck! 🙂 Jag är också stel, det är nog den största skillnaden jag upptäckt nu när jag är lite äldre och efter att jag har tappat mina tidigare fasta träningsrutiner… Så jag hakar på dig, jag vill bli mjuk och vig igen, och snyggare blir man ju liksom på köpet då dessutom! (för vem vill bada bakom en rauk – hahahaha, du är så jäkla kul ibland!! 😀 ) PUSS!!

    1. Nu kööör vi snäckan så är vi souperfit till nästa bloggkonfa (eller ja det är du ju redan din toksnygging:)

  9. Saknar pluggtiden när jag kunde träna när jag ville under dagen. Det blir ju mycket mer begränsat nu när jag har börjat jobba igen. Och en PT, det hade ju inte varit så dumt alls. 🙂
    Kram Linda

  10. Du är inte den enda som är stel ska du veta! Jag har verkligen gått in för att träna upp min smidighet den här våren. Sist jag var på gymmet tränade jag med min man, som är fd militär så då blev det både benböj och militärpress och jag var så mör i kroppen flera dagar efteråt:) Visst är det härligt när man känner att man verkligen har gett järnet!
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  11. Här har du en som är sent ute för Beach 2014. Men med pepp från dig och stegtävling på jobbet osv så ska så ska det nog gå!
    Nu kör Vi!
    Kram

  12. Hej, Du är ju en av många som är mån om sitt utseende, men tar Du ställning gällande djurens rätt? Djuren får offra sig/lida för människans fåfänga och det är tragiskt! Hundratusentals möss får tex sätta livet till för Botox, är det rätt?!
    Är man en stor bloggerska så borde man lyfta fram viktiga saker. Alla liv ska vara lika mycket värda!
    http://www.djurensratt.se/botox-dodar

  13. slipper bada bakom en rauk? ja du vill ju inte att någon ska må dåligt av att se dig, eller vadå? svårt att tro att dessa små lustigheter inte på något sätt lyser igenom till dina barn.

    1. Jag tror nog mina stora barn, om de läste min blogg, förstår att mamma skojade. De är ju förståndiga och förstår nog ironin. Vi skämtar ofta om allt möjligt här hemma och driver mycket med oss själva:)

  14. Så bra med en PT som ”jagar” på en när man själv vill slöa till;) Jag har också kommit igång men är min egen PT så vi hoppas jag är tillräckligt tuff så jag inte tappar taget. Men är peppad som bara den att få bort sista mammakilona!
    Kram snygga du!

  15. Härligt att du träffat en så bra pt! Det gör mycket för träningsglädjen. Jag har ju turen att jobba på europas största träningsanläggning så jag har ju allt inom väggarna. Men inte tränar jag så himla mycket ändå, det blir bara två-tre gånger i veckan. Lycka till med din träning. Kram Annika

  16. Herregud, vad en del av er är lättkränkta! Hur orkar ni?! Letar fel på precis ALLT för att få till en trist kommentar! Kom igen, se livet från den ljusa sidan och haka inte upp er på småsaker, jag lovar- allt blir lättare!
    Kör hårt Petra!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg