ETT LYXIGT ORANGE PAKET

 
.

.
.IMG_1760-3
.

.

.

Det finns många sorters paket, vackra, slarviga, söta och omsorgsfullt inslagna och så finns det vissa paket som man bara smäller av när man får! Som ett riktigt stort tungt orange paket från en viss fransk butik….
.

.

.
.

.
IMG_1747


.
.

Och sen när man ser vad som är i, hur happy blir man inte då!?! Avalon Blanket från Hermês, åh det har jag önskat mig så mycket. Plädarnas Rolls Royce, det blir liksom inte bättre (enligt mig då:) och jag har suktat efter den sen Carrie satt insvept i en precis likadan och var ledsen när Big att övergivit henne (hoppas jag kan sitta insvept i min och vara lite gladare haha:)

.

.

.

.IMG_1751

.

.
.

Jamen ni ser ju, Avalonen gör ju hela rummet! Oh my så glad jag är över denna (tusen tack bästa bästa:)
.

.

.

,

,

,

Bonjour!

.

.

.

.

Yes, ovan ser ni ju vad jag  fick i födelsedagspresent och strax ska jag trippa iväg ner på stan med en annan present på axeln men den får ni se i ett annat inlägg snaaart:) Här har vi hur som helst en alldeles strålande solig dag och det är ju så härligt att ha solen tillbaka eller hur? Känns som det regnat och varit mulet i flera veckor (och det kanske det har också) men hur som helst så ger ju solsken en massa energi och man blir så mycket piggare!!! Ska tydligen bli tiptopväder till helgen och det passar ju jättebra då vi ska åka söderut till en badort på en weekendtrip (ja vi ska inte bada i havet, det är ju i Sverige:). Vi är ju ett gäng som fyllt år så nu ska vi åka iväg och fira oss ordentligt och det ska bli så mysigt.

Sen så måste jag ju bara skriva att jag minsann tränat idag också minsann, löpning och mage och lite rygg så nu har jag tränat varje dag i en vecka och är riktigt nöjd med mig själv faktiskt. Såg att någon påpekade att man inte ska göra så, alltså köra på stenhårt, utan träna lagom hela tiden och det är ju helt rätt och klokt på alla vis men jag är verkligen inte sån. Jag kaaan inte tänka långsiktigt och ta det lungt. Gör jag något så gör jag det ordentligt och det jag vill nå och göra ska helt plötsligt ske nuuuu och ofta i sista minuten och nej det är inte så smart men hey, sån är jag!:)

.

.

Oj nu går klockan jättesnabbt och jag måste jag faktiskt säga bye bye till er och kila ut en sväng på ett ärende istället!

.

.

.

Ha nu en riktigt skön fortsättning på onsdagen alla!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

36 kommentarer till “ETT LYXIGT ORANGE PAKET

  1. Vilken helt underbar present! Lyckans ost! Två dyrgripar på samma födelsedag 🙂 Underbart ju. Så himla snygg och klassisk pläd.

  2. Åh vad härligt det är någon som går emot det man ”ska” göra med orden ”hey, sån är jag”.
    Självinsikt och acceptans för den man är är trots allt det allra bästa 🙂
    (Och därmed inte sagt att det är fel att träna lite lagom hela tiden, det är superbra – för dem det fungerar för)

  3. Åhh vilken underbar present!!! Jag vill ha både filten och asken/kartongen som man får den i. Underbart!!! Och den passar ju perfekt i ditt fina casa 🙂 vad härligt det låter med sol. Här nere i Skåne har det regnat hela dagen men även här väntar fint väder i helgen, det ser vi fram emot 🙂
    Ha en fin dag!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

    1. Det är bara en pläd!? Vad är det med alla märkestokiga? Vad handlar det om?
      Status? Kvalité?
      Jag tycker det är sinnessjukt att man kan ta 23 lax för en pläd?
      Sorry men det är min åsikt och jag är absolut inte avis, mer förundrad 🙂 och jag tror att fler kan känna samma förundran. inget illa menat Petra, men det skulle vara intressant att höra vad som är så speciellt med en pläd i den prisklassen.
      Kram på er!

      1. Jag kan ju bara tala för mig men jag tror att jag och många med mig uppskattar och blir lite glada av både lyx och kvalité. Att kunna köpa, få eller unna sig den där superlyxiga väskan, bilen, det där tjusiga hotellrummet, den där stolen, de där märkessolisarna eller vad som som man suktat efter. Har man råd och möjlighet att shoppa lite dyrare så gör man kanske det ibland just för att få en form av tillfredsställelse av att få ha den där ”drömprylen” eller fått varit med om den där lyxiga påkostade ”drömupplevelsen”. Att få äga eller göra något lite mer ”unikt och exklusivt”, hur ytligt den än må vara, är för mig iaf helt enkelt roligt. Det är så mycket runt om som lockar med det där, dofter, intryck, känsla, material, förpackningar och askar, kvalité, service osv och just att man kanske har något som inte ”alla andra har”. Men, man kan ju faktiskt vara lika glad och nöjd ändå utan allt det där och ha det lika trevligt på ett vandrarhem på Öland som på ett lyxhotell på Bahamas och dyrt betyder inte alltid bra och tyvärr är ju världen den att det är mycket olika vad man kan spendera sina slantar på. Det som du kanske unnar dig är ju slöseri för någon och det som jag unnar mig ibland (eller får) är bara småpotatis för någon annan.
        Kram

        1. Tack för ett fint och ärligt svar 🙂 Den passar jättefint i ditt hem 🙂
          Kram på dig!

        2. Det kan vara roligt att någon gång unna sig det där ” lilla extra”, men måste man alltid köpa design och exklusiva märken är det något annat som saknas i tillvaron.

  4. Hej! Har du hört talas om tävlingen Tagga Västerås?
    I samarbete med Västerås stad arrangerar Designa Din Framtid en Instagramtävling. Tre lyckliga vinnare får två biljetter var till Cityfestivalen!
    Tagga Västerås! är en tävling där du får chansen att tipsa om ditt favoritsställe i Västerås. Är det parkbänken med den perfekta-dingla-med-benen-höjden? Är det kanske en avskild del av skolgården? Eller eventuellt stadens i särklass bästa picknickställe? I en stad på mer än tusen kvadratkilometer finns det säkert ett ställe eller två som du vill tipsa om och garanterat ännu fler platser som du inte ens upptäckt än!
    Ta en bild på ditt smultronställe och lägg upp den på Instagram med hashtaggen #taggavästerås.

  5. Nej men åh så fin! ååh, jag kommer ihåg det avsnittet! Vill också ha en Carrie-filt ju! Något avis! 🙂

  6. Hej, jag skrev till dej och undrade om den där behandlingen du gjorde med nålarna! Du kanske inte sett det, men undrar hur ofta man kan och bör göra den för att ge resultat? Tänkte mest på hur länge huden måste vila mellan behandlingarna. . Vi ska till utlandet i mitten på juni och funderar hur många jag hinner och kan göra innan. Hur funkar det med att sola efter, för visst solar du väl fast du gör behandlingen? Tack på förhand , Jenny

    1. Det har jag missat! Men jag är ingen expert men jag tror att 6 ggr är det optimala och jag har gjort tre ggr. Tror inte att det är något problem med att sola eftersom man inte peelar eller så men det är nog bäst att kolla med en hudterapeut!
      Lycka till och ha en skön semester!
      Kram

  7. En helt annan fråga. Vet att du i tidigare inlägg visade bilder på boende Halmstad men nu hittar det inte…kan du skriva vilket hogellet var. Tack.

  8. Ja, snygg är den allt!
    Så härligt att vara igång med träningen och jag är likadan. Går all in med träning och kost och skulle helst velat haft resultatet igår..haha!
    Kram

  9. Wow vilka flotta presenter du fått. Grym pläd och jag gissar att det är en LV-väska som hänger på din axel och är nästan lika fin den.

  10. Den pläden är underbar, vilken tjusig gåva. Verkligen, minns också Carrie i den.
    Grattis till pläd och övriga presenter. Du är en sann inspiratör som bloggare.
    Kram och ha en härlig dag! Maria

  11. Åh vilken fin !! En fråga finns det Hermes på NK eller är det på nätet man handlar Hermes i Sverige? Mannen och jag ska till Svenskt Tenn på lördag och jag slår nog till på en vas Stubbe tror jag ….har velat mellan den och Dagg men Dagg är ju sååå vanlig nu så det känns bättre med Stubbe ….Petra vilken skulle du välja? Ha en fin torsdag och tack ännu en gång för en fin blogg med sååå vackra bilder. Kram Carina Västerås

    1. Hermês finns på NK och de har en del inredning (toksnygga saker). Annars kan du klicka hem från nätet, kanske lite smidigare (men du kan ju känna och klämma irl på NK:)
      Jag skulle faktiskt välja en Hortus om jag skulle välja en sak från Svenskt Tenn faktiskt. Den är så himla fin ohypad och tidlös och funkar både som kruka och vas och är den ST-pryl här hemma som jag är mest nöjd med 🙂
      Ha en trevlig Stockholmstripp!
      Kram

  12. Hej!
    Gillar din blogg otroligt mycket och får såå mycket inspiration! Skriver än en gång om detta, kunde du inte kategorisera inläggen? Då slipper du vissa frågor (som ex ovan) eftersom folk kan hitta också gamla inlägg som blivit i minnet och som man inspirerats av.. 🙂 tänker att det kanske inte är så jobbigt att kategorisera (har själv haft blogg, så jag vet att det går i ett huj), men skulle göra väldigt mycket för sådana (som jag ex) som vill gå tillbaka till nåt och beundra igen och igen..
    Härligaste bloggen!!
    Önskar dej en skön dag!

    1. Ja det borde jag ju göra! Ska försöka tänka på det så tack så mycket för påminnelsen:)
      Tack för snälla ord!
      Kram

  13. Pläden nrett !!!! Inte blir det sämre av att det i ditt fall så passande står H på den 🙂

  14. Hej! härlig blogg du har!!!!
    Vad är det för fel att köpa en pläd för 23… om man vill, eller en från hm för 69 om man vill.
    Förstår inte att folk orkar bry sig, alla gör som man vill eller vad tycker ni?
    Jag tycker den är skit snygg, men tyvärr passar det inte min plånbok. Men tycker det är toppen att man kan unna sig det man tycker om. Ha en härlig solig dag
    malin

  15. Hej, du vet väl kanske att den innehåller angora som innebär plågade kaniner! Nej, den pläden hade inte jag velat ha gratis ens! 🙁

    1. Där har du helfel för Hermesplädarna är gjorda av cashmere, alltså ull från getter, så om du får en gratis så är det bara att tacka och ta emot:)

  16. Hej!
    Vill du vara så snäll att skriva vad det är för extensions du har, minns att du var så nöjd men hittar inte inlägget…. Tack på förhand..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg