PAUS VID GÖTA KANAL

.
.

.IMG_1864-3 .

.

En dagens! Känns som det varit lite dåligt med det på sistonde så nu ska jag bli bättre på att visa lite mer såna pics också (så har jag ju sommaruppdaterat garderoben lite och då blir det ju såå mycket roligare för er att se dagens eller hur;). Hur som helst, idag har jag en kavaj (matchar LV:en perrfekt i färg:) + skjorta från Maison Scotch (Modesto) gamla sköna jeans och nya tuffare Swedish Hasbeens på fötterna (Skönaste sommarskorna som finns, det är bara så. Tror de heter Heart Sandal och finns här och de matchar ju också min väska helt perfekt. Så himla bra;)

.

.

.

.

.

.

Hej hallå från E20!

.

.

.

.

.

Javisst, nu sitter jag här i bilen på motorvägen och bloggar! Vi har precis ätit lite mysig fika i solskenet vid Göta Kanal och slussen i Lyrestad. Svärmor som är med hade packat ner gudomligt goda äggsmörgåsar i fikakorgen och bjöd på kaffe och bullar. Hur mysigt som helst att sitta där tillsammans i solen och njuta och det kändes så där extremt härligt ursvenskt lantligt ni vet med röda hus, kanal, och båtar och äggmackor. Yes en riktig liten idyll:)

.

.

.

.

IMG_1824

.

..

.

IMG_1848-2

.
.

Någon gång skulle jag vilja segla ner för hela Göta Kanal, det är något jag velat sen den där filmen med Loffe kom på 80-talet! Verkar så otroligt charmigt (eller också var det bara en väldigt charmig film haha:)

.

.

.

.

Nu styr vi mot Halland och havet! Längtar!!!

.

.

.

.

Vi ses lite senare igen bästa bloggisar!

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “PAUS VID GÖTA KANAL

  1. Åhh så härligt med fredag och lite härlig inspo från vackra dig! Toksnygg outfit, jag har också de där skorna och jag håller med, såå sköna och fina på våren/sommaren 🙂 Älskar din nya väska också, den har jag trånat efter länge men ännu inte köpt.
    Önskar dig en underbar helg!
    Kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Åh vilka härliga bilder! Mysigt längs Göta Kanal, jag och min familj hamnade faktiskt mitt i inspelning av ett reportage där för typ 20 år sedan, som visades på når svenskt reseprogram, lite kul 🙂
    Fina ni är, gillar din stil här, enkelt, klassisk, fräscht och himla himla snyggt!
    Önskar dig en riktigt mysig helg,
    kram Catta

  3. Kan det möjligtvis vara Strandbaden i Falkenberg ni ska till tro? 😉 Där är bara såå fint! Ha en mysig weekend vad det nu än blir!

  4. Hei! Jeg lurer på hvordan du laget den lampen på lolo’s rom? Den som henger/hang (?) på veggen som du formet til navnet hennes! Digger deg! Klem!

  5. Ja visst är det fint i Lyrestad, bor i närheten utanför Mariestad så då passerade ni min lilla grusiga infartsväg från E20 till mitt lantliga röda hus med vita knutar =)
    Hoppas ni får en mysig helg!
    Kram
    Linda

  6. Finaste du! Underbar outfit och übertjusig väska.. 😉 Ha en jättehärlig helg, kram!

  7. Nära Göta kanal är jag född o uppvuxen, och i vackra Halland bor jag nu minsann!! =)

  8. Välkommen till min hemstad, mysiga Motala 🙂 om du en vacker dag genomför Göta kanal-turen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg