DET SVENSKA HAMPTONS

 
.
.
.

IMG_1975
.

.

Jag igår utanför Hotel Strandbaden!

.

.

.

.

.

.

God Morgon lördag!

.

.

.

.

.

Här har jag precis vaknat efter en skön natt på Hotel Strandbaden i Falkenberg! Yes det är här i den underbara Hallandspärla vi befinner oss på vår lilla get a way med svärisarna:) Fast det känns faktiskt nästan som vi har åkt över hela Atlanten och hamnat på den Amerikanska östkusten istället för vi bor nämligen på ett helt fantastiskt hotel som går helt i lyxig New Hamptonstil och det är h u r  f i n t  s o m h e l s t. Rekommenderas massor om ni letar ett mysigt riktigt charmigt ställe att åka iväg till i Sverige. Hotelet är helt nyrenoverat överallt och allt är gjort med en extrem fingertoppskänsla och går i samma stil (ska vissa fler kort inifrån från hotellet).

.
.

.

.
IMG_2011

 .

.

Mina underbara svärisar, alltid lika positiva och glada och alltid lika snygga!

.

.

 

IMG_1896
.

.

Utsikt från vårt rum! Helt fantastiskt fint och stranden heter visst Skrea Strand (och H har lovat att han ska bada idag i havet, ska försöka ta pics på det också haha;)

.

.

IMG_1891

.

.

IMG_1888


.

.

Vårat fina kolonialrum! Det var svårt att ta rättvisa pics eftersom det var extremt motljus men rummet är så snyggt och utanför har vi en stor balkong mot havet. Jättefräscht.

.

.

IMG_1901
,

,

Beabus på strandpromenaden utanför hotellet

.

.

.IMG_2033

.
.

Jag fick en extrem Normandiefeeling också, speciellt vi hotellets uterestaurang Bistro Mer! Väldigt ”Deuvilligt”:) (och jag har fått flera frågor om mina fina Heart Sandals och jag missade visst att skriva att de är från Country Dreams)

.

.
IMG_1918


.
.

Skatten skulle så klart direkt leta snäckor

.

.

IMG_1905-2

.

.

Beas dagens: keps och väst RL, tröja Livly, coola ljusrosa jeans I dig Denim, snäckväska HM, rosett NK och skor Molo (Alla kläder köpta på Babyshop.se & NK Kids)

.

.
IMG_1992

.
.

Happy Bloggerska!

.

.

.

.

.

Nu ska jag faktiskt snurra på mig löparskorna och ta en tur efter stranden här! Efter jogging blir det hotelfrukost och efter den spa i 3 timmar på Sveriges mest exklusiva sådana. Yes, det kommer bli en riktigt bra dag I Falkenberg haha och de lovar 20 grader varmt och soool:)

.

.

.

.

Over and out girls!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “DET SVENSKA HAMPTONS

  1. Oh jag känner hur bra ni bara har det 🙂 På den stranden har jag spenderat mina senaste sex somrar så ni befinner er helt klart på ett favvoställe, på ett favvohotell och jag njuter med dej just nu.
    Måste även rekommendera restaurangen på ”andra sidan stranden” Ocean.
    Önskar er en magisk dag på en toppenplats!

  2. Ni ser ut att ha det toppen 🙂 Hotellet ser jättefint ut. Din nya väska är såååå fin, undrar om du vill svara på vilken storlek det är?
    Kramar från Majsan

  3. Lovely!! Tänkt på det förut dina svärföräldrar verkar underbara o en fröjd se vilken vacker fam ni är. De är verkligen urstiliga!!! Jag såg vackra stilfulla svärmor hade fina flats. Chanel? Dem vill jag ha 🙂
    Njut ser magiskt ut! Bises

  4. Åhhh så toksnygg du är Petra 🙂 Så fina bilder … njut och önskar er en super vistelse på finkusten !

  5. Yes helt lovely ställe, vi firade påsken där i lika fint väder som ni njuter av nu;)
    Ha det underbart och kram!
    Adela

  6. Åh så gott med lax. Fisk över huvud taget är supersmarrigt, men lax alltså, det är något himmelskt över det!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg