MER PICS

 
.
.
.IMG_2271-2
 .
 
IMG_2317


.
.IMG_2346
 
 
IMG_2353.
.
.IMG_2268-4

 
.
IMG_2320-3
.
..

IMG_2256
.
.

Ovan ser ni lite pics från igår kväll! Vi var en stund nere i den lobbyn och spelade lite biljard innan middagen (och sen sån stil jag har haha:) Känns som jag skulle kunna skirva hur mycket som helst om stilen på detta hotell men jag låter bilderna tala (för ni ser väl hur tjusigt  och smakfullt det är) Min gårdagens var en ljusgrå silkesklänning från Valerie med ärmar pärlor och broderat litet skärp och en helt magiskt vacker draperad rygg. Valerie är nog den som jag de allra bästa klänningarna av alla och som sitter så bra. Det är lksom alltid tight där det ska vara tight och löst där det bör vara det och ofta känns det som de nästan är skräddarsydda efter kroppen. (och om någon undrar över heelsen så är det ett par tokgamla från Scorett)
.

.

.

.

.

.

Tjing igen!

.

.

 

.

Åh, något som jag också uppskattar med det här stället där vi är är musiken. Rätt musik är så viktig för stämningen och just nu när jag sitter här och bloggar spelas det rikigt skön musik på lagom hög volym och det är precis sån där musik som jag älskar. Mmmm. Mjuka lena toner med ex Dinah Washington och Ella Fitzgerald strömmar ut överallt på hotellet faktiskt, i korridorer, hissar och restauranger och gör att man blir så varm och glad. Så tänk på det ni som kanske driver hotell eller restauranger och butiker och salonger eller något annat, spela alltid lite skön passande musik. Det gör mycket mer för helhetsupplevelsen än vad man kanske tänker på:)

.

.

.

.

IMG_2361

.

.

IMG_2363-2

.

.

IMG_2370

..

..

IMG_2375

.

.

.

Och maten, hur viktig egentligen är inte den för att må så där extra prima?:) Ovan ser ni vad för gotteligott som åts på Famille igår och jag var alltså en duktig (proffsig) bloggerska som kom ihåg att fota maten innan jag mumsade upp den:) Ostron, kalv, vårkyckling med primörer och färskostmousse med rabarber – mumsfillibabba.

.

.

.

..

KRAM

.

.

.

.

.

11 kommentarer till “MER PICS

  1. Njuter av bilderna från er härliga helg! Jag vill också vara där!!!!!!!

  2. Åh så härligt allt det där såg ut. Håller med vad gäller Valerie, fantastiska kreationer som hon skapar. Kram Jess
    ps: Glöm inte Sunkini-tävlingen på min blogg

  3. Wow så snygg du är kvinna!
    Också måste jag ju bara ge dej ett stort tack för alla härliga pics och uppdateringar från favvostället Skrea (dit jag och dottern faktiskt funderade på att göra en avstickare till helgen som nu gått men som man istället vart fast på jobbet). Nu har jag ju nästan fått vara där ändå via ditt bloggflöde, hihi.

  4. Voov, vilket mysigt hotell! Men varför är inte Lollo och Trulle med på era weekendresor?

  5. Jag förundras igen! Du är verkligen en proffsfotograf. Visar allt det snygga man vill se, ställer skärpan helt rätt och suddar på absolut bästa ställena. Jag njuter på riktigt av att se dina bilder och hoppas självklart upplevelsen var lika vacker som den ser ut!

  6. Säger som många andra innan, du är mycket duktig på att fotografera o redigera bilderna, det är det som gör bloggen populär! Spelar mindre roll eg. vad som fotograferas, huvudsaken är att det är proffsiga, fina bilder, och det lyckas du ju med!

  7. Nu har jag läst ikapp, har inte hängt med på några dagar – så SNYGG du är, å jag älskar hotellet, där bodde jag å sambon i somras. Love västkusten säger jag bara!! 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg