SOMMARKVÄLL & SI SÅ DÄR

 
.
.
.

IMG_2730-2
.
.

Snabb lägesrapport kommer här från Småstaden! Vårruset pågår just nu precis här intill vårat kvarter (jag hör dem men jag kan inte vara med för jag är krasslig och nysig och ömklig ikväll) solen stråålar (och mina ögon rinner oavbrutet) och det är en mycket vacker och varm sommarkväll (som jag alltså helst tillbringar inne i soffan med en skål Ben & Jerrys) Hoppas just nu väldigt mycket på en frisk härlig torsdag istället med maassor av energi (och min sköna klänning på bilden ovan kommer från Second Female Country Dreams och jag har strl S om någon undrar)

.

.

,

.

Njut nu sommarkvällen alla!

.

.

.

.

KRAM PÅ ER

.

.

Psst, Men vet ni vad förresten? Idag har vi äääntligen fått uppkoppling! Hurra! Tack för det! Var visst inte så svårt att fixa..Yes, det lönar sig visst att ha en blogg och ta i lite från tårna ibland;)

.

.

.

.

9 kommentarer till “SOMMARKVÄLL & SI SÅ DÄR

  1. Inte roligt att vara krasslig när det är sommarvärme!
    Ben & Jerry har dock en förmåga att läka mycket i livet! 🙂

  2. Men alltså, sånt där blir jag så upprörd över så jag vet inte var jag ska ta vägen. Att man ska behöva ta fram andra verktyg för att leverantörer ska göra sitt jobb. Heeelt otroligt. Men skönt för er förstås, att ha fått uppkoppling igen!
    Kram Lena

  3. Härligt med uppkoppling igen. Jag vet hur det känns! När vi kom till Spanien så dröjde det en hel månad innan vi fick uppkoppling, så vi fick åk till ett köpcentra i närheten när vi ville använda internet:)
    Kram
    Rebecca

  4. Hej!
    Måste bara fråga om potatisen i foliepaketet var rå eller kokt?
    Krya på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg