BLÖT FREEEEDAG

 
.
.
.

IMG_3443
.
.

Fredagsbukett inhandlad! Blev en lite stökig variant som ser så där lagom trädgårdsplockad ut (hade ju tänkt att jag skulle plocka lite fint direkt från trädgården men den är just nu tokblöt och ganska hängig:S)

.

.

.

.

.

Heeeeej bloggisar!

.

.

.

Här doftljusen tända och fredagsvinet uppkorkat och H ska laga fredgasmatspeciale åt oss medans jag bloggar! Vi har just nu en mycket blöt och ganska kylig fredagskväll så det får bli innemys med la familia och jag har varit och hyrt en hel trave med dvd:s på Hemmakväll som jag tänkte vi kunde se medans regnet slår mot rutorna.

.

.

Idag har ju Beabuse varit ledig och vi har roat oss med att vara bla en sväng på Sats (och Minisats. Bea tokgillar verkligen Minisats och det är ju såå bra och tjejerna som jobbar där tokgulliga:) Sen har vi åkt runt typ hela Småstaden för att hitta en ny cykel åt Lolo. Hon önskade sig en ny flickcykel i klassisk damtrallamodel (hennes gamla fick följa med till pappas nya hus i en stad) och det var det inte lätt att hitta en vid denna tid på säsongen kan jag lova, pjuuh, men till sist hittade vi en enda sista exemplar och som tur var var det eeexakt den cykel hon ville ha i rätt färg och allt. Vilken t u r (annars skulle det ta typ 5 veckor att få en hem just denna cykel och så länge kan vi ju inte vänta och speciellt inte när skolan ska ha cykelutflykt nästa vecka:)

.

.

.

.

.IMG_3435


.
.

Mellis i köket med lillskatten!

.

.

.IMG_3440-4

.
.
.

Eamesstolarna står just nu i köket och vet ni att jag har aldrig haft dem där, inte ens på prov, för att jag har bara känt att det skulle bli så himla fel i stil. Men så helt plötsligt när jag tog in dem så känner jag att det var ju ganska läckert när det blev lite ”fel”? Moderna möbler mot det lantliga kanske inte är så himla dumt eller vad tycker ni? (men att annat bord ska vi ha men jag har fortfarande inte hittat det ”rätta”:)

.

.

.

.

Åh nu börjar det dofta riktigt yummie från köket här så jag måste nog kila dit och se om maten inte är klar snart:)

.

.

.

.

Önskar er en riktigt mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

16 kommentarer till “BLÖT FREEEEDAG

 1. Tokgillar verkligen din stil och att du alltid är så positv. Det finns så extremt många bittra kvinnor där ute som inte ser det fina med livet (tex. de trevlig tjejerna på Sats:)) Fortsätt med det du gör, you rule!
  Ha en mysig kväll, kram Clara

 2. Hei:) Kjempefin bukett, ser veldig hjemmeplukket ut:) Synes det ble veldig luftig og fint med Eamesstolene i kjøkkenet. Alt er fint hos deg, ville beholdt bordet til de stolene. klem

 3. Synes stolene, med sin letthet, ble fine i kjøkkenet ditt. I grunnen synes jeg klassikerne blant stolene ”snakker bra” med de fleste andre stiler – de er så rene i formen. Så er det jo fint med kontraster også, de har en tendens til å få frem det beste i hverandre 🙂
  Ha en fin lørdag!

 4. Om du någon gång har vägarna förbi London och Terrance Conrands flagship store Conrands vid Brompton Cross i South Ken så kommer du se att de alltid stylar gamla franska ekbord och andra antikviteter med just moderna stolar a la Eames. Supersnyggt!

 5. Fint med stolarna, men byt inte bordet. Det är ju det som är charmigt när gammalt möter nytt!
  Underbar bukett!!!
  Snälla ge tips på lite bra filmer du sett på sistone eller ni andra. Tycker just nu att tvutbudet är lika med noll. Mysigt att hyra film och se på lite senare på kvällen även om vädret är fint är det en go känsla att duscha av sig, på med myskläder och se en film innan sängen.
  Kram Monica

 6. Here is a thought about your country kitchen table 🙂 I know of several design savvy women who have kept the table that their family grew up using, the table that shared so many ordinary and special moments. They treat it like a unique member of the family, and as everyone grew older, and the home design changed over time, the table became like its own icon and even more treasured as a family symbol. Isn’t that lovely?

 7. Fiiiiina bilder !!
  Jag gillar stolarna och jag gillar bordet, de är även hur fina som helst tillsammans , men ibland tänker man inte på att flytta saker ….;)
  Förstår ändå att du vill byta ut det , även om det i min mening är superfint, men det är helt enkelt så att ombyte förnöjer…..;)
  Sedan så ändrar man ju också stil under åren och vill ha lte förändring 😉
  Önksar dig en härlig helg 🙂
  Kram,
  Monica i Rom

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg