MYSIG MAJKVÄLL

.
 
..
.IMG_3420-3
.

.

.

Ja det är ju nääästan fredag idag så en hel påse med härligt smågodis fick följa med hem! Yummie yummie:)

.

.

.

.

.

Tjingeling mes amies!

.

.

.

.

Vilken mysig dag vi har haft och vad fort den har gått! Tjoff så var klockan 20, hur gick det till liksom?:) Nåväl, nu blir det bara innemys resten av kvällen och jag ska spana in Tinas nya matlagningsprogram med smågodisskålan ovan brevid:). Har läst att hon besöker Thailand och lagar thaimat och jag gillar ju Tina och älskar den maten så det låter ju som en riktigt bra kombo. (Thaimat är verkligen toppen OM den görs rätt vill säga…Åt en mycket dålig variant från thaien häromdagen och hu så fel och hemsk den var, brrr:S)

.

.

.

.

.

IMG_3426

.
.

Gottgott:)

.

.

.

Ha nu en f a b kväll sweeties!

.

,

,

KRAM

.

.

.

.

.
.

4 kommentarer till “MYSIG MAJKVÄLL

  1. Här blev det både chips och en mojito igår trots att det bara var torsdag.
    Jag tänkte baka den där goda rabarberkakan du tipsade om förra året med kardemumma och mandelmassa men vet inte var jag sparade receptet. Skulle bli så glad om du kunde svara mig med länken till det inlägget. Tack på förhand!
    Kram Linda

  2. Ah mysigt! Kanske skall fira att vi fått en liten tv här på laritstorp med lite smågodis och tv tittande denna fredagskväll!!!

  3. Maj är allt en bra mysig månad! Allt slår ut och är grönt, också har man hela sommaren framför sig! Vi ska åka till Gotland denna sommaren, för första gången. Har du några bra tips på platser att se eller goda ställen att äta och fika på? Vore jättekul om du ville tipsa om något! Kram Sanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg