IGÅR & IDAG

 
.
.

.IMG_3673-6
.
.
IMG_3683-2


.
.
IMG_3684
.
.

Igår kväll på vår gård: härlig soool och vattenspridarlek på gräsmattan! (och om någon undrar över den bedårande toksöta flamingobikinin Bea har så har jag hittat den på Team Sportia:)

.

.

.

.

.

Goood Morgon tisdag!

.

.

.

.

.

Men vad hände med sommaren nu igen!?!:S Regnigt och mulet har vi här i vår Småstad idag och jag sitter just nu här vid matsalsbordet och kollar kalendern och strukturerar upp jobb och funderar på ett nytt projekt som jag fått erbjudande om att vara med på och jag vet inte om jag ska tacka ja…Det är ju faktiskt snart sommarlov och semestertider men jag känner att jag nog vill tacka nej till en del jobb i sommar, fast de är både lönsamma och spännande. Har liksom ingen riktig semester för jag styr ju helt själv hur mycket eller hur lite jag ska jobba och jobb finns det alltid. Alla som bloggar professionellt förstår nog precis vad jag menar nu:) Vi jobbar ju liksom lite jämnt, fotar eller redigerar på uppdrag eller bara skriver vanliga inlägg och det gör vi alla veckans dagar och det är även många tankar kring bloggandet. Även på sommaren och på semestern (oftast händer det ju mest spännande saker när man är bortrest) och man vill ju inte vara en mamma som sitter med lapen för ofta eller för mycket och fixar med bilder när alla andra är lediga! (även om det  är tokroligt:) Vissa är jättestrukturerade i sitt bloggande och gör 5-10 inlägg på raken i flera timmar på en dag som de sen ”portionerar ut” lite lagom under veckan och det är ju jättesmart (Ett inlägg kan ta allt från 15 min till 3 timmar att göra. Det beror på hur mycket kraft och tid man lägger på själva fotandet och bildredigering och längden på texten osv) Jag är inte sån. Tyvärr:) Jag förbereder aldrig någonting utan skriver när jag har tid och när jag har lust och när jag har något roligt jag vill berätta eller visa (eller när jag gör ett inlägg på uppdrag) och jag tycker det fungerar allra bäst för mig även om det inte är det smartaste. Men jag tror att det gör Hofp kanske lite levande, att ni känner att ”jag är där” på riktigt hos er alla dagar:)

.

L

.

Lite bloggtankar så här en mulen tisdagsmorgon raringar. Nu ska vi klä på oss och trippa iväg en sväng till dagis (Bea har fått lite skön sovmorgon idag:)

.

.

.

.

Vi ses snart igen vänner!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

22 kommentarer till “IGÅR & IDAG

  1. Förstår vad du menar Petra, och jag vill boosta dig med feedbacken att din blogg verkligen känns ”live” precis som du också skriver att den är – det är toppen! 🙂 Beas bikini är ursöt, skulle själv kunna tänka mig den, haha… Kram!!

  2. Jag håller med föregående talare, din blogg är verkligen levande och helt fantastisk 🙂 Jag älskar att titta in här varje dag och få vara med på ett litet hörn av ditt liv 🙂 Jätte kul att få läsa och höra hur du brukar göra, jag inspireras väldigt mycket av dig, både till vårt hem och till min blogg, http://www.mariellewinkler.devote.se
    Får jag fråga vad du använder för program när du redigerar bilder?
    Stor kram

  3. Jag vill bara säga att du har en fantastisk blogg och av alla bloggar (ca 10 st) som jag har följt de senaste två åren .Det är nästan bara din som jag fortfarande tycker är intressant att läsa. Du har jättefin klädsmak, perspektiv på saker och ting och håller jämn kvalité på dina blogginlägg.
    Tack för att du fortsätter blogga!

  4. Sommaren tog en paus på några dagar. Planera ditt jobb utifrån vad som bäst för dig själv, och semester behöver vi alla.

  5. Det är ju egentligen helt sjukt att man tjänar mkt pengar på en blogg…Knasigt!
    Men en bra blogg har du!! =))

    1. Varför det gentligen??? Det är ju ingen skillnad mot att vara frilansande fotograf och journalist eller driva ett magasin eller något annat kreativt arbete! Dt är ju lite märkligt att en del tycker det är knasigt att man faktiskt tjänar pengar på att underhålla på nätet när det inte är något knasigt alls med att roa folk på tv eller genom krönikor i en tidning osv och få inkomster på annonser/reklam. De som driver de största bloggarna lägger ju ner massor med tid, jobb och kraft på dessa för att de ska ha en hög kvalité och få många besökare. Man får liksom inte många besökare och annonsörer och intäkter per automatik bara för att man startar en blogg:)
      Tack för att du tycker Hofp är bra!:)
      Kram

  6. Älskar din blogg! och det är nog som du säger för att den känns levande och äkta. Kram Annika

  7. Har följt dig sen du började blogga och tittar inom så gott som varje dag. Överflödigt att berätta att jag gillar den mycket ;):) Så sköna inlägg och jämn kvalité. Tycker även du har en bra blandning av mode och heminredning. Tack för du delar med dig av ditt liv.
    Önskar dig och din familj en skön sommar.

  8. Hej Petra!
    Ville bara tala om att jag ÄLSKAR din blogg, har följt den ca 1,5 år och är in och läser varje dag. En bra blandning av resor, mat, inredning, familjeliv och mode. Fortsätt att skriva precis som du gör för du gör det så bra!
    Kram Malin

  9. Hej Petra!
    Fortsätt slm du gör lita på oss som är 100% nöjda! (Skit i dem som inte fattar vilket arbete du lägger ner och att det är ett jobb! Allt är perfekt bry dig inte så mycket om redigeringen det
    behöver inte vara perfekt, ni, huset
    och allt är ju så fint! Du är verkligen en inspiration i allt och sist men inte minst du är sååå bra på
    ALLT du gör! Kram och trevlig sommar Ann i Tyresö

  10. Måste hålla med dig där! Varför är det knasigt att tjäna pengar på något som så många underhålls utav – och som tar så mycket tid i anspråk? Det är nya tider nu och det är dags att hänga med! Jag tycker Hofp är bra, superbra till och med, och jag tror mig veta; Har fått känna på hur mycket jobb det är med en blogg egentligen… Men med dig och denna sidan behövs absolut inga dyra magasin. Klart du ska tjäna vad du förtjänar!

  11. Håller med ovanstående! Det är andra tider nu och det är bara att hänga på, eller strunta i det 😉 Tjäna pengar kan man göra på mycket idag! Ta bara all gammal ”skit” som säljs dyrt för att det är inne med vintage 😉
    Så söt Beas bikini är! Jag påminns om mellantjejens (19 år) lycka över sin första bikini, då hon var tre år och skuttade fram till kassan, med bikinin svingandes över handleden glatt sjungandes ”Jag har fått en bikini, jag har fått en bikini…” Det var tider det när barnen var små och överlyckliga över en sådan sak 😉 Passa på att njut av småbarnstiden, den är snart förbi… I know… mina tjejer är 21, 21, 19 och snart 16… 😉
    Kram/Maria

    1. Med det menade jag ju absolut inte att din blogg är skit!!!! (För då hade jag inte läst den 😉 Om det nu kunde uppfattas så? Svårt med skrivna ord, hur de tolkas 😉
      Kram/maria

  12. Hittade till din blogg för några år sedan då Ebba Von Sydow tipsade om hennes favoritbloggar. Du var en av de. Sedan den dagen är jag fast. Gillar både dig och Ebba. Kvinnor med integritet. Ni behövs. Kram Anna

  13. Det märks att du är ”live”, din blog är liksom mer på riktigt och äkta. Tack för det!
    Keep up the good work!

  14. Toksöt bikini, verkligen och vilken fin flicka också.
    Dina foton är alltid fantastiska!
    Kram Maria

  15. Tack för en bra blogg! Var försiktig när du visar bilder av
    dina fina flickor i bikini. Finns så många snuskgubbar där ute…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg