FAVORITER I SKÖNHETSVÄG

 
.
.
.

IMG_3752-2
.
.

På marmorhyllan i mitt badevarelse står mina dagliga favoriter framme! Ofta är ju förpackningarna så läckra så det är synd att stoppa in dem i något skåp (och så är jag ganska så bekväm så det är bra att de står framme som en reminder av mina dagliga ”rutiner”:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooooo raringar!

.

.

.

.

Pjuh, hemma igen efter ännu ett tufft pass på gymmet! Min pt Patrick (han är på Sport Performance center i Västerås) vet vad han gör tror jag minsann och nu börjar jag faktiskt märka lite resultat. Känner mig liksom starkare, tightare och fastare fast och det känns så bra. Men det måste vara något fel på vågen för trots att jag tränar ganska flitigt så går jag stadigt upp i vikt!? Har nog aldrig vägt så mycket som jag gör nu men jag vägrar att hålla någon strikt diet för att snabbt bli smal utan försöker äta sunt så ofta jag bara kan (så jag kan unna mig onyttigheter också; inga onyttigheter – inget roligt sommarliv:)

.

.

Nu har jag iaf precis duschat och smörjt in mig i krämer från topp till tå och ska strax krypa upp i soffan i min sprillans nya fräscha sommarbadrock (ska visa er den någon dag) och titta på Sveriges yngsta mästerkock tillsammans med skatterna. Men först ska jag bara snabbt tipsa om några riktigt bra skönhetsprodukter. Har ju provat en hel del (yes jag älskar krämer:) och dessa är verkligen några jag rekommenderar. Inte det billigaste kanske men inte heller det allra allra dyraste!

.

.

.

.

IMG_3754

.

.

Brevid tokvackra jättevallmon från min rabatt från står bla; 1. Kalahari fuktgel. En lite kall gel som fuktbombar huden och som jag har under dagkrämen. 2. Serum från Kiehls, slätar liksom ut och tar bort fina linjer. Innehåller c-vitamin. 

..

.

.IMG_3740-2

.

.

Lite annat smått och gott och absolut nödvändigt:) Ansiktsvatten är en ny favorit och just nu använder jag Kiehls sköna toner. Brevid den står ett vitaminspray från Nimue som är underbar att ha med sig typ överallt (speciellt när man reser) och som ger huden en skön fuktdusch (finns hos Salong Vasastaden) Framför dessa fuktbomber ligger några favvisar från Dior nämligen en Glow Maximizerprimer (slätar ut och ger skimmer och finns hos Kicks), en concealer-higlighter-primer-booster som är super (fast den är inte dryg direkt. Räcker en månad ungefär) och ett nytt sommarnagellack i perfekt snyggrosa nyans som heter Wonderland (Finns hos Kicks).

.

.

.

IMG_3726-3

.

,

Bakom Kiehlsserumet skymtar min aaaallra bästa produkt och som jag använt i ett par år nämligen Nimues exfolierande enzympeeling. Helt ljuvlig, så mycket bätter att peela med enzym istället för korn, men den doftar skumt. Eller den doftar väldigt mycket som något man helst inte smörjer in ansiktet med:) Nåväl. Sen använder jag även klassiska Clarin Beauty Flash Balm om jag ska sminka mig som en grund. Är super för den slätar ut och håller make-upen på plats. Brevid den står Clarins ögonkräm som är den bästa (jag har nästan aldrig svullna ögon när jag använder Clarins) Framför ögonkrämen står min souperlyxiga dagkräm från Shiseido: Future Solutions. Hur ljuvligsom helst och den ger massor med fukt utan kladd men den kostar som sagt en hel del.. (Tips: Shiseido och Clarins hittar ni billigt här)
.

.

.

.

Yes, det var lite favoriter från badrummet! Ha nu en riktigt härlig lill-lördagskväll så ses vi imorgon igen:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “FAVORITER I SKÖNHETSVÄG

 1. Är det ett svenskt tenn fat krämerna står på ! ?fint. Kram Lisa S

 2. Super läckert!
  Måste fråga vart blandaren är ifrån? Hade varit pricken över i:et i vårt nya badrum

 3. Härligt att du är igång! Kom ihåg att muskler väger mer än fett – strunta i vågen, gå på känsla! Det är vanligt att man går upp när man börjar träna, men spelar ju ingen roll så länge man mår bra och kläderna sitter som man vill. Njut av styrka och mer energi!
  Härliga produker, var just inne på Kiehls och testade lite av deras. Midnight Oil är beroendeframkallande, har du provat?

 4. Härligt inlägg med uppskattade tips. Jag är också galen i olika hudvårdsprodukter och gillar verkligen Clarins. Vilken av ögoncremerna är det du använder? Gel eller balm?
  Allt Gott!

 5. Vallmon är ju helt underbar! Har aldrig sett en sådan förr, jättevacker.

 6. Åhhh, vilket ljuvligt inlägg 🙂 Älskar allt som har med krämer och skönhetsprodukter att göra 🙂 Jag ska testa Carita nästa gång tänkte jag och sen har jag fått prov på ett serum från PRIORI som var heeelt fantastiskt! Jag såg skillnad på min hy redan efter en dag 🙂
  Hoppas du har en mysig kväll vackra!
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 7. Hej!
  Jag skulle också bara säga att muskler väger mera än fett så det är en bra sak att vikten stiger då du tränar mycket, då vet du att något händer i musklerna! Kolla inte på kilona 🙂
  Tack för en inspirerande blogg!

 8. God Torsdag! Herre! Vad produkter….Dyyyrt och tar mkt tid=))
  Vart är receptet vi bett om från din mor!!!? *blink*

 9. Tänk vad vi kvinnor är lättlurade, det vi betalar dyra pengar för är en fin förpackning!!!

 10. Vilket badrum, superfint! Kul med lite tips på produkter. Det är onekligen skillnad på produkter. De dyrare produkterna jag provat räcker mycket längre, än de billiga jag testat, även att det svider i plånboken när man gör ett inköp så vet man att det tar x antal månader till jag behöver köpa nytt! Har gjort misstaget att köpa en krämer för under 100-lappen och de tar slut på nolltid. Trevlig helg allihop här inne, nu blir det att fira svenska flaggans dag i morgon! Myyyyysigt! Kram E

 11. Tänk vilka mängder kemikalier som kroppen utsätts för! Vi får ju ändå i oss en massa på andra sätt, tyvärr… Men att frivilligt smörja in sig med såna mängder?! Aldrig i livet, säger jag! Och dessutom tro att det hjälper! Men som tur, kan vi ju alla välja hur vi vill göra 😉

Comments are closed.