NATONALDAGSMORGON

. . .
.
.
 

IMG_3941-4 . .

.

.

Nationaldagsfrukost! Vaniljkvarg från Lindhals (hela familjen är tokiga i proteinkvarg just nu, godare än glass enligt skatterna:) med Granola (Paulins med choklad och halllon, mmm) juice och så Skultunaflaggan på bordet så klart. Är det Sveriges dag så är det!

.

.

.IMG_3951-2

. .

.

.

Blå och vitt och gult som det ska vara en dag som denna:)

.

.

IMG_3768 .

,

Nuduschad morgonjag fixar till i gästrummet som hade just gäster i natt. Min svala sommarmrogonrock som jag har på mig på picset är den skönaste ni kan tänka er, inte alls så där tjock och tung som den man vill svepa om sig på vintern. Kommer från Beach House (H har en likadan fast grå så att vi kan matcha:)

.

.

.

.

.

Todelooooo Nationaldag!

.

.

.

.

Här har vi en bloggerska på språng just, ja resten av la familia sitter faktiskt redan ute i bilen och ropar på mig att komma just i denna minut så got-to-go go! (Vi ska upp och vara i Dalarna hos svärisarna ett par dagar men jag tar lapen med mig så jag kan hålla er uppdaterade på vad som händer:)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt riktigt härlig Svensk dag idag så ses vi snaaart!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “NATONALDAGSMORGON

  1. När det gäller krämer så har det gjorts ett test på en dagkräm från Lancome för 1000,- jämfört med en kräm från LIdl för 39,- . Krämen från Lidl var bättre i test än den från Lancome!!!???
    Ibland kan man undra???? Tyvärr innehåller Clarins en hel del skit om man vill tänka ekologiskt utan parabener och mineraloljer. Jag använder bara krämer utan tillsatser numera och det känns på hyn och kroppen. Det finns så många krämer som innehåller ingredienser som täpper till porerna med 60% så det känns ju inte ok och då även Clarins!
    Kram Monica

  2. Vilken härlig start på dan!! 🙂 Ha en trevlig färd mot Dalarna, älskar det landskapet så nu håller jag tummarna för lite pics därifrån 😉 Kram!

  3. Kan tänka mig hur skönt sommarsval den morgonrocken är med tanke på BH kvalitet på sängkläderna (som rocken ser ut att vara i?).
    Therese

  4. Härliga bilder !!
    Önskar er en härlig Nationaldag och efterföljande helg i Dalarna 🙂
    kram,
    Monica i Rom

  5. Härliga bilder från er frukost. Älskar också den kvargen även om den inte alls är nyttig.. massor av socker mm i den tyvärr…och inte ett dugg nyttig. ☺ Din morgon rock ser underbar ut men snälla.. lår inte din man bära den samma. Finns inget fulare o mer omanligt än en karl i detta plagg. Usch ryser vid tanken. Hur mycket jag än skulle tjata på min man så skulle han aldrig ta på sig nåt dylikt . . Annars jättefina bilder dom vanligt. Kram

    1. Haha! Nä, min man skulle heller aldrig ta på sig en morgonrock, och det är jag mycket tacksam för! =)

      1. Jamen jag tror nog att vissa helt enkelt klär i det! Min man är ju ganska lång och vältränad och det mesta sitter som en smäck och jag tror faktiskt att han tom skulle vara fab i Borats mankini haha:) Fast om han kommer med en liten Haglöfryggsäck så skulle det vara oooh noooo. Det är nog mitt mesta ajabaja på guys, ryggsäckar(om de inte ska bestiga ett riktigt högt berg med sin rygga vill säga:)
        Klem
        P

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg