PINGSTAFTON I DALARNA

.
.
.
.IMG_4005
.
.

IMG_4057


.
.
IMG_3974
.
.
IMG_3960-2
.

.
IMG_3997-8


..

.

.
IMG_4045
.
.

Pics från svärisarnas sommarställe här i södra Dalarna! Haha, alla badar utom jag i vanlig ordning. Värsta badkrukan som mycket hellre ligger på en solvarm brygga och läser istället:) (Min blus kommer från Vintage By Fe Modesto, sandaler Swedish Hasbeens och jeansen är från JFour )
.

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

.

Hoppas ni njuter er Pingsafton vänner!!! Det gör vi verkligen här i soliga idylliska dalarna och skatterna badar just nu typ non-stop nere vid sjön:) Så går vi promenader på slingriga små grusvägar och plockar ängsblommor och övar på sommarpsalmer och svärmor skämmer bort oss med masa god mat och hembakt bröd och kakor och bullar nere på bryggan. Hur mysigt som helst kan jag lova. Som nu när jag ligger här i gästrummet och bloggar, då känner jag återigen kaffedoften och skymtar svärmor i köket göra jodrgubbstårta. Yes man kan verkligen ha det sämre:)

.

.

.

Ha nu en riktigt fin dag vackra ni!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “PINGSTAFTON I DALARNA

  1. Ser mysigt ut:) jätte snygga jeans, vad heter modellen på dem?;)

  2. Ja livet er ikke bare en fest, men også en dans på roser! Sometimes….

  3. Ser hääärligt ut, vackra Dalarna!! Gott det lät med jordgubbstårta 🙂

  4. Miljön ser ljuvligt ut och du strålar verkligen! Skulle så gärna vilja veta var Lollos fina bikini kommer från, tycker det är så svårt att hitta enfärgade badkläder till tjejer i den åldern! Ha en fortsatt härlig pingst! Vänliga hälsningar från Camilla!

  5. Åh så härligt det ser ut!
    Dalarna är vackert! Verkligen! Jag är född och uppvuxen i Dalarna och har alla syskon och mamma och pappa kvar där. Likaså med mannens familj. Mina svärföräldrar har också sommarställe (och vi har en egen gäststuga på gården) vid sjön. Ljuvligt att sitta vid vattnet, bada behövs inte 😉
    Fortsätt njut av svärmors ompysslande!
    Kram/maria

  6. Ååh JFour jeans, vart har du hittat dessa? Jag har letat som en tok efter dessa favvo byxorna

  7. Dalarna ser fantastisk vakkert og idyllisk ut! Ikke rart du nyter – ha en fortsatt fin pinsehelg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg