MARÄNGER & MUSIKAL

  . . .
.
.
.
IMG_4249

.

.

Igår kväll hade vi mamsen och papsen över på lite middag innan de skulle fara vidare till familjens Normandie och Gotland! Det blev bla klassikern färska jordgubbar, gräddvaniljglass och maränger som mumsades…

.

.

.

IMG_4263-4

.

.

Ja typ bla det godaste man kan äta enligt lillskatten:)

.

.

.

IMG_4254-2

.

.

Inga konstigheter alltså och verkligen en busenkel sommardessert! Måste bara nämna de färdiga köpemarängerna för yummie yummie vad goda de va. Lagom sega i mitten och med lakritssmak. Älskar ju både maränger och lakrits så för moi var detta en perfekt kombo (kommer inte ihåg märket på dessa men de finns på Ica om någon undrar:)

..

.

.

IMG_4270

.

.

.

Skatterna hugger in (haha, Bea in action liksom! Hon ville typ ha a l l a jordgubbar för sig själv:)

.

.

.

.

.

Tjingeling Torsdag!

.

.

.

.

Har ni sovit gott?! Det har jag verkligen, ni vet så där riktigt djupt och skönt och med härliga drömmar och när man faktiskt vaknar med ett litet leende på läpparna (det var riktigt skönt och svalt i sovrummet i natt och det gjorde nog sitt till:)

.

.

Här har vi just nu sovmorgon och skatterna tittar på sommarlovsmorgon innan de ska iväg till skola och dagis. För Lolo väntar det en hel dag med repetiotioner och ikväll ska vi iväg och titta på årets lågstadiemusikal. Brukar vara hur gulligt som helst:)

.

.

.

Önskar er en fab dag tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “MARÄNGER & MUSIKAL

  1. Ibland är det enklaste också det godaste. Tack för tips om lakritsmaränger, visste inte att det existerade, måste införskaffas då jag är en riktigt lakritsfantast 🙂

  2. Hej. Jag tror att din stora tjej kommer att bli fotomodell när hon blir stor för hon är så jäkla vacker!!

  3. Håller med Bea, det finns väl inget godare än jordgubbar. Det skulle jag kunna leva av på sommaren. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg